Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני חדשה ב110K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

לפני כשבועיים פתחתי שרשור בנושא קניית רכב מיני חדשה בתקציב של עד 90K.ככתוב בכותרת התקציב עלה ל110K על מנת שאוכל להיות בטוח שאני אכן קונה את הרכב הטוב ביותר שניתן,שיהיה אמין ובטיחותי עד כמה שניתן.

לאלה שלא קראו את השרשור הקודם אספר על עצמי שוב:

אני בן 25,גר בישוב גבעת זאב שנמצא בין ירושלים למודיעין ועל יד כלא עופר מי שמכיר. כרגע אני עובד בבית החולים תל השומר שברמת גן ועושה נסיעות מתל השומר לבית. הנסיעה לתל השומר וחזרה היא נסיעה של כ100 ק"מ ביום.כמות פקקי התנועה עמה אני מתמודד הן בדרך לעבודה והן בחזור מורידה את הרצון לחזור לאוטו ידני,אך אינני פוסל דבר.

אני מחפש אוטו קטן/קומפקטי אבל חזק,צריכת הדלק שלו תיהיה נמוכה כמה שאפשר והביקורים במוסך והריבים עם היבואן לא יהפכו עניין שבשגרה.חשובה לי אמינות הרכב(גיר מנוע וכו׳) כמו גם היכולת שלו לעבור כל יום מרחק של כ100 ק״מ בממוצע הכוללות נסיעות עם עליות וירידות.העדיפות היא כאמור לרכב קטן עם גיר אוטומטי המטרה שלי לקנות רכב חדש מאולמות התצוגה ולא להתחיל להתעסק עם אנשים פרטיים וחברות השכרה(בלי להעליב אף אחד,סליחה מראש אם פגעתי).

אז חברה אשמח אם תוכלו לייעץ ולסייע לי ברכישת הרכב החדש ואם תוכלו להרחיב על ההצעות שלכם(ביטוחים,חלקי חילוף וכו') זה יהיה מצויין כי הבנה במכוניות היא ממני והלאה.

תודה לכל העונים.

עריכה אחרונה על ידי Moustique11
פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך דווקא על סופר מיני או אפילו משפחתית כי אתה נוסע על הרכב מספר גבוהה של קילומטרים ביום אז צריך נוחות וגם שישרוד את העליות והירידות של 443 כל יום

הייתי הולך על סקודה פאביה , רגיל/אוטומט היא עם מנוע 1200 טורבו מאוד חסכונית בדלק בגירסה הידנית, האוטומט אוכל טיפה יותר , רכב מאוד אמין ונוח לדעתי

פורסם

הפאביה מיושנת ואין ממש סיבה ללכת עליה,בכזה תקציב הייתי בודק את הקליאו,זריזה,איבזור טוב,מאוד אהבתי אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בתקציב כזה יש המון אופציות עדיפות. לשלם 110000 על רכב קטן? לא חבל על הכסף?

כסף כזה קונה משפחתית, יש למשל יונדאי 30ו סטיישין חדשה במחיר כזה עם גיר ידני. עוד קצת תוספת וב120 יש קורולה ידנית. במיוחד בנסיעות ארוכות אתה תעריך רכב גדול יותר ממיני/סופר מיני.

רוצה לחסוך כסף על דלק? קח דיזל. ב120 אפשר לקנות דיזל ידנית סיאט טולדו, יש גם דיזל C3 בתקציב כזה עם גיר רובוטי. ההפרש במחיר לאומת הבנזין יתקזז מהר מאוד עם הנסועה שלך. במקביל תהנה ממומנט גבוהה על סלד נמוך.  

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בתקציב הזה הייתי הולך דווקא על סופר מיני או אפילו משפחתית כי אתה נוסע על הרכב מספר גבוהה של קילומטרים ביום אז צריך נוחות וגם שישרוד את העליות והירידות של 443 כל יום

הייתי הולך על סקודה פאביה , רגיל/אוטומט היא עם מנוע 1200 טורבו מאוד חסכונית בדלק בגירסה הידנית, האוטומט אוכל טיפה יותר , רכב מאוד אמין ונוח לדעתי

אתה מגזים, צלחתי את הנסיעה הזאת יום-יום עם סיאט איביזה 1400 אוטומאטית בסיסית ובת 10 על 100 בערך עם משאיות שתקועות בשמאל + יציאה לעקיפות לאחר היתקעות אחרי משאיות בימין. (רק שבמקרה שלי זה היה גבעת זאב- ראשל"צ).

מה יש לצלוח ירידות? בערך מבית חורון כמעט ולא נגעתי בדוושת הגז או הברקס.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

יצא לי לשבת בה באולם התצוגה,מה אגיד לך,אם אתה רוצה רכב שמרגיש כמו אפריל 2003 זה הרכב,בפנים יש הרגשה של רכב ישן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום רב,

קראתי את פוסט שלך בעיון רב, ארשה לי להצביע על כמה נקודות

ראשית, אם תקציב כזה ניתן לקפוץ מדרגה ולרכוש רכב חדש שיכנה לך מעלות נוספות,

הרשה לי להמליץ לך על האימפרזה החדשה מבית סובארו.

בנוסף להיותה חסכונית היא גם תצליח לספק לו ערך מוסף של אמינות, בטיחות ונסיעה משפחתית מהנה.

לרכב יש אחריות של 5 שנים או 150,000 ק"מ (הבנתי שאתה נוסע נסיעות ארוכות על בסיס יומי) וצריכת דלק משולבת של 17.2 ק"מ לליטר בנסיעה משלבת על פי נתוני יצרן.

אשמח לתת לך עוד פרטים,

אנא פנה אליי בהודעה פרטית או אפילו כאן

מקווה שעזרתי, אייל מסובארו :)

פורסם

מה אתם יכולים לספר לי על וטיוטה יאריס האוטומטית,וטיוטה ספייס ורסו והיונדאי איי 20 ביחס לדרישות שרשמתי שאני מחפש ברכב?

תודה לעוזרים חברים.

• תוכן חדש...