Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה של המיקרה קל מאוד להצביע ברגליים

כי מיצובישי ספייסטאר זה אותו רכב בדיוק (אבל ממש, מכאנית אותם חלקים) רק עם איבזור טוב יותר וסמל שונה מקדימה.

המחיר של השתיים מאוד דומה.

אני לא יודע אם המבצע של חבר תופס גם בכלמוביל אבל אני בטוח שאם תנפנף להם מול האף עם המחיר של חבר הם יירדו לכיוון שלך

יום טוב גם לך

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שבוע הבא יש למיצובישי אירוע מכירות בין ה 5-7/11.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום לכולם, להלן עדכון, סיכום ומסקנות:

ביום ראשון בבוקר יצרתי קשר עם מוקד השירות. וידאתי שהגעתי לנציגה בשרל"ק ולא למוקדנית במוקד חרום, ואז התחלתי ב"יש לי סיפור קצת ארוך...". מיד כשהיא שמעה את זה, היא אמרה, תן לי להעביר אותך לנציגת שירות בכירה, כדי שלא תצטרך לחזור עליו שוב. הועברתי לנציגה הבכירה (מיכל), שמעה את הסיפור במלואו, והייתה אדיבה ועניינית. אמרה שהיא תיצור קשר עם האולם ברעננה, ויחזרו אליי.

ביום שני בצהריים אני כבר הייתי קצת לחוץ כי המבצע מסתיים תוך שבוע. התקשרתי למיכל שוב, הבטיחה שהעניין בטיפול. ואכן, בערב אותו יום, יוצר איתי קשר מנהל האולם (רן). הייתה שיחה באוירה טובה, שבמהלכה ניתן לי הסבר מניח את הדעת לסיטואציה הזאת שבה מצאתי את עצמי ביום חמישי. אין לי אפשרות לפרט, אבל נגיד שזה "פורס מאז'ור", ושאם הייתי יודע שזאת הסיבה, בטוח לא הייתי יוצא מהאולם ברעננה כמו שיצאתי ממנו ביום חמישי שעבר. בסוף השיחה, רן הציע שהרכב יובא למקום עבודתי ונסיעת המבחן תתבצע שם, תוך התחשבות מוחלטת בזמן שלי. כמו כן, הזכיר איזשהו, "משהו נוסף" שאפשר יהיה לקבל במידה וארכוש את הרכב. הזכרתי לו שהמבצע מוגבל בזמן, והוא הבטיח שנסיעת המבחן תתרחש כפי שאמר, בתוך תקופת המבצע.

אני שמח לומר שהיום הגיע יורם, איש מכירות מהסוכנות ברעננה, למקום העבודה שלי, ויצאנו לנסיעת מבחן של כשעה באזור השרון\שומרון. לא היה לי קל לנהוג ברכב בהתחלה ואני אצטרך להתרגל אליו. עד עכשיו נהגתי על פונטו גרנדה 1.2 וסיטיגו 60 כ"ס, ובשתיהן היה לי קל יותר בהילוכים הנמוכים. בפונטו בכלל הילוך שני הרגיש לי כמעט כמו אוטומט בתוך העיר. מה שכן, למיקרה הילוך שלישי ארוךךך. 80-90 קמ"ש 3000 סל"ד. עולה יפה מאוד בעליות גם עם מזגן. בסרק אין שום רעד עם מזגן.

האבזור מעולה מבחינתי, במיוחד 4 חלונות חשמליים עם קונסולה בדלת נהג ומרימי שמשות. USB וAUX שקע ליד התא כפפות. חיישן לחץ אויר בצמיג ומקפל מראות חשמלי. חיישני רוורס וקודנית גם יש.

בתום נסיעת המבחן אמרתי ליורם שעוד 20 דק' ניפגש ברעננה. בחרתי צבע שונה ממה שתכננתי (טורקיז כהה, בסוף הלכתי על כחול מטאלי). עברנו שוב על המפרט ווידאתי שוב את המחיר לתוספת של חישוקי סגסוגת. פה הופתעתי לגלות שלמעשה אין אפשרות להתקין ג'אנטים מקוריים, כי לדגם הידני גלגל בקוטר אינץ' אחד פחות, ופשוט אין. הובהר לי שם שבכל מקרה, אני יכול ללכת לכל מקום מסודר ולבחור ג'אנט, וזה יהיה אותו מחיר (נשמע נכון). בכל מקרה, ג'אנט של ניסאן זה לא יהיה.

בנוגע ל"דבר הנוסף" אותו הזכיר המנהל, הוא אמר לי ליצור איתו קשר אחרי המסירה. לי אין שום בעיה עם זה, עד עכשיו נראה שמה שהוא אומר, קורה.

לסיכום, שילמתי מקדמה על רכב שאני מרוצה ממנו, בעסקה שאני מרוצה ממנה. תודה לאנשי סוכנות ניסאן רעננה, מיכל ממחלקת שירות בקרסו, וכמובן קארספורום.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

שמח סוף סוף זה נפתר ורכשת רכב במחיר באמת טוב,תתחדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...