Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרקס פלורנטין / "לאן" - אזהרה!

yuvk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אין לי דבר רע להגיד על המופע כי לא ראיתי אותו. אני בא להזהיר אתכם מההתנהלות החצופה של שני הגופים הנ"ל (שלא ברור לי איך מתחלקת ביניהם האחריות, ולמען האמת לא מעניין אותי. הקרקס מפנה ל"לאן" ולכן "לאן" היא קבלן משנה של הקרקס).

אשתי הקדימה והזמינה כרטיסים למופע שנערך היום בשעה 10:30. הקרקס היה אמור להיות גולת הכותרת של חופשת החג, והילדים שלי ציפו לו בקוצר רוח.

הבוקר, בשעה 9:15, שעה ורבע לפני המופע, מצלצל הטלפון, ומודיעים לנו ביבושת כי "לאן" מכר יותר מדי כרטיסים ושלא נגיע היום כי לא יכניסו אותנו. בנוסף נשלחנו ליצור קשר עם "לאן" ביום א' ש"יקבעו לנו מועד חדש". שום מילת התנצלות, וגרטע מכך, הפגינו חוסר סבלנות ותוקפנות כשניסינו לשאול שאלות ולמחות.

אז "קרקס פלורנטין", לא תזכו לראות אותנו בקהל. טעויות יכולות לקרות, כולנו בני אדם - השאלה באיזו צורה מטפלים בהן. "לאן" לא עובדים בשבת. ל"קרקס פלורנטין" היתה רשימת רוכשי הכרטיסים ופרטיהם הרבה לפני שבת בבוקר. אילו היינו גרים בחיפה, היינו כבר בדרך. הודעה על ביטול, יש למסור יותר משעה ורבע לפני המופע. ולא אתם תחליטו אם נבוא במועד אחר או לא - אנחנו נחליט! את הכסף אתם תחזירו במלואו, ואנחנו נחליט לאן נקנה כרטיסים, ואם הכסף לא יוחזר, נפגש בביהמ"ש. ולא יזיק להתנצל, ועוד פעם אחת להתנצל (לא דיברתי חס וחלילה על פיצוי, סתם התנצלות), שלא לדבר על הצורה ראוי לדבר בה עם לקוחות שזה הרגע הברזתם להם.

שלום ולא להתראות, "קרקס פלורנטין".

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה, יש גם חזירים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזמן אין חיות בקירקס בארץ וטוב שכך,

חיות אדם כן,חוצפה מצידם גגרררר..

באמת?? לפי חוק? או כי ארגוני בעלי החיים עושים להם בלאגן?

שמח לשמוע בכל מקרה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...