Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 האצבק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אדום עשיר זה כנראה הצבע הכי אירוני שתוכל לבחור.

צחקתי בקול בעבודה במשך הרבה זמן!

ולגבי הריפודים לדעתי אם כבר הרכב באדום אז הריפוד חייב להיות שחור, אם היה בז' גם הייתי ממליץ.

אבל בתאכלס זה אתה בעל הרכב (בע"ה) תבחר בעצמך מה שאתה חושב הכי לנכון!

זה פוסט שני שלו בנושא, לאחר שהתייעץ אם בכלל לעשות את הצעד הזה וקיבל תגובות דומות. אם תקרא את הפוסט הראשון תבין למה התגובות חריפות.

אם היית רואה מישהו יחף, שמחזיק מסמר בידיים רטובות, שואל אותך איפה השקע הקרוב, היית עוזר?

לא קשור ללהיות ישראלי, קשור ללהיות הגון ואכפתי.

אמרת כל מה שהיה צריך לומר, well done

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מה? בשביל זה להתאבד? אני לא מבין מה עושים מהרכב שהוא רוצה לקנות איזה רכב נדיר שאין כמוהו בעולם והוא הכי טוב.

בשליש מחיר (שזה גם הרבה לילד בן 17) הוא יכול לקנות אחלה אוטו שיתן לו פוזה וביצועים אפילו יותר טובים משל אותה מאזדה ויישאר לו הרבה עודף לקורס נהיגה מתקדמת (טוב, אני אופטימי מדי כנראה) ביטוח, יישור קו, טיפולים, טסט ועוד מערכת מולטימדיה מתקדמת.

אני רציתי לקנות סיאט לאון טורבו לפני כמה שנים ב- 55000 ש"ח (והיה לי כסף ועבודה מסודרת, לא כמו הבחור שרוצה לקחת מימון) ובסוף לא קניתי כי חשבתי שזה יותר מדי בשבילי, אז מה? זה אומר שפיפסתי? אני לא חושב.

אפילו על הסיויק שבסוף קניתי הצטערתי שקניתי לא בגלל שזה אוטו לא טוב, אלא בגלל שלרווק זה פשוט מיותר.

למיטב הבנתי מדובר ברכב המשפחתי שלהם ולא רכב רק לפות"ש. כל אחד ומה שהוא רוצה לעשות בכסף שאין לו. זה שאיכפת לכם זה נחמד, זה שאתם אומרים שאסור לחלום בגדול, זו כבר תפיסת עולם. אין לי שום דבר נגד סיאט לאון או מיאטה 2003 , אבל זה מה שעושה לו את זה ובגיל 17 זה הזמן לחלום ולהנות. בגיל שהיית אחרי הצבא ועם עבודה מסודרת ולא לקחת לאון = זה מעיד על הבחירה שלך. לא כל אחד רוצה את אותם הדברים.

אני חושב שלמרות כל האיכפתיות, למי שאין רעיון מקורי לצבע יפה למאזדה 3 , שישאיר את התובנות שלו להיכן שהן יותר מתאימות ובעלות ערך מוסף. אם מישהו נעול כבר, אז אין טעם לנסות לפנצ'ר אותו, זה סתם נותן תחושה לא טובה של חוסר פרגון.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא יודע מהיכן הבנת שזה רכב לכל המשפחה, אם כן אז לפי הבנתי ילד בן 17 לא אמור לממן רכב להורים שלו, ואם המצב הכלכלי קשה אז לא קונים מזדה 3 חדשה 2 ליטר.

קראתי את שירשור הקודם ולא נראה שיש שם באמת דיון בין פות"ש לבין המגיבים, אלא זריקה באוויר של רכבים גרועים ואז העלמות והתעלמות מהמגיבים.

אני גם בעד להגשים חלומות, ומזדה 3 עם מנוע 2 ליטר נשמע כמו חלום לגיטימי (בלי ציניות). אבל אחת כזאת חדשה זה לא חלום, זה סיוט כלכלי ברכישה ואחרי זה במכירה כשיגלה שהשוק הפרטי בליסינג מוצפים בכאלה.

פורסם
אני חושב שלמרות כל האיכפתיות, למי שאין רעיון מקורי לצבע יפה למאזדה 3 , שישאיר את התובנות שלו להיכן שהן יותר מתאימות ובעלות ערך מוסף. אם מישהו נעול כבר, אז אין טעם לנסות לפנצ'ר אותו, זה סתם נותן תחושה לא טובה של חוסר פרגון.

אני חולק עליך. להיפך, אנשים פה מגדילים ראש ולא סתם נותנים לו המלצה לצבע, אלא מנסים לשכנע אותו שהמהלך שגוי (ונראה שיש פה כמעט קונצנזוס). ואם הוא היה מבקש הדרכה לכבישים הכי נוחים שמובילים לבסיס דאעש, היית מדריך אותו ולא מסביר לו למה המהלך שגוי?

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

מבין לגמרי. הבעיה שזה יוצר תקדים שכל מי שיעלה ויבקש המלצה למשהו, מזמין לעצמו עוד מגוון דעות לא רלוונטיות ודיון שלוקח את השרשור למקום אחר.

לדוגמא:

מתלבט בין מאזדה 3 לטויוטה קורולה, פותח לעצמו דיון שלם למה לא שווה לרכוש כי השוק מוצף וכו' ובכלל כדאי שילך לרכוש אופל וכו'. זה פשוט סוטה מהעניין.

פורסם

אם אדם יתלבט בין מאזדה 3 לקורולה הוא יקבל דיעה על מאזדה 3 וקורולה, או לכל היותר רעיונות לאלטרנטיבות (במידה וביקש).

אם אדם יגיד "אני מובטל, יש לי 7 ילדים ו-5000 ש"ח שלקחתי כהלוואה מאחותי החד הורית, מה כדאי לי, מאזדה 3 חדשה או קורולה חדשה?", ראוי ורצוי שיקבל תגובות נגד זו ונגד זו.

אגב, שאלות כמו "איזה צבע כדאי לי" בד"כ ננעלות בפורום הזה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אז אתה אומר שמעצם הסטת הנושא, הצלתם לו את השרשור שמן הסתם היה נסגר ע"י האול מייטי פורום אדמין מחוסר עניין לציבור הקוראים..

פורסם

אני לא אומר, אני אומרת...

לא הצלנו את השרשור, וכנראה גם לא ממש את הבחור, אבל אולי הדברים שנכתבו פה יועילו לכמה נפשות תועות אחרות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני קורא את התגובות,

ומה שהכי מרגיז אותי בכל השרשור הזה, שלא משנה כמה אתם מנסים לעזור לפות"ש, הוא פשוט מתעלם.

אדון מאזדה 3-לפחות תענה לאנשים שמשקיעים מזמנם בשביל להציל את עכוזך.

ואם הייתי במקומך הייתי מביא אודי A3 משומשת בשני שליש מהמחיר עם פי 4 פוזה.

אתם יודעים מה אומרים..פראיירים לא מתים הם מתחלפים

פורסם

אז מפאת כבוד הפורום אבקש מהאחראים לגאול את השרשור מייסוריו:-)

פורסם

אנחנו טועים. מה שהבחור הזה עושה כרגע זה ללמוד על בשרו וזה יחסית כדאי בשבילו, לדעתי עדיף לטובתו שייפול על אי אלו אלפי שקלים כאשר הוא עוד צעיר מאשר ישאר תמים ויאכל אותה בגדול כשיתבגר.

חכם לומד מהטעויות שלו.

פיקח לומד מהטעויות של אחרים.

• תוכן חדש...