Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקיון מארז מחשב מאבק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ספק בן 5.5 שנים, כמובן מותג ולא איזה זבל סיני, בחיים לא פתחתי אותו, כל עוד הוא עובד כמו שצריך אני לא מתכוון לגעת בו, ואם יעשה בעיות אקנה אחד חדש ב250-300₪. יש מספיק ספקים טובים במחיר הזה.

אני שואב אותו פעם בחודש - חודשיים ככה וזהו. עובדה שהוא שורד.

ולא נגיד ששמתי אותו על איזו מערכת בסיסית של מעבד דואל קור עם הרדיסק אחד,

הוא עבד בעבר עם מעבד 4 ליבות של AMD, ארבעה דיסקים קשיחים (3 הרדיסקים + SSD), צורב, כרטיס מסך שדורש מתח בנפרד והכול היה טוב.

היום החיים שלו קצת יותר קלים עם i5 Haswell, שני דיסקים קשיחים, SSD אחד וכרטיס מסך שלא דורש מתח נפרד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור שניתן לגעת ולנקות אבל צריך לדעת לפרוק

לפני כן,זה מה שהסבירו לי בכל אופן.

אני אישית כאמור לא נוגע בזה,פעם ניקיתי אותו

עם לחץ אויר נייד שקניתי,כך גם את המעבד נידמה לי,

השאר ניקיתי ידנית.

פורסם
אני מוטרד כי כבר למדתי בדרך הקשה (פעמיים) שאם מזניחים מחשב הוא נפגע.

פעם אחת כבר הלך לי כרטיס מסך שהתחמם בגלל שהמאוורר נתקע ובמחשב של אמא שלי נפגע לוח האם בחלק שמתחת למאוורר כי המאוורר הפסיק לעבוד(לא מאבק,אבל אם הייתי שם לב לזה ורואה דרך הרשת שהמאוורר עומד הנזק היה אולי נמנע).

מאז אני קצת יותר קפדן ומתסכל דרך הרשת אם כל המאווררים עובדים כמו שצריך.

אתה מתאר תקלות של מאווררים שחדלו לפעול וחרד למשקעי אבק.

אלה דברים שונים.

המאווררים שנעצרו בוודאי הרעישו לפני שנתקעו ולכן אכן צריך היה להתייחס לכך, לטפל או להחליף.

אל תילחץ מקצת או אפילו יותר מקצת אבק.

לגבי הספק המלא בסיבים ובאבק, נשף אותו עם לחץ אוויר ללא כל צורך לפתוח אותו. ספקים שורדים אצלי שנים רבות ללא כל בעיה כשאני מנקה אותם בדרך זו, וגם זאת בקושי פעם בשנה או פחות.

תיתיעץ פה בפורום לגבי תוכנות המנטרות את טמפרטורת המעבד, ובדוק אותה מדי פעם.

יוסי

פורסם

תודה!

מה אמורה להיות טמפרטורה תקינה?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי כדאי לך להשתדרג למפוח שמנפח כדורי ים וכאלה.

ככה העבודה תהיה הרבה יותר מהירה.

ותעבוד גם עם מברשת.

קודם כל תשתמש במפוח להעיף את כל האבק המשוחרר ואז תעבור עם מברשת כל החלקים ואז תעבור עם המפוח שוב.

10 דק עבודה בערך.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
תודה!

מה אמורה להיות טמפרטורה תקינה?

לאיזה מעבד ואיזה כרטיס מסך? מה הטמפרטורות של הדיסקים הקשיחים בנוסף?

מתי החלפת לאחרונה משחה טרמית למעבד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת שאין לי שום תשובה למה ששאלת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יש מפוחים מקצועיים של מקיטה ובוש, אני אישית השתמשתי בכזה של מקיטה, מספיק חזק כדי להעיף את האבק וצריך לעבור במקומות צרים כמה פעמים בזוויות שונות.

2100116.jpg

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום מצאתי זמן לנקות את המארז ואת כל מה שבפנים.

פירקתי את הספק,את המאוורר של כרטיס המסך,את המאוורר של לוח האם ומאוורר של הספק.

לפני:

IMG_4253.jpgIMG_4254.jpgIMG_4255.jpgIMG_4256.jpgIMG_4257.jpgIMG_4258.jpg

פורסם
אני מקווה שטרחת ושמת משחה חדשה.

הסתפקתי בניקיון קוסמטי :-D

פורסם

אתה חייב להחליף משחה, אחרת המעבד עלול להתחמם בצורה קיצונית.

המשחה חייבת להיות מרוחה בצורה אחידה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...