Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 האצבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, לך תסביר לו שכל הכף זה להתחיל ברכב צנוע ולהשתדרג עם השנים ולהעריך כל פעם שאתה קונה רכב חדש יותר ומתקדם יותר.

הבנאדם ישר קונה את הטופ וקובר את עצמו בהצאות לפחות ל 5 השנים הקרובות.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אם אתה מחליט על קניית הרכב הנ"ל = שיהיה בהצלחה ומברוק לך!

אבל קח בחשבון שאתה הולך להכנס לחור כלכלי רציני, רכב חדש שכזה, הלוואת בלון, זה שאתה משלם את הביטוח במכה הכל טוב ויפה, מה עם שאר ההוצאות? מה עם טיפולים? דלק? אחזקה? דברים לא ידועים? פתאום חברה? קניות שונות? חשבת על זה? הוצאות מסביב - אין לך מושג לאן אתה נכנס

1500 ש"ח בחודש לעולם לא נגמר בזה, זה מסתכם לך עם כל התוספות בלפחות 3000 ש"ח בחודש על הרכב כולל ביטוח דלק וטיפולים. וזה בחישוב זריז.

לדעתי אתה צריך לקנות רכב יד שניה, שלא מאבד מערכו המון ברגע ששמת אותו על הכביש, לא חסרים רכבים טובים בתקציב הזה, אתה בן 17, בגילך הייתי קונה רכב ספורטיבי נחמד, לא חסר.

קח אותי לדוגמא, קניתי ב 54 א"ש, משלם על הלוואה 850 ש"ח לחודש, ביטוח זה עוד 4200 ש"ח לשנה (תחלק ל 12) , מה עם הדלק? כמה הגעתי לחודש? ועוד הרכב הזה חסכן יותר.

וזה עוד מחולק ל 5 שנים אחרי ששילמתי 20% מערך הרכב במזומן.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

מצטרף להלמצה הגורפת,כן אני יודע שאתה מתפוצץ מהתלהבות,אבל בסוף היום זאת בסך הכל מאזדה ,ועוד שלושה חודשים תרד ההתלהבות,ואולי גם תתבאס לראות אותה בכל חור עקב היותה רכב נפוץ,כמו ההתלהבות גם שווי הרכב ירד וכן אתה תתגייס ודברים אחרים יענינו אותך בשלב זה בחיים,

תעשה לעמצך טובה קנה איזו קומפקטית מאובזרת בת 3-4 ,תקבל כאן 90 אחוז מן הריגוש בלי הכאב ראש או התחייבות הכלכלית.

Porsche 944 turbo

פורסם

יש פה ספארק 2011 עם שנה אחריות ב 35K. עדיין אני חושב שזה יותר מדי לנער בגילך, אבל אם כבר אז לדעתי זה אחלה דיל ששווה לבדוק:

http://www.chevrolet-certified.co.il

פורסם

הבחור כבר פתח שרשור התייעצות טרם קניה, כולנו ענינו מה שענינו, אני גם רשמתי שככל הנראה ההחלטה כבר נעשתה וככל הנראה, שאתה בן 17 וחלום הסאנרוף והמגנזיום מהניילונים בסוכנות מטריף אותך, אתה תחתום גם על להתחייב על אמא שלך, רק לקבל כבר את הרכב, אז אין מה להמליץ לו יותר, בתקווה שלפחות יהנה ויצליח להחזיק את הרכב ( מה שלא בטוח).

לנושא, השחור ממש ממש מבטל את העיצוב המיוחד של הרכב , והאדום ימשוך את כל הקנאים עם המפתחות. אני עם הלבן שיושב מצויין על הרכב הזה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
הבחור כבר פתח שרשור התייעצות טרם קניה, כולנו ענינו מה שענינו, אני גם רשמתי שככל הנראה ההחלטה כבר נעשתה וככל הנראה, שאתה בן 17 וחלום הסאנרוף והמגנזיום מהניילונים בסוכנות מטריף אותך, אתה תחתום גם על להתחייב על אמא שלך, רק לקבל כבר את הרכב, אז אין מה להמליץ לו יותר, בתקווה שלפחות יהנה ויצליח להחזיק את הרכב ( מה שלא בטוח).

לנושא, השחור ממש ממש מבטל את העיצוב המיוחד של הרכב , והאדום ימשוך את כל הקנאים עם המפתחות. אני עם הלבן שיושב מצויין על הרכב הזה.

תודה רבה ..:) הלבן אני לא רוצה האמת זה או השחור או האדום השחור קצת יותר ערסי האמת .. אבל האדום מהממם אבל מפחד שבעתיד אתחרט על האדום

פורסם

כיום אני בן 21-22 ואני אומר לך את האמת הראש שלי יותר צעיר מהבנאדם שפתח את האשכול, אני רואה את המאזדה החדשה בגרסת ההאצ'בק עם המנוע 2000 וכל התוספות פוזה סטייל יפן ואני נגנב ועולה לי חיוך וישר מדמיין לי בראש "שיט, הלוואי והייתי יכול לקנות אותה ולהחזיק אותה".

