Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקיון מארז מחשב מאבק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

:shock: כבר פעם חמישית אני עושה את זה מאז שיש לי את המחשב.

אשמח ללינק מאיבי למשחה.

עריכה:

אז לצערי עשית יותר נזק מתועלת.

כשמפרידים בין גוף הקירור לבין המעבד הראשי, חייבים לשים משחה חדשה.

אתה חייב להחליף משחה, אחרת המעבד עלול להתחמם בצורה קיצונית.

המשחה חייבת להיות מרוחה בצורה אחידה.

אני כמובן לא מבין גדול ולא בא להתווכח איתכם אבל כחצי שנה אחרי שקניתי את המחשב התקלל לי המאוורר הזה וכשהבחור ממנו קניתי את המחשב החליף לי לחדש במסגרת האחריות הוא לא מרח שום דבר,רשלנות שלו?

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אח"כ אנשים לא מבינים למה המחשב איטי, כי המעבד הראשי מוריד תדר בשביל לשמור על טמפרטורה נורמאלית.

משחה עולה בין 15 ל-30 ש"ח בארץ, הייתי ממליץ לך לקנות פה, ההפרש הוא לא גדול.

חלק מגופי הקירור מגיעים עם משחה מרוחה מהמפעל.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לא בהכרח רשלנות, חלק מהמאווררים מגיעים כשיש עליהם משחה טרמית. (יותר נכון גופי הקירור, מאוורר לכשעצמו לא זקוק למשחה טרמית)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברגע שמפרידים את ההיטסינק חייבים להחליף משחה כי המריחה כבר לא אחידה, במיוחד אם המשחה ישנה.

כל הקירורים למעבדים מגיעים עם משחה עליהם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא כולם, אילו לשוק הנמוך וגופי הסטוק.

בסדרות הביניים והגבוהות של זלמן וקולר מאסטר, נותנים לך באריזה שקית משחה למריחה בעצמך.

פורסם

עוד שאלה ברשותכם,כשהרכבתי חזרה את המאוורר והגוף שלו על המעבד. צריך להיות מגע בין הגוף למעבד?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...