Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור hat l8 בתצורת 2 חלקים פסיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני האמת אם הייתי בונה היום מערכת לרכב שלי הייתי הולך על סט 2 חלקים שכולל L8 בדלת ומשדך לו L4 . לטעמי האישי בלי טוויטר. נותן ל L4 לעלות כמה שהוא מסוגל בחלק העליון ונהנה מסאונד מעולה.

נקודה למחשבה ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואו רגע.. זרקת פצצה :), למעשה יש לי את האלמנטים שציית (l8,l4,l1pro).

מעולם לא חיברתי את ה l4 בתצורה של שתי חלקים, עד כמה גבוהה הוא מגיע?

פורסם

לטעמי - מספיק.

אבל כמובן שזה עניין של העדפה. תנסה את זה.

:idea:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

בוא נאמר ואני אלך על זה, מן הסתם שאני אצטרך לעבוד באופן אקטיבי.

אם זכור לי נקודת החיתוך הכי נמוכה לטוויטר pioneer 80prs נמצאת ב 1.2khz(הגנה על הטוויטרים) ושוב אנחנו לוקחים את ה l8 למקומות לא רצויים.

יש מכשירים אחרים שיודעים לעבוד אקטיבי ללא ההגבלה שציינתי?

פורסם

בפיאט פונטו זה לא רלוונטי אתה לא תצליח להכניס מידבאס L8 בדלתות

L4 יכול לעבוד על הרולאוף הטיבעי שלו מ 400HZ ומעלה גם ללא חיתוך עליון

ומעבר לכך אתה יכול לעבוד גם עם מכשיר בעל קרוס 3WAY אקטיבי חצי אקטיבי על סט 3 חלקים

אם אתה מחבר את הטווטר בחיבור מקבילי למידריינג עם קרוס אובר פסיבי פשוט מסדר ראשון באזור 5KHZ.

פורסם

אם אני אקנה מכשיר שידע לעבוד 4 חלקים אקטיבי אני מאוד מאוד מייקר את החבילה הכוללת.

audio king, מנסיון אני יודע שההתקנה של l8 לא פשוטה בעליל, הנשמה יצאה לי בטויוטה.

מה שכן גורם לי לחשוב שזה אפשרי בפיאט זה שאפשר לבנות פוד על הפלסטיקה שמתחברת בעזרת ברגים לדלת עצמה, מן הסתם שאני יעשה עבודת איטום יסודית.

השאלה היא לגבי נקודת החיתוך של המכשיר.

פורסם (נערך)

הקלריון CZ703E נותן לך נקודת חיתוך נמוכה יותר אם אתה מחפש מכשיר חדש איכותי וזול.

מעבר לכך יש לך גם קרוס אקטיבי על המגבר ליוויתן שלך אם אתה מעוניין להשתמש בו.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

REEM - תריץ חיפוש על המילה "איכסה" ועל שם המשתמש elik0 ואחרי שאתה תבין איזה ציד מכשפות עשו לאחד מחברי הפורום היותר טובים שהיו כאן, אתה גם תבין איזה "איכסה" מכוער עשו למותג.

חבל! הפסד של כולנו.

בכל מקרה זה כבר לא משנה כי גם העלויות של המותג HAT בזמנו היו כמעט שליש מהעלויות שלהם היום! לא משתלם לייבוא - קהל יעד מצומצם מידי בארץ, אם אתה ממש רוצה תייבא מחו"ל או שתקנה מהמלאי שנשאר אצל אליקו - שוב, נשאר מלאי קטן מאוד - מדובר ברכיבים האחרונים.

עכשיו - לגבי L4SE או הV2 או הL3SE או הV2

יש לי גם כן כמו לעופר, נסיון עשיר מאוד עם האלמנטים האלה - ה4 מנגנים עד אזור ה17K לינארי!

ה3 מנגנים עד אזור ה18K הרץ לינארי.

בעקרון - הם גם מנגנים מעבר לזה אבל עם רול אוף מטורף

אבל! רוב ההקלטות שאתה תשים ברדיו דיסק שלך - אתה תגלה שגם ככה אחרי 16K הרץ כמעט לא מתנגן כלום זה בראש ובראשונה.

שידורי רדיו FM הם בטווח רוחב פס שנגמר באזור ה16K הרץ

וMP3 כפרוטוקול אחרי 17.5K הרץ דוחס את הכל לאותו התדר (פחות או יותר לא רוצה להכנס לדקויות)

אז מה שיוצא בפועל הוא שאם יש לך רמקול שמנגן טוב עד אזור ה18K הרץ - אתה לא באמת צריך טוויטר, אפשר להסתדר בלי.

והרכיבים של HAT שציינתי מעלה עושים זאת מעולה! מצויין!

אבל ישנם הבדלים - טוויטר ידגיש טוב יותר את התחום הגבוה.

