Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. יש לי בעיה ואני צריך את עצתכם. אז ככה הייתי בירושלים לפני שבועיים וכידוע ירושלים עיר עם הרבה עליות. אז ככה הייתי תקוע בפקק (בעלייה) ושבאתי לנסוע כל פעם שמתי לב שהאוטו מתדרדר דבר שהוא לא נורמלי. עכשיו האוטו חונה בדרך כלל בירידה יכול שזה משפיע? מה הבעיה בכלל? גיר?

פורסם

באיזה רכב מדובר?

גם תיבות אוטומטיות מדרדרות אחורה בעליות חריפות (ירושלים מלאה בכאלה, גם חיפה).

אין מה להתרגש מזה, רק לקחת את זה בחשבון.

האמור אקטואלי לרכבים ללא בקרות אלקטרוניות הנועלות בלמים בעת זינוק בעליה.

יום טוב גם לך

פורסם

דבר נורמלי,פחות מורגש בתיבות הילוכים אוטומטיות ויותר בידניות, ההדרדרות היא לא הנושא המעצבן פה אלא הנהגים מאחורה שנדבקים לך לתחת וסתם מסכנים את עצמם ואותי בהתחככות במפרים, יש לי רכב ידני שגם מצויד בזינוק בעלייה אבל לא תמיד זה פועל, גם די קל לזהות רכב ידני בעליות אז אני תמיד משתדל לתת קצת מרחב גבוה יותר לאלו ומצפה שגם ככה יתנו לי, אלו מצבים שאני מת לצאת מהרכב ולצעוק לנהג מאחורי תן קצת ספייס או להדביק סטיקר בחלון שצועק שמור מרחק !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...