Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר כרגע עובד חלק ובלי שום בעיות. אבל מחשבה שהתחילה להעסיק אותי בזמן האחרון היא עד כמה מסובך ויקר יהיה להחליף את התיבה האוטומטית לידנית כשזו תסיים את חייה? ובמה זה כרוך מבחינת רישוי, אמינות, סחירות וכו'?

אני יודע שהרבה מכם יגידו לי פשוט להחליף רכב אבל זה לא כל כך פשוט בשבילי כרגע.

מישהו אולי עשה דבר כזה בעבר? אני זוכר ששמעתי כמה סיפורים על הסבות גיר, אבל אני לא זוכר מהם הרבה ובאותה תקופה הידע שלי היה עוד פחות ממה שהוא עכשיו (קשה לזכור את מה שלא באמת הבנתי).

הרכב המדובר הוא סיוויק מהדור השביעי.

פורסם (נערך)

תראה, גיר אוטומטי שמסיים את חייו זה יחסית אירוע שכיח. (קורה לעתים)

התיקון יקר, אך בטוח ולא מסובך למכון גירים אוטומטים שזו עבודתם הרגילה.

הסבה עיניין יותר מסובך. בגירים משנתונים מוקדמים יותר (סיויק ישנות שם היה אפשר להסב בקלות יחסית) המכניקה הייתה פשוטה ובהתאם גם ההסבה.

בסיויק דור 7 אני מניח שיש מחשב יעודי לגיר אוטומט ומחשב רכב לגיר ידני, מחשב שונה דורש חיישנים שונים ואלה בתורם דורשים חוויט שונה, שדורש צמה שונה ועוד.

בשביל הסבה "מושלמת" צריך לשלם הרבה, מסיבים מעדיפים להחליף רק את מה שחייב ועל השאר לדלג. רעיון גרוע שגורר תקלות רבות.

לסיכום, סע עם ההונדה שלך, תהנה מהרכב.

לא בקטע של לבאס אבל עזוב. זה רעיון לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברוב המכוניות, כמה שהרכב מתקדם יותר טכנולוגית כך יקר יותר לבצע את ההסבה.

סביר להניח שאם תטפל ברכב כמו שצריך ותנהג כמו בן אדם (הכוונה לא כמו ילד מתלהב) הגיר ברכב יחזיק הרבה אחרי שתמכור אותו בעוד 4-5 שנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני תמיד משתדל להתנהג אליה יפה :)

וגם עכשיו ב-142~ הגיר ממש בכלל לא מרגיש לי בעייתי. אבל כבר שמעתי שבדגם הזה הגיר יכול ללכת עוד לפני ה-200 אלף... הקילומטראז' כנראה יגיע במשמרת שלי, נקווה שהגיר לא.

• תוכן חדש...