מה אתם רוצים מהילד, הרכב הזה הוא שופוני, יפה, חזק, אמין, הילד בן 17. רק תיזהר עם האוטו כי אני לא רוצה למצוא את עצמך לידי ברמזור משתולל עם אבי ביטר והפרחות באוטו, מספיק השטויות שלי.

יאללה תתחדש!:lol:

אה...ובהצלחה גדולה באחזקה.:oops:

פורסם

אני נישבע לכם שאם הייתי שר האוצר/נגיד בנק ישראל/מנכ"ל רשות המיסים והייתי רואה שרשור כזה הייתי דואג באופן אישי שכבר למחרת הדלק יעלה בשקל לליטר לפחות ומס הכנסה יעלה ב 10% לפחות, כי כנראה שלאנשים יש כסף מיותר.

לא שאני בעד העלאת מיסים (גם אני עובד כמו רובכם כמו חמור על הכסף) אבל תבינו מה אלה מהאוצר רואים.

פורסם

לדעתי חבל להכנס לחובות כאלה בגיל כזה. אלא אם כן האבא גם מתחייב לשלם את יתרת הסכום אחרי 3 שנים. ואם הוא לא עשיר אז תחסוך לו את ההוצאה הזאת. בסופו של דבר ההתלהבות תרד, מניסון. כשהיינו צעירים לאחד החברים הייתה אודי, אז סבבה בהתחלה זה היה מגניב, אבל אחרי חודש זה כבר לא מעניין, בסופו של דבר תפקידו של הרכב זה להביא אותך למועדון/חוף הים וכו' וכל רכב תקין יבצע את המשימה בהצלחה.

כמו שהמליצו פה, לך על מאזדה 3 2 ליטר ספיריט ותהנה ממנה לא פחות ניתן להתקין בכל המאזדות מולטימדיה תואמת מקור עם מצלמה אחורית, אם זה בין הדברים שמושכים אותך.

פורסם

יש לי שאלה, אם לבחור הייתה אפשרות להחזיק את הרכב והוא סוג של "עשיר", הייתם באים בטענות ? או שיש לכם משהו נגד מותג מאזדה?

אין מה לעשות, הרכב מצליח בישראל ובעולם, נחשב לאחד הוטבים בקטגורייה שלו, מספק איבזור "מטורף" בגרסת ה2.0 , נראית פשוט מצויין, לדעתי בגלל שהיא לא מרווחת מספיק ויש לה עיצוב "מוגזם" היא דווקא מתאימה לצעירים. לא חסר צעירים עם כסף.

לדעתי אם הוא לא יצליח להחזיק אותה הוא ימכור אותה מהר, אבל לפחות שיהנה בינתיים, לא רוצה BMW, אני גם מסתפק במאזדה כזו.

פורסם
יש לי שאלה, אם לבחור הייתה אפשרות להחזיק את הרכב והוא סוג של "עשיר", הייתם באים בטענות ? או שיש לכם משהו נגד מותג מאזדה?

אין מה לעשות, הרכב מצליח בישראל ובעולם, נחשב לאחד הוטבים בקטגורייה שלו, מספק איבזור "מטורף" בגרסת ה2.0 , נראית פשוט מצויין, לדעתי בגלל שהיא לא מרווחת מספיק ויש לה עיצוב "מוגזם" היא דווקא מתאימה לצעירים. לא חסר צעירים עם כסף.

לדעתי אם הוא לא יצליח להחזיק אותה הוא ימכור אותה מהר, אבל לפחות שיהנה בינתיים, לא רוצה BMW, אני גם מסתפק במאזדה כזו.

זאת בדיוק הנקודה, האוטו נקנה בכמעט 100% מימון. מישהו דיבר בכלל על המותג? אני בן 39 אוטוטו ובשמחה הייתי מחר קונה מאזדה כזאת 2 ל׳. אף אחד פה לא דיבר כלל על האוטו, זה נכון לכל אוטו חדש ויקר שהבחור היה רוכש. הצעד הכלכלי הזה פשוט לא הגיוני, אבל שיהיה לו לבריאות ובהצלחה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם (נערך)

חברים יקרים! גיל 17 יש רק פעם אחת. בשביל 140 אלף שקל לא מוכרים כיליה. הלוואי ואבא שלי היה מסכים לעזור לי בדבר כזה (בדיוק לפני 20 שנה). פאק מי- זקן שמן שכמותי עדיין מתרפק על זכרונות מטיולים ב 205CTI של חבר שלי, או על נסיעה לאילת בהונדה סיביק 92 חצי שנה לאחר שהיא יצאה לשוק. פאקינ -A

סאומו המדינה הזאת, בנאדם רוצה לנסוע באוטו שמגניב לו. ככל הנראה מבחינה כלכלית כל מה שכתבו כאן נכון. מבחינת חיים רק פעם אחת, אף אחד כאן בפורום לא יוכל לתת לך את החוויות שיהיו לך מהאוטו הזה ( חייב צבע אדום) וגם אף אחד לא יוכל לקחת ממך את הזכרונות בעוד שנים רבות.

בקיצור: "נוע נוע כוח שושנה"

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...