Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשנו ביונדאי I30 מהצורה החדשה (2012). הרכב מגיע עם מערכת מקורית אבל לא מולטימדיה או משהו משוכלל שראיתי שיש בחדשים יותר.

בכל מקרה, אין דיבורית ברכב ואני רצה להתקין דיבורית בלוטות' טובה שתישמע דרך הרמקולים של הרכב.

יש המלצה לדיבורית טובה? מתקין טוב? מישהו פדנט ועדין שיעשה עבודה טובה שכדאי לגשת אליו?

אני מאיזור המרכז.

תודה מראש לעונים,

יניב.

פורסם

לך פשוט לחנות שיש לה מתאם לרמקולים שמתחבר לדיבורית, כי בtk30 צריך לחבר לה את הרמקולים של הרכב ועדיף שלא יחתכו לך את כל החוטים שם.

פורסם

המערכת המקורית טובה בעיניי. יש חיבור USB ויש כניסה ל- AUX.

רק דיבורית חסרה...

קראתי על המוטורולה TK30 והיא נראית אחלה דיבורית ממה שקראתי, ואני מסכים עם yosi K_9 שצריך מתאם לכבלים של הרמקולים ולא לחתוך את הכבלים...

רק שלא יצא לי להתקין דיבורית או מערכת ב15 שנה האחרונות... אז אשמח אם למישהו היה נסיון טוב עם מתקין מוצלח ופדנט שהוא יכול להמליץ עליו???

תודה,

יניב.

• תוכן חדש...