Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי ביד 2 גטס 2006 מנוע 1600, דגם מתיחת פנים, חשבתי שיש את הנפח הזה, רק בצורה הישנה טעיתי?

הנפח 1600 חסכוני או זללן בדלק כמו הנפח 1350?(או שהוא אוכל כמו ה-1400 דגם מתיחת פנים?)

שמדובר במנוע 1600 זה אותו מנוע מ-2003 עד 2006?

כמה דלק אוכל ה-1400 דגם מתיחת פנים מ-2006, ראיתי שיש גם 1350 ב-2006.

אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בדברים, מדבר על אוטומט.

תודה.

פורסם (נערך)

בשנת 2006 בדיוק בוצעה ההחלפה בין דור ראשון לשני, לכן יש משני המנועים בשנה הזאת.

מנוע ה1350 דגם G4EA הוא מנוע מיושן שהיה קיים גם באקסנט משנות ה-90.

מנוע עם 12 שסתומים וקאמשאפט יחיד לעומת הדור החדש 1400 עם 16 שסתומים ושני קאמשפטים דגם G4EE.

המנוע החדש הזה נמצא גם באקסנט בשנים 2006-2009.

מנוע ה-1600 דגם G4ED זה אותו מנוע שבאלנטרה, והוא כבר מהסוג המודרני יותר בדומה ל-1400 (2 קאמשפטים 16 שסתומים) למרות שהוא מופיע בדור הראשון של הגטס.

המנוע הזה נמצא בגטס בכל השנים שלה מ-2003 עד 2010.

לגבי חסכון בדלק, תמתין שיגיב פה מישהו עם מנוע כזה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

תודה על ההסבר יצא לך לראות גטס מנוע 1600 שנת 2006 עם מתיחת פנים?

יש מצב שבדגם 2006 מתיחת פנים יהיה מנוע 1350?

מחכה לתשובה גם בנושא הדלק.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

הייתה לי אחת כזו עד לפני כמעט 3 שנים. זה רכב עם מנוע 1600 ,בודי כבד להחריד ומנוע של 105 כ"ס,ששותה דלק כמו מאזדה 3 בעיר.בקיצור- בעיר צריכת דלק גבוהה ביותר (סביבות 1:8,ו בחוץ קצת טוב יותר 1:11.5 אבל לא הרבה.

הבעיה ברכבים האלו היא, שמדובר בגיר אוטומטי בעל 4 הילוכים אמנם אבל 3 הילוכים הראשונים קצרים יחסית,הרכב נכנס להילוך רביעי כבר ב-60 קמ"ש ומשם כדי שהרכב יסע כמו שצריך ובמיוחד בעקיפות ,צריך ללחוץ הרבה על הדוושה ובצורה מעט אגרסיבית ולכן הרכב גם ממש לא חסכוני.

ה 1400 לאחר מתיחת הפנים בשנת 2006 ,בדיעבד ממה ששמעתי ,עדיף למעט עניין האבזור (ב 1600 מקבלים גם סאן רוף -פינוק קל שגרם לי אז לבחור דןווקא במנוע הזה),יש רכבים שהגיעו עם 4 חלונות חשמל (אם הרכב לא היה ליסינג/השכרה במקור אז שני החלונות מאחור גם חשמליים).

בנוסף,יש דגמי 1600 שבהם רמת הבטיחות הייתה גבוה יותר (תוספת ABS/כריות אוויר).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממש גרועה הצריכת דלק, אני עם לנטיס 1800 שנת 2001, נוסע מהר ועם רגל כבדה על הגז, והרבה נסיעות קצרות, ועם מזגן לפעמים, אף פעם לא יצא לי יותר גרוע מ-1 ל-10, ואני בודק כל הזמן כבר שנה.

• תוכן חדש...