Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז... בא לי נחש

E-man
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תחשבו על זה כהגשמת חלום ילדות שאני לא רואה סיבה שלא להגשים.

אבל בעיה קלה,

חתולים,כלבים,אוגרים,שפני סלע ופלמינגו די ברור איך לגדל ולא בעיה למצוא מאיפה לאמץ אחד (חוץ מפלמינגו) כנ"ל מבחינת רכישת אוכל ואביזרים.

בנוגע לנחשים קצת קשה לי למצוא מידע שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו,אז כמה שאלות פשוטות שאני אשמח אם מומחי הנחשים יוכלו לעזור לי איתם.

1. מאיפה מאמצים ומה הזן\סוג\מין שמומלץ למגדל מתחיל?

2. הבנתי שצריך טרריום,האם מדובר באקווריום גדול שניתן לרכוש בחניות שמוכרות דגים או שיש משהו ייעודי?

3.אוכל, הבנתי שרוב הזנים אוכלים עכברים\עכברושים קפואים\חיים,מאיפה מסיגים כאלה והאם אפשר להאכיל רק במזון "קפוא"? (אין לי לב לראות עכבר חי נאכל)

4. מה אורך החיים של נחש ממוצא והאם הם דורשים טיפול מיוחד (כלומר כמה זמן הם יכולים להישאר לבד,האם הם דורשים "מגע חברתי" או בכללי מה שונה\דומה בינם לבין חתול לדוגמא)

ובכללי אשמח לכל מידע שמגדלי נחשים ותיקים יכולים לתרום :-P

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

דבר עם חבר הפורום באגירה בפרטי.

לא תמצא מידע מהימן מזה בשום מקום, והוא גם יכול לספק לך את הזוחל במשלוח עד הבית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תמתין לתשובה מבאגירה, אני רק יודע שהם לא חיה חברתית ולא צריכים חברה (של בני אדם לפחות).

אני מכיר סיפור על מישהי שגידלה נחש והייתה שוכבת לידו במיטה עד שבזמן מסויים הוא היה מתיישר לידה,

מומחה או משהו כזה הסביר לה שהוא מודד את הגודל שלה כדי לראות אם אפשרי להיכרך סביבה, לא יודע

אם זה אמיתי או לא, אבל כך אני זוכר לפחות.

פורסם

הדבר הלא אנושי היחיד שישן איתי במיטה זה הכלב שלי

באגירה אֵיכָה (רשמתי את זה נכון?)

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

לחבר היה כמה שנים, פיתון בורמזי מתכדר (זוכר שזה היה התיאור), והיה אוכל עכברים חיים בלבד. (עכברי מעבדה לבנים) . לא היה נוגע בבשר מת.

היה תוקף את הטרף, נכרך סביבו, חונק.

לאחר כמה שנים עבר לאפרוחים. כאשר הוא הגיע לגודל שמעכל פרגיות, הוא נמסר לגן חיות כל שהוא.

סהכ חיה נוחה לגידול, מחרבנת כמו פינצר, כאשר הייתה משילה את העור, היה צורך "לעזור" לו, עם אמבטיה של מים חמים.

מידי פעם היה יוצא מהאקוריום לבד ומטייל בבית. את הצרחות של אמא שלו היו שומעים בחצי עיר.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
תחשבו על זה כהגשמת חלום ילדות שאני לא רואה סיבה שלא להגשים.

אבל בעיה קלה,

חתולים,כלבים,אוגרים,שפני סלע ופלמינגו די ברור איך לגדל ולא בעיה למצוא מאיפה לאמץ אחד (חוץ מפלמינגו) כנ"ל מבחינת רכישת אוכל ואביזרים.

בנוגע לנחשים קצת קשה לי למצוא מידע שאני מרגיש שאני יכול לסמוך עליו,אז כמה שאלות פשוטות שאני אשמח אם מומחי הנחשים יוכלו לעזור לי איתם.

1. מאיפה מאמצים ומה הזן\סוג\מין שמומלץ למגדל מתחיל? [לא מאמצים. קונים. אסור לך לגדל נחשים ארצ-ישראלים. מתחילים בד"כ הולכים עם כרכני תירס, נחשים יחסית פשוטים לגידול ומגיעים בשלל צבעים. חנק מלכותי {או בואה קונסטריקטור} גם נחש לא מורכב מאוד, אבל יכול להגיע לגדלים נכבדים].

2. הבנתי שצריך טרריום,האם מדובר באקווריום גדול שניתן לרכוש בחניות שמוכרות דגים או שיש משהו ייעודי? אפשר לאלתר, אבל היות ונחשים מומחי בריחה מהטרריום, עדיף לרכוש משהו יעודי.

3.אוכל, הבנתי שרוב הזנים אוכלים עכברים\עכברושים קפואים\חיים,מאיפה מסיגים כאלה והאם אפשר להאכיל רק במזון "קפוא"? (אין לי לב לראות עכבר חי נאכל). נחשים צעירים אוכלים ולדות. כשגודלים עוברים לעכברים. אפשר לקנות מומתים וקפואים.

4. מה אורך החיים של נחש ממוצא והאם הם דורשים טיפול מיוחד (כלומר כמה זמן הם יכולים להישאר לבד,האם הם דורשים "מגע חברתי" או בכללי מה שונה\דומה בינם לבין חתול לדוגמא. לא דורשים מגע חברתי, אם כי מגיע להם לטייל קצת בדשא בחוץ :) כל מה שאתה צריך זה להאכיל אותם ולדאוג לטמפרטורה מתאימה.

ובכללי אשמח לכל מידע שמגדלי נחשים ותיקים יכולים לתרום :-P

באגירה מומלץ מאוד. אתה יכול לגשש מעט בפורום סנייקס. אני זוכר שרכשתי את שלי ממגדל בשם יובל אוסמן. אין לי מושג מה קורה איתו היום. אינני בתחום הרבה שנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...