Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך בכל מילה אבל יש גם ענין של סטריוטיפים על רכבים קטנים, מנועים קטנים וכאלה... צריך גם לבדוק את הרכב לפני שישר אומרים לא טוב...

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יאללה, שלא יגידו שאני אנטי:

a095e9221bb6573de80c77f1c6b685b0.jpg

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
-בולשיט! היצרן מצהיר על 171 אבל בפועל זה לא יקרה.

ברכב שלי מוצהר משהו כמו 185 אם אני לא טועה,אתה באמת חושב שהקיה פורטה שלי תגיע ל185? כי אני לא חושב שהיא תגיע.המקסימום שאני הגעתי איתה היה 170 וגם זה היה מפחיד בטירוף והבטחתי לעצמי שבחיים אני לא עושה את השטות הזאת שוב.

גבי, אני די בטוחה שהקיה שלך יכולה להגיע ל185 קמ"ש אם תרצה, במאזדה 3 דור ראשון למשל, טוענים שמהירות מירבית היא 177 קמ"ש, בפועל היא יכולה יותר.

לגבי הדברים שפות"ש אמר, אנסה להתייחס לכמה נקודות ברצינות:

1.

מדובר על ההשקעה הטובה ביותר , היחס הטוב ביותר לכסף שלכם.

זה הכי הרבה אוטו שתוכלו לקבל בסכום של עד 65K שקל.

זאת אולי התמורה הכי טובה לכסף שלך, ל65K שלי הייתי מעדיפה סופר מיני משומשת בכל רגע נתון. מישהו אחר יעדיף משפחתית ישנה עוד יותר וההוא יראה ברכב שטח את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף שלו.

2. לא יודעת איך אף אחד לא התייחס לזה עדיין, אבל אותי מאוד מחשידה הסיבה שבגללה נעשה פוליש לרכב שלך אצל צ'מפיון. קשה לי להאמין שהם שיכללו את תהליך ההכנה למסירה של הרכבים שלהם לרמה של פוליש לכל האוטו. יכול להיות שקרה משהו והם ניסו לטשטש את זה (תחת אותם 5% נזק שלא חייבים לדווח עליהם ללקוח).

3. פרסומת של אלטר נראית לי קצת מיותרת בפוסט הזה. יחד עם זאת, פוסט על עמידות הציפוי לאורך זמן, דרך שבה אתה שומר עליו והיווצרות של סווירלים על הציפוי יכול להיות מאוד מעניין בפורום דיטיילינג.

אני חושבת שזה טבעי שאתה אוהב את הרכב שלך, כל עוד הוא משרת את הצרכים שלך ואתה נהנה ממנו זה נהדר. פשוט ברגע שמנסים להפוך משהו טוב למושלם זה נראה מגוחך.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חברים קראתי פה את כל ההודעות , יהיו כאלה שיגידו שזה רכב קטן עם מנוע של קטנוע , יהיו כאלה שיסבירו שזאת חתיכת קניה.

אני למדתי שהרבה פעמים אנשים שונים יכולים להתווכח על אותה האמת אבל הכל זה עניין של גישה ונקודת מבט.

יהיה אחד שעבורו זאת תיהיה הקניה הכי טובה, יהיה אחד שפחות יתחבר וזה בסדר.

אם אתם מביעים דעה תמיד עדיף שתביעו דעה עם נסיון של נהיגה ברכב , בסך הכל כל סיקור שהיה עליו היה מאוד חיובי... הרכב קיבל שבחים רבים.

אבל שוב, יהיו כאלה שהתרגלו לרכבים עם 200 כ"ס ועבורם הוא לא יהיה שווה דבר.. הכל עניין של מה אתה מחפש ומה ההרגל איתו אתה מגיע.

מסכים איתך בכל מילה אבל יש גם ענין של סטריוטיפים על רכבים קטנים, מנועים קטנים וכאלה... צריך גם לבדוק את הרכב לפני שישר אומרים לא טוב...

עוד לא הבנתם שניכם אה?

אין בעיה עם האוטו. מתאים לחלק ולחלק לא. יש בעיה עם איך שהתייחסתם אליו יחסית למציאות.

למשל:

המיי בנויה לסיבובים של מחוץ לעיר- שם היא מרגישה הכי בבית

גם שם כל הרכיבים המעולים שלה מתחברים לכם לחבילה אחת טובה שמשדרת ביטחון ותחושה כאילו אתם בתוך רכב גדול.

כל הרכיבים המעולים? מתחברים בנהיגה בינעירונית? ברכב שתוכנן לשימוש עיקרי כרכב עירוני שמסוגל כמובן להתנייד בצורה הגיונית מחוץ לעיר?

מה הרפרנס שלך? מזחלת שלג?

שוב, אין בעיה עם האוטו, עושה את עבודתו נאמנה. נותן תמורה יפה לכסף. קצת פרופורציות, זה הכל.

!AWDSOME

פורסם

מיי זו הפאביה החדשה.

סקירה וורודה קצת אבל זה טבעי, לדעתי סקירה מעמיקה עושים אחרי שנה שנתיים, בנתיים זו רק התרשמות.

אבל העיקר שאתה מבסוט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לגבי הפוליש: מבצעים אותו כדי להסיר את הסימנים שנותרים מהמדבקה שמצפה את הרכב. גם באחד הרכבים שלי מצ'מפיון לא עשו זאת היטב. פליקס סידרו בטיפול השנתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תפסיקו כבר לבלבל את הביצים , אוטו שאין לו פתחי איוורור מקדימה אינו ראוי להמכר בישראל , איך אפשר בכלל לחשוב על לקנות רכב בחום הזה שאין לו פתחי אוורור מקדימה?

לגבי כל השאר , תרשו לי לגחך. מיני בינונית ולא יותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
התהילה של הI20 היתה קצרה יותר מתקופת ההארלם שייק.

משפט לחתימה.

חתיך! :) חחחח

It's not me, it's the Mii!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
חתיך! :) חחחח

RK הוא הרבה יותר מחתיך. למעשה הוא מושלם לקחת אותו לסיבוב מחוץ לעיר. שם הוא מרגיש בבית.

למרות פתח איוורור אחורי יחיד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם מחליפים אגדות מוטוריות בקצב שמחליפים לאבי ביטר את המגש של הלאפות במסעדה מזרחית.

אני מתפתה לעשות משתמש בדוי ולפתוח שרשור הילולה לקיאה שומה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...