Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אוויר בפורד פוקוס 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד שבעלי כזה רכב יענו אתה יכול להסתכל בספר רכב או לפתוח דלק נהג ולהסתכל על המדבקה במשקוף

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עד שבעלי כזה רכב יענו אתה יכול להסתכל בספר רכב או לפתוח דלק נהג ולהסתכל על המדבקה במשקוף

אין לא רשום במדבקה... בגלל זה שאלתי פה

30 קדימה, 33 אחורה בעומס חלקי. (עד 2-3 נוסעים).

35 קדימה, 41 אחורה בעומס מלא.

כל פעם ללכת למלא אוויר? אי אפשר פשוט למלא לחץ אוויר קבוע? חיפשתי באינטרנט אין תשובה חד משמעית אבל יש תשובה של צוות המומחה שהם אומרים 29 אחורה קבוע ו31 קדימה הגיוני?

פורסם

אם כוונתך בכל פעם, בכל פעם שמספר האנשים ברכב משתנה, אז התשובה היא שלא.

ממלאים אוויר בהתאם לתצורת הנהיגה הקבועה ברכב.

מי הם צוות המומחה?

האם BUKI לא מומחה מספיק?

פורסם (נערך)

ואחרי מילוי נכון של הצמיגים מה הצריכת דלק שאמורה להיות? נסעתי אתמול חדרה קריות הלוך חזור במשהו כמו מעל לרבע טנק שזה ממוצע של 110 ש"ח זה בסדר?...

עריכה אחרונה על ידי ziv555
פורסם

אתה ממלא ליטרים (של דלק) ברכב או שופך פנימה מטבעות של שקלים?

תתדלק מיכל מלא, תנסע רצוי כמה שיותר, תדלק שוב מיכל מלא (רצוי באותה משאבה, לא חובה) ותחלק מספר קילומטרים בליטרים ותספר לנו מה הנתון.

פורסם

30 קדימה, 33 אחורה בעומס חלקי. (עד 2-3 נוסעים).

35 קדימה, 41 אחורה בעומס מלא.

אתה ממלא ליטרים (של דלק) ברכב או שופך פנימה מטבעות של שקלים?

תתדלק מיכל מלא, תנסע רצוי כמה שיותר, תדלק שוב מיכל מלא (רצוי באותה משאבה, לא חובה) ותחלק מספר קילומטרים בליטרים ותספר לנו מה הנתון.

בוקי תודה אני יתקן את זה :-).

יצא שנסעתי 48 קילומטר ב-7 ליטר לכל כיוון.

פורסם (נערך)

תבדוק את הנתונים שלך, אפילו בסבנה הצריכת דלק יותר טובה.

עריכה

אלה אם כן כוונתך שנסעת 48 ק"מ לכל כיוון ותדלקת רק 7 ליטר עבור שני הכיוונים.

הייתי מצפה לצריכת דלק טיפה יותר טובה עבור נסיעה שכולה מחוץ לעיר, אך בכל מקרה זאת נסיעה קצרה מדיי בשביל להתרשם.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם (נערך)
תבדוק את הנתונים שלך, אפילו בסבנה הצריכת דלק יותר טובה.

עריכה

אלה אם כן כוונתך שנסעת 48 ק"מ לכל כיוון ותדלקת רק 7 ליטר עבור שני הכיוונים.

הייתי מצפה לצריכת דלק טיפה יותר טובה עבור נסיעה שכולה מחוץ לעיר, אך בכל מקרה זאת נסיעה קצרה מדיי בשביל להתרשם.

96 קילומטר 14 ליטר...

עריכה:

עדיין לא סידרתי את הלחץ אוויר ובדקתי במשאבה של התחנה דלק את הלחץ אוויר בגלגלים ואלו הנתונים:

שמאלי אחורי 21

ימני אחורי 19

קדמי ימני 22

קדמי שמאלי 21

ועכשיו זה בטוח שדבר ראשון שאעשה זה לנסוע לתחנת דלק כדי לסדר את לחץ האוויר בגלגלים.

עריכה אחרונה על ידי ziv555
פורסם

אז הבנתי טוב כבר על ההתחלה...

יוצא תצרוכת דלק של 1 ליטר ל 6.8 ק"מ, לא הגיוני אפילו לעיר בטח שלא מחוץ לעיר.

כאמור תנסע כמעט מיכל דלק מלא ואז תחזור שוב עם נתונים חדשים.

נ.ב

לא מקובל כאן בפורום לצטט הודעות שנמצאות בדיוק מעל.

פורסם

אם תוכל לעלות בדיקה אמיתית. אני מעוניין לרכוש פוקוס 2010 ואני מפחד מהצריכת דלק גם בבין עירוני.

גיסי נוסע רק בעיר והוא מדווח על 1-7

פורסם

מתוך אתר KML

בעיר 1:8.8

בין עירונית 1:13.5

מניסיון (קצר) שלי, השגתי תוצאה יותר טובה מ 1:13.5, אם כי אני לא זוכר את הדגם שנהגתי עליו (הדגם שנותנים בליסינג).

• תוכן חדש...