Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2.0 האצבק

udi_teva
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי דיונים רבים הוחלט !!

מאזדה 3 2.0 האצמבק ספיריט +חבילת טיפולים במקום ב142.000 קיבלתי ממאזדה הצעת מחיר של 136 אלף ..

עכשיו חסר לי רק לבחור את הצבע .. (מתלבט בין האדום המיוחד . לשחור )

למי ששואל אמרתי אני בן 17 אבל מגיל 16 עובד ויש לי 12 תלושים של 3.500 כל תלוש אז ככה שאשרו לי לקנות את זה לבד אני משלם

20 אלף מקדמה -1500 כל חודש ל 36 חודשים . רציתי לקבל המלצות לצבע ? :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

תתחדש ומזל טוב קודם כל.

למרות שאני אוהב את הדגם הזה וחושב שהוא קנייה טובה מאוד, אני לא רואה סיבה לרכוש רכב משפחתי באופן עצמאי בגילך הצעיר. עדיין, זה כסף שלך וכל אחד בסופו של יום יעשה בכסף שלו מה שהוא רוצה.

בקשר לצבע הרכב, אני מצטרף להמלצה על האדום. הצבע הזה מיוחד ומבליט את העיצוב של המאזדה. השחור לעומת זאת עושה ההיפך והוא קצת בולע את הקווים שלה. שחור זה גם צבע שמאוד קשה לתחזק אותו ולשמור עליו. לפי מה שאני יודע הצבע האדום דורש הוספת תשלום, תבדוק את זה והאם זה שווה לך.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואה סיבה שתממן רכב כזה בעצמך, אבל כל אדם לעצמו. חבר שלי קנה את אוטו הרכב בדיוק, מזדה 3 ספיריט מנוע 2 ליטר האצ'בק, אין ספק שיש הבדל משמעותי עם טכנולוגיית הסקיי אקטיב והאיי סטופ, אבל עדיין, לא רואה סיבה שבחור בן 17 (או 20 בגיל שלו) צריך לרכב נטו. נטו פינוק, נטו לאקשורי.

יש המון רכבים שיענו לך הצרכים שיהיו זולים משמעותית בעשרות אחוזים ועדיין יענו לך על הצרכים. כל התוספת כסף הזאת היא נטו שופוני, שבעוד 10 שנים כשתרצה דירה תנסה לגרד את השקלים האלה.

לסיכום - אחלה של אוטו, תמורה מצויינת למחיר למי שצריך. צעירים בני 17/20 לא צריכים לדעתי. אם אתה נעול וסגור, מברוק, אתה תהנה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בידיוק לפני כמה שעות אני קיבלתי את המאזדה 3 קומפורט שלי שהוזמנה לפני כשבוע ! לקחתי לבן - פנינה, נהנה מהרכב בטירוף - מרגיש מושקע ויוקרתי ורצני.

אני מסכים עם הנאמר - רכב זה מתאים לתווך גילאים בוגר קצת יותר ומיותר למדאי לצעיר בגיל 17.

בהיתיחס לצבע - למרות שאני מת על השחור וממש אהבתי את האדום - בחרתי בלבן משיקולים פרקטיים -

1. מתחממם פחות.

2. מתלכלך פחות.

3. שריטות פחות בולתות.

4. צבע שיותר קל למכור אותו.

5. צבע שלא דורש חידוש או רענון לאיתים קרובות

וסה"כ רכב נראה איתו ממש אחלה .

חסרונות של אדום, לטענתי לפחות - יותר מדי בולט - לכן בחניוני תל אביב ימשוך עין של קנאיים אשר יכולו/ירצו לעשות נזק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה תממן לבד גם עלויות ביטוח ודלק?

מה תעשה כשתצטרך להתגייס?

אתה הולך לקחת רכב בשיטת בלון, שאחרי 36 חודשים עוד יישאר לך סכום מסויים שתצטרך להשלים על מנת לשחרר את הרכב מהחוב שלו, איך אתה מתכנן לעשות זאת עם 2000 ש"ח נותרים בחודש?

תוותר על רכישה של רכב כזה ותקנה משהו משומש ונוח שישרת אותך במשך תקופה קצרה, תחסוך את הכסף לזמן השחרור שלך שתרצה לטייל בעולם ותעריך כמה שלא השקעת על רכב כזה בגיל צעיר והתחתנת איתו

לפי דעתי התאבדות כלכלית, אבל זו החלטתך בלבד

Confidence In Motion

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יישאר לו 2000. תוסיף הוצאות דלק וטיפולים זה במקרה הטוב 1000 שקל, וגם זה רק אם אבא משלם את הביטוח. אבל בסדר, מי צריך לצאת עם חברים, או לקחת את החברה לדייט, או לקנות משהו לעצמו בלי לבקש מאמא עד גיל 20...? מקסימום אם בודד ועצוב אפשר לרדת לחבק את האוטו בחניה.

