Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים !

השאלה היא מאוד כללית , ובלי יותר מידי לגעת ברכב ספציפי . השאלה היא כזאת - עד כמה שיפוץ ראש מנוע הוא באמת אמין?

במידה ואני מצבע אצל מוסכניק שהוא גם חבר שלי , וגם יש לי איתו ניסיון רב ויודע שהוא אמין .

עד כמה הטיפול בראש מנוע/החלפת אטם באמת תחזיק? הרכב ימשיך לנסוע כמו לפני "בלי הגבלת ק"מ" כל עוד הוא יטופל כמו שצריך?

פורסם

אין שום בעיה עם שיפוץ ראש מנוע באופן כללי ואם עבודה מבוצעת בצורה מקצועית ואם חלקים איכותים זה לא מוריד מאורך החיים של המנוע

פורסם

נאמר לי מכמה מוסכניקים שהייתי אצלם שרמת משפצי ראשי המנוע בארץ היא לא גבוהה ביחס לעולם ושלא עוברים הדרכה מספיקה, ושאני לדוגמא צריך לומר תודה שהרכב החזיק לי לאחר שיפוץ ראש 50000 ק"מ - אין לי מושג אם הוא צודק.

Opel Adam S 2017

פורסם

אם אתה רוצה התייחסות אמיתית אז היה עדיף,שתציין את סוג הרכב.

אתן לך 3 דוגמאות בעייתיות של רכבים ישנים - בדייהטסו שרייד/ בדייהטסו אפלאוז,תיקון ראש מנוע לא יעזור כי אם היה שימוש במי ברז כל בלוק המנוע העשוי מאלומיניום נאכל.

במאזדה לאנטיס לדורותיה,יש הרבה רכבים שבהם לאחר תיקון ראש הרכב התחיל לעשן כמו מעשן כבד וכרוני כי ראש מנוע מחודש על טבעות בוכנה שמצבן לא מזהיר יוצר לחץ ואי החלפת טבעות בוכנה (חצי אוברול) משולות למתן כוסות רוח למת .אותו סיפור קרה לשני חברים עם שתי מכוניות הונדה סיוויק.

למעט שני מקרי ההונדות,אתה יכול להריץ חיפוש בפורום לגבי דייהטסו ומאזדה בשביל להבין את העניין לעומק.

אז תלוי בסוג הרכב,אבחון נכון של המוסך (האם בכלל תיקון ראש יפתור את הבעיה כפוף למצב שאר חלקי המנוע) וכמובן,שאם הכל בסדר עד כאן אז באיכות המשפץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב הוא אאודי A3 מודל 2001 מנוע 1.6 , אני לפני קניית הרכב ויש חשד לראש מנוע .

הבנתי שאמינות התיקון תלוי בהרבה גורמים למשל גם טיב החריטה . האם זה נכון?

וגם לפי מה שהבנתי מחיפושים פה ושם ברשת שתיקון ראש מנוע לא מחזיק יותר מ 20K ק"מ , מה שניראה לי מאוד מוזר .

פורסם

וגם לפי מה שהבנתי מחיפושים פה ושם ברשת שתיקון ראש מנוע לא מחזיק יותר מ 20K ק"מ , מה שניראה לי מאוד מוזר .

תרשה לי להתייחס לרכב שמועמד לקנייה על ידך.

אם יש חשד סביר לראש מנוע - אל תקנה אלא אם המחיר ממש-ממש נמוך ולאחר שבררת טוב טוב כמה עולה העבודה הזו (ועד כמה היא יכולה "להסתבך" - ז"א - עוד חלקים שיתגלו שצריכים להחליף).

חוץ מזה - כל עוד עושים עבודה טובה ולא מחפפים - וזה נכון גם לשיפוץ ראש מנוע, לא צריכה להיות בעייה.

alfa 156 2.5.

פורסם

ראיתי את השרשור שלך על מחשבה לקנות את הרכב הנ"ל

רד ממנו חבר, המלצה לא רק שלי אתה תמנע לעצמך כאבי ראש גדולים לאחר מכן.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...