בנוסף לכך מידריינג' ברגע שהוא מנגן מעבר לאזור תחום תדר של 5-6 K הרץ ואם זה 4 אינטש אז בכלל אתה יורד לאזור ה4-5K הרץ - יתחיל לנגן בעלומה צרה מאוד ואתה תיאלץ לכוון אותו און-אקסיס בכדי לא לאבד מהפירוט והדינמיות של התחום הגבוה (רועי - FASTGT היה עד לתופעה הזו במערכת שהיתה לי ברנו של אשתי)

ברכב הנוכחי שלי אני משתמש בCDT ES02 שהם 2 אינטש והם מנגנים יפה מאוד עד 20K הרץ והם מכוונים און אקסיס - בעיניי שומעים ממש טוב - הרבה יגידו שעדיין - טוויטר יעשה את העבודה טוב יותר ואני לא יכול שלא להסכים איתם - אני פשוט לא אוהב את ההדגש הזה בתחום הגבוה.

בנוסף לכך טוויטר הוא קטן יותר פיסית וקל יותר למקם אותו באזורים בהם ניתן להרוויח רוחב ועומק במה ואתה ציינת שאתה רוצה לשדרג במה.

כל הנתונים האלה הינם לשיקולך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אישית אני לא חובב של ה Top end משני צצדי הקוטב של התדרים. את הסאבים שלי הגבלתי מלמעטה ואת הטוויטר שלי אני גם לא רוצה שיהיה דומיננטי.

בעבר גם השתמשתי בהורנים (יכול לעשות חיפוש על כך) שמספקים אפקט דומה למה שהמיד של HAT יכול לספק בשימוש שהצעתי - לטעמי התוצאה מעולה . התדרים של המיד שהם הנעימים והעיקריים במלודיות של המוזיקה הם העיקר , אתה מקבל מערכת "one point source" מה שנקרא וזה נשמע מעולה.

נכון , במושגים של תחרויות SQ ירדו לך נקודות על חוסר לינאריות בקצה העליון . אבל תמיד תזכור שיש עשרות התקנות ואנשים שרק מחפשים איך לנטרל את האגרסיביות של הטוויטרים שלהם.

מי בכלל צריך אותם ?!! (נאמר רבע בצחוק).

אני יכול לספר לך שגם עם ההורנים , וגם עם הסט אקטיבי של HAT , גם בקונפיגורציה של L4 וגם עם L3 (לא הפרו , אני דינוזאור) , במפגשים רבים ניטרלתי את הטוויטרים ונתתי לאנשים לשמוע והם סיפרו כמה הם טובים , או שלא האמינו לי שאין .

תנסה את זה :idea:

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא רק זה - גם אני דרך אגב מגביל את תחום התדר שלי גם מלמטה וגם מלמעלה.

הסיבות הן -

מלמטה - אני לא אוהב את הרעידות שהסאב וופר מייצר בתוך הרכב מתחת ל30 הרץ - זה מעוות את כל מה שהמערכת מייצרת שהוא כן נעים לאוזן ולגוף.

מלמעלה - הקצה העליון ברוב ההקלטות כפי שכבר ציינתי בהרבה מקומות דועך באופן משמעותי לאחר 16K הרץ ובאזור ה18K הרץ הבדלי העוצמות ויכולות השמיעה האנושית עם הגיל גם ככה כל כך מדוללים שאם אתה כבר שומע משהו, ברוב המקרים אתה לא מצליח להבין מה אתה שומע אם בכלל אתה שומע - אז למה לנגן את זה מלכתחילה?

בקיצור - בהמשך למה שעופר רשם "מי צריך אותם בכלל" לגבי טוויטרים

הסיבות שהם כן נזקקים הם בעיקר בגלל שקל יותר למקם אותם במקומות בהם אתה מרוויח רוחב ועומק במה.

הם מאפשרים לך לתת למידריינג'ים בסט שלושה חלקים לנגן רחב ועדיין למקם אותם במיקומים לא אידאליים ובכל זאת לקבל במה רחבה ועמוקה בגלל שהטוויטר לוקח עליו את הדגש.

הם כן נותנים הדגש ברמה שמידריינג' מתקשה לתת בקצה העליון.

ובסט שלושה חלקים הווליום הכולל של המערכת מן הסתם יהיה גבוה יותר.

אבל - אם אתה מסוגל למקם את המידריינג'ים שלך רחב מספיק ברכב, העוצמה הכללית מספקת אותך ואתה אוהב את הגוון הכללי של המערכת - אתה יכול לדלג על טוויטרים בקלות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני אף אגדיל ואומר , לא רק יכול , לטעמי עדיף . זה מה שהיום הייתי עושה. פעם היה חשוב לי שזה יהיה לפי כללי ה SQ , היום מעניין אותי יותר להינות בלי לחשוב על מה אנשים חושבים על המערכת שלי או על מה יגידו או על איך בתאוריה זה אמור להיות. מבחינתי זה הסטאפ :wink:

וופר גיבור בדלת שיתן בשר , ומיד מעולה שיתן צלילים , כל אחד מהם מקבל את המקום שלו . וואלה איך לא חשבתי על זה פעם . או שבעצם כן חשבתי על זה (פולו...)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עיין ערך BEWITH חולם על הסטים שלהם כבר שנים - לאון הזמין, ניסה - לא התלהב - החזיר :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם

בואו נאמר ואני כן מצליח להרכיב את ה l8 בדלתות הבעייתיות שלי (פיאט פונטו). עם איזה מכשירים אני יכול לעבוד אקטיבי ללא הגבלה של התחום התחתון של הטוויטר?

• תוכן חדש...