הילד בן 17, אז אני מניחה שיש גבול לשיקול הדעת שאפשר לבקש ממנו להפעיל, הבעיה שלו היא שגם המשפחה שלו חיה בלה-לה לנד, ואין אף אחד שייתן לו כאפת מציאות.

בעוד 3 שנים, כשיצטרך להשלים יותר מ60 אלף שקל כדי שהרכב יהיה על שמו, או להתגלגל לרכב אחר שימשיך לסחוט אותו עוד 3 שנים, אני מקווה שאתאפק מלהגיד "אמרנו לך", אבל לחלוטין לא מתחייבת.

למרות שלדעתי,עוד חצי שנה-שנה, כשתיגמר התלהבות ה"שופוני", הוא חוזר לככב כאן בהודעות נוסח "דחוף דחוף! איך אני משתחרר מליסינג מימוני" או "למכירה מאזדה 3, אפשרות החלפה ברכב זול יותר".

עריכה אחרונה על ידי MiKa_P

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יישאר לו 2000. תוסיף הוצאות דלק וטיפולים זה במקרה הטוב 1000 שקל, וגם זה רק אם אבא משלם את הביטוח. אבל בסדר, מי צריך לצאת עם חברים, או לקחת את החברה לדייט, או לקנות משהו לעצמו בלי לבקש מאמא עד גיל 20...? מקסימום אם בודד ועצוב אפשר לרדת לחבק את האוטו בחניה.

הילד בן 17, אז אני מניחה שיש גבול לשיקול הדעת שאפשר לבקש ממנו להפעיל, הבעיה שלו היא שגם המשפחה שלו חיה בלה-לה לנד, ואין אף אחד שייתן לו כאפת מציאות.

בעוד 3 שנים, כשיצטרך להשלים יותר מ60 אלף שקל כדי שהרכב יהיה על שמו, או להתגלגל לרכב אחר שימשיך לסחוט אותו עוד 3 שנים, אני מקווה שאתאפק מלהגיד "אמרנו לך", אבל לחלוטין לא מתחייבת.

למרות שלדעתי,עוד חצי שנה-שנה, כשתיגמר התלהבות ה"שופוני", הוא חוזר לככב כאן בהודעות נוסח "דחוף דחוף! איך אני משתחרר מליסינג מימוני" או "למכירה מאזדה 3, אפשרות החלפה ברכב זול יותר".

קודם כול יוצא לי 1450 שקל בחודש שאבא שלי מביא לי 1000 שקל כל חודש זה ההשתתפות שלו לרכב ואת הביטח אני משלם במזומן ביום הראשון !! ככה שיוצא לי 450+ דלק כמה שצריך לפי הצריכה שלי .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבחור צעיר - אם אתה קונה רכב חדש במעל 50.000 ש"ח , אכלתה אותה .

כל התקציב שלך יופנה להחזקת הרכב - כולל האחזקה .

רכב יד שניה בסכום סביר יתן לך חופש , הן מבחינת תקציב והן בשימוש ברכב .

לא תדאג לגבי הביטוח היקר או היכן לחנות - אתה צעיר ומסתובב בלילות .

פחות תדאג אם בחורה חמודה תקיא ברכב אחרי שתייה קלה .

לא תדאג אם החברים עולים יורדים ם חול או לכלוך אחרי משחק או ים .

בקיצור - תהנה מהרכב ולא תדאג איך להחזיק אותו .

יש הרבה רכבים בסכום סביר עם כייף - מצא מאזדה כזאת שנת 2006-2008 ותהנה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה רוצה רכב חדש שיפאר לך את החנייה רוץ וקנה אותו, כי כסף לדלק לא בטוח שיישאר לך שלא לדבר על בילויים, בגדים, מסעדות סרטים וכו'

נוסע בפריוס 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני איתך, אבל הבחור עיקש כמו פרד. כמה שניסיתי להסביר לו ובאמת לא מתוך אינטרס - נאדה.

אבל מה לעשות, אני לא אבא/אמא/אח/חבר/דוד שלו וגם לא מכיר אותו אז אני מקיים את המשפט "מי שלא נשבר בשיחה איתך- תן לו להתרסק לבד אחר כך".

אנשים בוכים (ובצדק!!!) שהמחייה קשה כאן בארץ אבל מצד שני לא עושים חשבון ומבזבזים בלי הכרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

spring, ב 2009 קניתי את הרכב הראשון שלי ב 7000 ש"ח- מיצובישי לנסר 93' עם 144000 ק"מ שהיה אצל אישה מבוגרת, יד פרטית וטיפולים רק במורשה.

תאמין לי, עד היום אני מצטער שמכרתי אותה (הצבע מקורי, האישה דאגה שהרכב יחנה בחנייה מקורה בלבד):

מיצובישי.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...