Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור hat l8 בתצורת 2 חלקים פסיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

לאחר שהרכב שלי ירד מהכביש עקב תאונה, מסיבות כאלו ואחרות החלטתי להרכיב את המערכת ברכב החדש בתצורת שלושה חלקים.

ברשותי l8 ו l1pro, אני מתכנן להתקין אותם על קרוס של morel mx22.

השאלה שלי היא עד כמה ה l8 יכול לעלות גבוהה.

נ.ב

הרכב הוא פיאט פונטו..

תודה מראש על העזרה ושובע טוב.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

L8 בדלת של פונטו

אלמנט חזק מאוד בדלת מקרטון זה מתכון לצרות

תיקח בחשבון שאתה חייב ללכת על התקנה מיקצועית ויחסית גם יקרה

אחרת זה כמו לשים סאב בתיבה מפלסטיק

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הL8 מהגרסא הראשונה, לדעתי בכלל מכל גרסא - עניין של קוטר פיסי.

יעבוד בשני חלקים רק עם החלק השני הוא אלמנט רחב פס ולא טוויטר.

נקודת חיתוך בין 700-900 הרץ לא יותר.

הוא כן ינגן גבוה יותר, אפילו הרבה יותר גבוה - אבל איך הוא ינגן את זה ומה ישמעו נכון או בכלל טוב מכל זה - לא רעיון מוצלח במיוחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עובדים מעולה זה עניין של הגדרה - קוטר פיסי של 8-9 אינטש לא מסוגל לנגן בצורה רחבה תדרים מעל 2 קילו הרץ

בטוח איפשהו צריך להיות אבדן הספק בתדרים באזור הזה בין הL8 לבין הטוויטר - כמה אבדן הספק - זו כבר שאלה אחת.

עד כמה יהיה ניתן לרסן רמקולים כאלה ואת ההחזרים שלהם בטווח הגבוה זה עוד סיפור.

אולי זה לא ישמע רע אבל זה רחוק מלעשות משהו שהבסיס שלו נכון. יכול להיות שזה ישמע טוב - כבר שמעתי אצל אוהד שתי שמיניות וטוויטרים ולמען האמת זה באמת היה נשמע לא רע בכלל ועדיין אתה מרגיש היטב את מאבק הכוחות בין הנסיון של הטוויטר לחפות על הטווך הנמוך ועדיין לא לצרוח בגבוהים.

לאמר שהם עובדים מעולה ביחד עם טוויטרים - לדעתי הצהרה לא נכונה על הנייר, רעיונית

בפועל - אם זה נשמע טוב - אנחנו כבר יודעים שיש הבדל עצום בין נתונים יבשים לתוצאות עולם אמיתי.

לא רוצה לשלול אם זה משהו שאתה אומר על בסיס נסיון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקי, הבנתי אותך, הL8V1 ישמע פחות טוב מהL8V2 והSE משמעותית כיוון שהם עולים ל4500HZ לעומת 2000HZ, אין ספק שגם הL8V2 והSE לא אידיאלים לסט 2 חלקים אלא בשימוש עם מיד-ראנג WIDEBAND.

פורסם

כנראה שאני ארד מהעניין, גם ככה ההתקנה תהיה שם לא קלה ובסופו של דבר אני לא אגיע לתוצאה טובה.

תוכלו להמליץ על זוג מידבאסים בקוטר 6.5״ לעבודה בשתי חלקים, אני מתכוון לעבוד בחיבור פסיבי עם קרוס של morel mx22.

תקציב באיזור 600-700 ש״ח פתוח ליד שניה.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל רציתי לדעת אם l6v1 בנוי לעבודה בשתי חלקים עם l1pro?

פורסם

מה נשמע רועי :)?

הבחירה הכי הגיונית מבחנתי תהיה לשדך ל l1pro מידבאס של hat ובזה לסגור עניין..

יש אותם בארץ?

ואם כן באיזה מחיר?

פורסם

ואתה גם לא רוצה לדעת בכמה קפצו המחירים שלהם בחו"ל מאז שאליקו ייבא אותם - ההצעה שלי היא כזאת

אם לאליקו עדיין נשאר הזוג האחרון של הL6V1 - תחטוף אותם למרות הכל - במחיר הזה לעומת מה שהם עולים היום זה פשוט מחיר בדיחה!

http://www.12velectronics.com אם אתה לא מאמין.

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי באתר שלהם את המחיר, יש איזושהי דרך ליצור קשר עם אליקו?

אני לא מבין איך החברה הזאת לא נתפסה בארץ כמו morel focal hertz וכו׳.

לא מחזיק מעצמי מבין גדול אבל לפי דעתי הסדרות שלהם עדיפות בהרבה על פני המתחרים.

• תוכן חדש...