Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש אבטומוביל חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גיליון חדש (גיליון 56 נובמבר-דצמבר 2004) של האבטומוביל.

52 עמודים בצבע ובהם:

* בני הספל מספר על זיגפריד מרקוס והמכונית הראשונה.

* נחום קדמיאל חולק רשמים ממפגש המכוניות בהרשי פנסילבניה.

* נמרוד ועמרי רחמימוב, בפרק 2 של מדריך לשיפוץ עממי של רכב אספנות, מספרים כל מה שצריך לדעת על ציד חלקים וחלפים.

* אריה תאומים ועזרא דושי חזרו עם חוויות וצילומים מפסטיבל סיטרואן בשוויץ.

* וגם - סקירה מצולמת רחבת הקף (18 עמ') של אתרי האספנות בישראל: תל-חי (מכוניות), תפן (מכוניות), חיפה (קטרים ורכבות), עין שמר (טרקטורים ורכבת), עין ורד (טרקטורים), קיבוץ איל (מכוניות), מוזיאון ארץ ישראל (כבאי, אוטו דואר ודיליג'אנס), בית האוסף ביפו (ג'יפים, סליק נייד, מכוניות שרד של שרי בטחון ועוד), חולון (אוטובוסים), רחובות (הלימוזינה), אשדוד (מכוניות) ובאר שבע (מטוסים ומכוניות).

כל חברי מועדון החמש מנויים מכח חברותם במועדון.

האבטומוביל רואה אור 6 פעמים בשנה ומחירו של מנוי 180 שקלים (כולל הוצאות משלוח).

הכי כדאי להירשם כחבר מועדון החמש ולהפוך גם למנוי האבטומוביל.

אפשרות אחרת לרכוש מנוי באופן עצמאי בטלפון 6521222-02 אצל קרול.

קריאה מהנה,

טריומף TR3A שנת 1958

וולוו P1800 "המלאך" 1965

ותמיד מחפש עוד רודסטארים/מכוניות ספורט אירופאיות

פורסם

כיבלתי היום את האבטומוביל וברצוני לברך את אייל פלד ואת בני הספל על העבודה המדהימה שהם עשו.

מגזין "שלא רואה ממטר" את המגזינים הותיקים, לא בעריכה, לא בכתיבה,לא בתמונות (שהצלם בהן הוא פשוט אמן -אין דרך אחרת לציין אותו) ולא בכמויות החומר המעניין

בעוד האבטומוביל הוא בטאון המועדון ולא עיתון מקצועי!!!

אני רוצה לומר לכול המשתתפים בעשית הבטאון תודה, תודה, תודה,

ממני: משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

משמח לקרוא את האובטומוביל החדש , לראות את התגובות החמות .

כן - התוכן מעניין , הצילומים מקצועיים (במיוחד תמונת השער של המוריס 8 )

נראה כי עלינו כיתה בהוצאת האובטומוביל .

אייל - בני , תשמרו לנו על הרמה הזו , על היכולת לגייס מפרסמים ברמה כזו גבוהה כמו: מרצדס , אוודי , אלפא שמלהיבה ומרגשת כתמיד , וולוו האגדית , וולקסווגן

ועוד ועוד ....

כן - גם לכם מפרסמים יקרים מגיעה תודה ! ! !

בהנאה רבה , דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
משמח לקרוא את האובטומוביל החדש , לראות את התגובות החמות .

כן - התוכן מעניין , הצילומים מקצועיים (במיוחד תמונת השער של המוריס 8 )

נראה כי עלינו כיתה בהוצאת האובטומוביל .

אייל - בני , תשמרו לנו על הרמה הזו , על היכולת לגייס מפרסמים ברמה כזו גבוהה כמו: מרצדס , אוודי , אלפא שמלהיבה ומרגשת כתמיד , וולוו האגדית , וולקסווגן

ועוד ועוד ....

כן - גם לכם מפרסמים יקרים מגיעה תודה ! ! !

בהנאה רבה , דרור .

אני מצטרף לברכות אבל אני רוצה לתת הערה קטנה.

ממש אין לי תלונות אבל כאשר אייל לקח על עצמו את פרויקט האבטומוביל אני לפחות הערתי שאני מעוניין ביותר כתבות על שיפוצים בארץ. בגליון הקודם אכן היו יותר כתבות אבל בגליון הזה אין אפילו כתבה אחת (חוץ מפרויקט אסקורט) וחבל. אני לא אומר שהכתבות בגליון הזה לא מעניינות אבל הדבר שהכי מעניין אותי זה לקרוא על שיפוצים פה בארץ. לכן כל חודש כשאני מקבל את גיליון "אוטו" בדואר אני ישר פותח בדפים האחרונים לכתבה של ליאור ברוך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עקב נסיעותי לחו"ל וכמובן שעקב הנסיבות האישיות המצערות שאתם יודעים עליהן, היה אייל פלד הגורם הדומיננטי בעריכה, בעיצוב ובהפקה של החוברת. לכן השבחים מגיעים בעיקר לו.

בני הספל (שנוסע ביום ששי לחו"ל לשבוע...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...