Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באיזור ה35 K

Aviad Natan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מחפש רכב אמין , בטיחותי וחסכוני יחסית בדלק . התקציב הוא 35 אלף שקל גג . מכוון לשנים 2008-2010 . ק"מ נמוך ככל שניתן . עד יד 3 . מחפש רכב שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות - מתחיל לימודים כסטודנט ואצטרך אותו לנסיעות הלוך חזור למכללה , יציאות מדי פעם וכו' .

ראיתי כמה רכבים נחמדים בקטגוריה , אבל אני קצת משתגע כבר מרוב ההיצע שיש . לדוגמה דברים ששמתי עליהם עין : ניסאן מיקרה / טידה , יונדאי i10/i20 , פולסווגן פולו / גולף , דהייטסו סיריון , סוזוקי סוויפט , פיאט פונטו / 500 , מאזדה 2 .

תודה רבה לכל העוזרים !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוא נעשה סדר.

אתה מחפש ידנית או אוטומטית?

אתה צריך משפחתית או סופר מיני או אפילו מיני?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידני או אוטומט?

בעקרון אם אתה מחפש לחסוך בדלק, גיר ידני יחסוך לך יותר.

קח בחשבון שבחרת כאן מכוניות משפחתיות כמו טידה וגולף ואלו לא בדיוק יניבו לך חסכון בדלק.

לגבי I10 - אולי ידנית בתקציב שלך, או אוטומטית ישנה יחסית (2009).

לגבי i20 - די בספק אם יכנס משהו בתקציב במצב סביר.

פולו - יקרה לתחזוקה.

מיקרה - נחשבת חסכונית יחסית, לא יקרה לתחזוקה.

סיריון - גם חסכונית, גם לא יקרה לתחזוקה.

סוויפט - כנ"ל.

פונטו - כנ"ל, אך חשוב למצוא רכב שטופל כראוי. מבחינת בטיחות היא טובה בכל דגם שהוא לא ה1.2 הידני. הדגם הזה הגיע עם 2 כריות אוויר וABS, ללא ESP אם אינני טועה. שאר הדגמים הגיעו עם 6 כריות אוויר, ABS, ESP. אם אתה רוצה אוטומט צריך לקחת בחשבון שזה גיר רובוטי, אופי העבודה שלו מעט שונה ועל כן כדאי לבצע נסיעת מבחן כדי לראות אם הוא מתאים לך.

500 - כנ"ל לגבי הגיר והתחזוקה כמו בפונטו, רק היא בטיחותית בכל הדגמים.

2 - לא הכי חסכונית, אמינה, ובדגם הבסיסי לא בטיחותית במיוחד. מרגישה די זולה בפנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם טויוטה קורולה 2008 גיר רובוטי ? אמנם צריך להתרגל לגיר אבל היא נחשבת מאוד חסכונית וזולה לאחזקה..

מה גם המחירים שלה מאוד זולים בגלל הגיר הרובוטי

שיהיה צום קל :)

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היא זולה בגלל הגיר,הוא פשוט נוראי בעיר בגלל זה טיוטה העיפה אותו מהר מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש רכב אוטומטי

כן מצאתי i10 באיזור ה30-32 אלף שקל שנת 2009 . הבעיה שאני קצת מפחד מהרכבים המיני האלו כמו הפיגו 107 / שברולט ספארק עם המנוע של ה1000 . זה יותר צעצוע מאשר אוטו .. ואני כן הולך לנהוג עליו בכבישים מהירים . הגולף צורכת הרבה דלק? אני מדבר על המנוע 1.6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה צעצוע בהם?

יש לך מקום לתא מטען סביר? כן

אתה יכול לקחת איתך נוסעים? כן

אתה יכול לנסוע 120 בכביש 6 ויותר? כן

חלק מאוד חיסכונים? כן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע לדעתי כדי לשקול כאופציה את הטויוטה קורולה 2008 מנוע 1600 124 כוח סוס . משפחתית מרווחת ,תא מטען גדול וחסכונית בדלק.לחבר יש אותה והוא מאוד מרוצה ממנה.

אופציה נוספת זה קיה פורטה מהשנים 2009-2010 גם נחשבת למכונית מעולה ויעידו על כך חברי הפורום בעלי הרכב הזה .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה יש פורטה 09-10 ב35 אלף?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה יש פורטה 09-10 ב35 אלף?

הכי זול שמצאתי עכשיו בחיפוש זריז ביד 2 זה קיה פורטה 2009 ב44 אלף שקל.. יד שנייה אוטומטית .

קורולה 2008 ראיתי ביד 2 עכשיו ב35 אלף שקל אוטומט , גם יד שנייה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה צעצוע בהם?

יש לך מקום לתא מטען סביר? כן

אתה יכול לקחת איתך נוסעים? כן

אתה יכול לנסוע 120 בכביש 6 ויותר? כן

חלק מאוד חיסכונים? כן.

וזה רכב שיחזיק לי לדעתך ל4 שנים ? שנת 2009-2010 . בלי להכנס יותר מדי למוסך.. מדבר על הi10

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה תלוי בך כמה הרכב יחזיק.

מה הדרישות שלך מהרכב? אתה קצת עושה סלט בין הרכבים.

מציע לך לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי קישור אליו, זה יעשה לך סדר בבלאגן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורטה שם יוצאת השכרה בגלל זה,למרות הק"מ לא רעה,אבל התקציב כמעט 10 אלף יותר.

היונדאי בכלל יצרנית של רכבים אמינים,הם פחות אמנם טובים בצד של החיסכון,אבל אמינות ואחזקה זולה בהחלט,לכן אין סיבה שלא יחזיקו לך 4 שנים ויותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין היגיון לקנות פורטה אם הוא מחפש רכב בתור סטודנט ורוצה לחסוך בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...