Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לבעלי הקאר פיסי

flytomars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון

המאוורר שאמור לקרר את כל העסק, אמור לקחת אוויר מבחוץ ולהזרים אותו פנימה או להפך,

לינוק אוויר חם מבפנים ולהוציא אותו החוצה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל יש יותר ממאוורר אחד - האחד מכניס אוויר קר מבחוץ והשני מוציא אוויר קר מבפנים.

על המעבד ישנו מאוורר שעד כמה שזכור לי - מוציא את האוויר מגוף הקירור של המעבד כלפי חוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, לרוב מקובל לעשות שימוש בשני מאווררים וכך לייצר מצב של סרקולציה מתמדת, עם זאת

במידה ומסיבה כלשהי חייבים לעבוד עם מאוורר בודד - אז הוא צריך לינוק אוויר חם מחוץ למארז,

בעת היניקה נוצר ריק (ואקום) והאוויר הקר גם ככה ימצא את הדרך פנימה לבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
בדרך כלל יש יותר ממאוורר אחד - האחד מכניס אוויר קר מבחוץ והשני מוציא אוויר קר מבפנים.

על המעבד ישנו מאוורר שעד כמה שזכור לי - מוציא את האוויר מגוף הקירור של המעבד כלפי חוץ.

אדי, אני משתמש במארז שקניתי ממך, יש לו מאוורר אחד :-)

(למרות שלא קריטי, הפיי לא דורש קירור בכלל, אבל אם כבר יש אז למה לא)

כרגע המאוורר אכן יונק את האוויר מבפנים החוצה, חשבתי שאולי טעיתי בחיבורים שלו אבל אני מבין מדבריכם שזו הפעולה התקינה,

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מדבר על הbbx1 זה מארז שנועד ללוח קטן וספק כוח m3

תשים לב שיש לו הרבה חורים לאוורור גם ככה. בזמנו חשבתי להעביר אליו את המחשב ולהתקין m4 חיצונית למארז ולהוסיף שני מאווררים.

גורל, ברוך שובך!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון, לרוב מקובל לעשות שימוש בשני מאווררים וכך לייצר מצב של סרקולציה מתמדת, עם זאת

במידה ומסיבה כלשהי חייבים לעבוד עם מאוורר בודד - אז הוא צריך לינוק אוויר חם מחוץ למארז,

בעת היניקה נוצר ריק (ואקום) והאוויר הקר גם ככה ימצא את הדרך פנימה לבד.

ברוכים השבים :lol:

::FEEL THE {XS} power::

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...