Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

יש לי פולו לבנה בת 3, עד עכשיו לא טופלה מי יודע מה

יש מעט סווירלס אבל זה דורש פוליש, ואני רוצה לעשות במקום שיודע מה הוא עושה וזה יעלה כמה מאות טובות של שקלים שאני לא רוצה להשקיע כרגע

ישנם גם ג'ינג'ים שמאוד מציקים לי. אני מניח שפלסטלינה תעשה את העבודה

אני רוצה לקנות את 2 המוצרים האלה:

http://www.autostore.co.il/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%90%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%94-100-%D7%92%D7%A8%D7%9D-Chemical-Guys.html

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-Chemical-Guys-Luber.html

זה בסדר למטרה שלי? (אם לא אשמח להמלצה בתקציב דומה)

ואני מעוניין בהמלצה, לווקס או אוטם צבע

המטרה שלי היא הגנה. ברק זה נחמד ואני מעדיף שיהיה אבל זה לא העיקר

מחפש מוצר שיספק הגנה לצבע ובמיוחד מלכלוך (וג'ינג'ים) לכמה חודשים

(אם מדובר במוצר זול יחסית או קל יחסית ליישום אז אין בעיה למרווחים קטנים יותר..אבל ההעדפה שלא)

עדיפות עליונה למוצר שנמצא בחנות שבלינקים למעלה (אוטוסטור)

תקציב ~200

ולסיום אני צריך גם שמפו

עדיף שיהיה עם ווקס, כי אני לא מתכנן להשתמש מעבר לאוטם צבע (בהנחה והווקס שבשמפו יחזיק מעבר ליום יומיים, וכמובן שאני גם לא מצפה שישאר חודש. המטרה פה כמובן היא הברק, כי הגנה כבר יש. אבל שוב - זה לא קריטי)

מה שחשוב שלא תהיה אינטרציה עם האוטם צבע (וגם בעדיפות לאותה החנות)

תקציב ~50

שאלה אחרונה

יש לי ספוג מיקרופייבר זול שקניתי בהום סנטר, מן הסתם נחות באיכותו (אבל הוא רך). אין בעיה להשתמש בו, נכון ?

(הוא כחול עם ראסטות קצרות כאלה של מיקרופייבר, ובצד השני גומי להכניס את היד למי שמכיר)

עריכה אחרונה על ידי היו זמני בומבה
פורסם

שכחתי כמה נקודות קטנות

1. יש צורך בניגוב עם אלכוהול לפני האוטם צבע ? (IPA)

2. יש לי כמה וכמה נקודות ברכב שהצבע ירד לגמרי (שריטות מאוד עמוקות - אבל לא פס ארוך, רובם נקודות בקוטר של כמ"מ בערך). האם אפשר להשתמש בספריי צבע? כמה עולה התענוג? (בטח אצטרך לפני זה צבע בסיס ולאחר מכן לכה)

פורסם

הייתי מציע לך אם כבר פלסטלינה סינית או שאם כבר לקחת 200 גרם

בקשר לחומר סיכוך אפשר להשתמש במים וסבון

אוטם

CG JetSeal 109

שמעתי שהוא פצצה אבל מכיוון שאתה רוצה גם ווקס עדיף שתקח פה המלצות לשילובים שאנשים כבר השתמשו בהם וראו תוצאות

(תעשה חיפוש תמצא בקלות).

בקשר לשמפו:

http://www.autostore.co.il/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-Chemical-Guys-Citra-Wash-Gloss.html

הפקק שלו מספיק לדלי שלם או למקציף.

שוב אם תרד למטה תראה שםם נושאים באותו עניין תלמד ותחכים.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

עשיתי חיפוש קראתי הרבה

אני מאמין בזול = זול עכשיו, יקר אח"כ. לא מעונייןן בסיני, וגם אני מעדיף נוזל סיכוך כדי ללכת על בטוח

ואני לא בטוח שאני רוצה גם ווקס..המטרה העיקרית זה לא הברק, אבל אחרי כל ההשקעה כן נחמד שהאוטו יהיה מבריק. אז כל עוד האוטם הזה מספק ברק מינימלי (אבל עמיד) - זה מספק אותי. אני פשוט לא יודע אם זה גם מספק ברק בנוסף להגנה

ובקשר לשמפו, עשיתי עליו חיפוש בגוגל והבנתי שהוא קצת אגרסיבי ומשתמשים בן במינון גבוהה להורדת אוטמים\ווקסים. אז אני לא מעוניין בו. מה שכן שמתי עין על Mr.pink שלהם שהוא עדין ועדיין מנקה טוב

פורסם

האם אתה שוטף עם מכונה? או בשני הדליים?

לדעתי MR.PINK פחות מוצלח לשטיפה כזאת.

בטח עוד מעט ירשמו אנשים עם יותר ניסיון משלי

Manual for life

פורסם
עשיתי חיפוש קראתי הרבה

אני מאמין בזול = זול עכשיו, יקר אח"כ. לא מעונייןן בסיני, וגם אני מעדיף נוזל סיכוך כדי ללכת על בטוח

ואני לא בטוח שאני רוצה גם ווקס..המטרה העיקרית זה לא הברק, אבל אחרי כל ההשקעה כן נחמד שהאוטו יהיה מבריק. אז כל עוד האוטם הזה מספק ברק מינימלי (אבל עמיד) - זה מספק אותי. אני פשוט לא יודע אם זה גם מספק ברק בנוסף להגנה

ובקשר לשמפו, עשיתי עליו חיפוש בגוגל והבנתי שהוא קצת אגרסיבי ומשתמשים בן במינון גבוהה להורדת אוטמים\ווקסים. אז אני לא מעוניין בו. מה שכן שמתי עין על Mr.pink שלהם שהוא עדין ועדיין מנקה טוב

דווקא קראתי מאנשים פה שהסיני ממש טוב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534538-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9E%D7%A8%D7%A6%D7%93%D7%A1-(%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA)&highlight=%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94+%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA

אני אישית משתמש בזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-Meguiar-s.html

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

פלסטלינה:

עבדתי עם הקיט של מגס, וגם עם הסינית. המגס הרגישה לי טובה יותר. להגיד שזה שווה את ההשקעה? שיקול שלך. הדעות כאן חלוקות (חלק טוענים שהסינית מעולה והשאר עבודה בעיניים, ומנגד, שהסינית יוצרת לא מעט שריטות שדורשות פוליש לאחר מכן).

סיכוך: הלובר בטוח מוצר מצויין. אני הייתי קונה ONR שגם יעשה עבודה טובה בתוך מסכך, וגם ישמש אותך לדברים נוספים. ניסיתי גם מים וסבון בזמנו, זה עובד בסדר.

שמפו- הסיטרוס מצויין. הפינק מתאים לשטיפה שבועית עדינה / או פרי ווש. פשוט תדלל אותו ביותר מים. התוצאה גם לטעמי טובה יותר לעין.

M-TECH E46

• תוכן חדש...