Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

nexus player $99

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוגל התחילו למכור ואז הפסיקו את הסטרימר שלהם במחיר של רק 99 $

כמובן שכל השימוש שלו זה למכור לנו את netfilx,hulu וכול השאר אבל הוא הרבה יותר זול מהמכשירים הסינים עם אנדרואיד רגיל.

הפסיקו את המכירה כי הוא עדיין לא קיבל אישורים מFCC

http://www.google.com/nexus/player

player-overview-1600.jpg

אייל

פורסם

מה יתרון שלו לעומת מכשיר סיני?

לי יש כרגע ואני מאוד מרוצה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה היתרון שלו מול מחשב שמריץ XBMC חוץ מהמחיר?

הוא יודע להפעיל אפליקציות מהפליי סטור? בנוסף לדברים הבסיסים שהוא אמור לעשות?

אם כן בהחלט שווה לשקול

האם טיפלו בכל הבעיות של האנדרואיד בניגון וידאו? תמיכה ב DTS\TRUHD, ניגון ב24fps?

פורסם

המעבד של המכשיר הוא אינטל אטום ולא מעבד פחות איכותי שהסינים משתמשים.

איכות ייצור של אסוס.

עדכוני תוכנה של גוגל.

ומחיר, מחיר, מחיר.

צריך לראות איזה אפליקציות אפשר להריץ על זה, המכשיר מיועד למכור לנו את השידורים דרך האינטרנט ולא לתת לנו שידורים בחינם דרך XBMC .

כרגע אף אחד לא בדק אותו כי FCC לא אישרו מכירה שלו עדיין, נחכה ונראה מה זה שווה.

אייל

פורסם

אגב בגלל שהמעבד אל אינטל זה אמנם פותר את כל בעיות כח העיבוד הקלאסיות אבל מעלה שאלה של איזה אפליקציות יתמכו.

כל מה שאנחנו מקריין מה פלאפונים לא מתאימות בלי קיפול מחדש יעודי לזה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
המעבד של המכשיר הוא אינטל אטום ולא מעבד פחות איכותי שהסינים משתמשים.

איכות ייצור של אסוס.

עדכוני תוכנה של גוגל.

ומחיר, מחיר, מחיר.

צריך לראות איזה אפליקציות אפשר להריץ על זה, המכשיר מיועד למכור לנו את השידורים דרך האינטרנט ולא לתת לנו שידורים בחינם דרך XBMC .

כרגע אף אחד לא בדק אותו כי FCC לא אישרו מכירה שלו עדיין, נחכה ונראה מה זה שווה.

-1

לא ברור לי למה החלטת שהאטום שיש כאן יותר טוב לדוגמא מה RK3288 שמגיע עם Tronsmart R28 הסיני, לגבי איכות הרכבה?! זאת קופסא שבמקסימום תעביר עליה סמרטוט פעם בשבוע, לא פלאפון שהולך איתך בכיס לכל מקום.

אגב ה TRONSMART עולה 120 דולר, מגיע עם KK4.4.4, גרסה סינית של XBMC שמנגנת וידאו בהאצת חומרה ואפשרות להוריד אפליקציות מהפליי סטור

מעניין אם ניתן לעקוף את ה-Bootloader ולהריץ על זה Openelec.

+1

מצד שני בשביל לעקוף בוטלאודר ולשים OE אני כבר אקנה ב140 דולר את ה chromebox של HP או אסוס עם 2 גיגה ראם, סלרון שעדיף בהרבה מהאטום שיש כאן ו- SSD של 16 גיגה

מה שחסר לי היום דווקא ב XBMC זה את אפליקציות של אנדרואיד וחווית גלישה אמיתית

בקיצור, אם זה מתחרה באפל TV או פייר TV (מכשיר מדיה טיפש ולא גמיש) זה לא המכשיר בשבילי

הייתי בטוח שעם ההצגה של הגוגל TV הם יטפלו בכל המחלות באנדרואיד שקשורות לצפייה במדיה על מסך גדול

פורסם

זה בדיוק הבעיה של הקופסאות הארורות האלה שמריצות android (גם אם זה אנדרואיד מאחורי הקלעים)

מחכה בקוצר רוח לקופסא שתריץ אנדרואיד כולל פליי סטור מלא, תוציא 24P, תתמוך במקודדי אודיו שונים, 3D והאצת חומרה.

מוכן לוותר בכיף על עדכונים של גוגל לטובת קהילת מפתחים רחבה של XBMC

פורסם

מחפירה של שעה ברשת אין שום מידע לגבי לוליפופ ו-24P

אבל דווקא בתחום האודיו יש חדשות טובות, מתוך Toms Hardware:

Android has long been criticized for its high-latency audio. Audio latency has improved greatly in Android 5.0, to the point where music or recording apps can actually get the sound in real-time. Professional audio apps can also use 5.1 and 7.1 channels now. Another feature that Lollipop brings is support for USB audio, so you can connect amplifiers and mixers to your Android device.

כולי תקווה שגוגל לא ישכחו את אזרחי אירופה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה

סקירה ראשונה וביקורת מאוד פושרת על הנקסוס פלייר

http://www.androidpolice.com/2014/11/03/nexus-player-review-google-just-brought-a-stick-to-a-gunfight/

לצערי לא בדקו sideloaded xbmc ולא התייחסו מספיק לפורמטי אודיו\וידאו שונים אלא התייחסו בעיקר לפי'צרים שהגיעו ישר מהקופסא.

ההמלצה שלי נשארת בעינה, מי שצריך מדיה פלייר אמיתי שיקנה NUC\מחשב סיני מבוסס סלרון\chromebox

מי שרוצה להמר שיקנה קופסת אנדרואיד עם KK4.4.4 מבוססת RK3288 עם XBMC לא רשמי,

האופציות הללו עדיין טובות יותר מהנקסוס פלייר ... הלוואי ואתבדה בהמשך

פורסם

אחרי שפרסמתי את זה פרסמתי שמתחילים להוציא מכשירים דומים עם מעבד חדש של אינטל Atom Z3735F.

הם צריכים להיות הרבה יותר טובים ועם אופציה להתקנת windows 8.1 או מגיעים עם אנדרואיד 4.4.4

אייל

• תוכן חדש...