Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב אמין וזול (עד 6000) ואם יש מצב לענתיקה במחיר זה

yosy b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני מחפש לקנות רכב קומפקטי אוטומט עם מנוע קטן ואמין.

התקציב: עד 6000 (אולי עוד 1000 ש"ח אם באמת מוצדק)

הומלץ לי על דייהטסו סיריון (1.0\1.3) מאיזור'99. אשמח לשמוע התיחסויות.

כמו"כ רציתי לדעת האם יש סיכוי במחיר הזה איזו מכונית ענתיקה שעונה על הקריטריונים הללו (שימו לב: אוטומט!)

תודה מראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מה יותר מדי להתפנק, הכל יכול לבוא בחשבון. בתקציב הזה תחפש את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים מלאה שכל המכלולים עובדים (מזגן, חלונות חשמל וכו') ועם טסט הכי ארוך.

זו יכולה להיות מאזדה לאנטיס, טויוטה קורולה, יונדאי אקסנט ובקיצור, כל רכב ששמור וטופל היטב.

הרכב שלי הראשון היה מיצובישי לנסר שנת 93' שנקנה ב 2009 עם 144000 ק"מ מאישה מבוגרת שטיפלה רק במוסך מורשה מיצובישי,

את הרכב רכשתי ב 1000 ש"ח מעל המחירון (7000 ש"ח מחיר קניה) אבל הרווחתי אותו אחרי טסט וטיפול גדול כולל רצועת טיימינג (במורשה מיצובישי)

2 צמיגים ומצבר חדש.

אמנם חיסכון בדלק לא היה הצד החזק של הרכב הזה (למרות שאם נוסעים רגוע צריכת הדלק סבירה) אבל מבחינת אמינות- אין תלונות וזה בזכות הטיפולים השוטפים ואופי הנהיגה של הבעלים הקודמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש מזה מס' שנים יונדאי אטוס אוטומטית, רכב נוח, יעיל מאד ואמין ביותר.

בכלמקרה ולא משנה מה תקנה, בחר ברכב שמור ומטופל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...