Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המשפשפים.

את התכשיר הנ"ל רכשתי בכלל על מנת להוריד איזה כתם עקשן מהמכנסיים וממש במקרה בדקתי מה הוא יעשה על הספה בדירתי השכורה, ספה שלהערכתי 30 שנה לפחות לא עברה כל קרצוף או ניקוי. הדבר הזה, אחרי הרבה עבודת שפשוף וסחיטה של המטלית, הפך אותה לספה חדשה, פשוט ככה.

ריססתי את החומר, נתתי לו לעבוד 5 דקות והתחלתי לשפשף חזק עם מטלית לחה. גם אחרי 20 שטיפות של המטלית עדיין יצא חום מהספה, אבל בסוף התוצאה מושלמת. אגב, התכשיר עצמו די מסריח וממשיך להסריח גם מספר ימים לאחר הניקוי, אבל עם הזמן הריח נעלם.

מבטיח לעדכן אחרי שימוש ברכב על מושבים בני 9, שלמעט שאיבות מפעם לפעם מעולם לא עברו קירצוף ייסודי.

איתמר

P40925-221255.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי בעייתי להשתמש בתרסיס "מסריח" ברכב שהוא כמעט לט מאוורר

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אני מתכוון לעשות 50:50 לאחר ניקוי וללא ניקוי :wink:

יבוצע עוד שבוע-שבועיים, מבטיח לעדכן.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי לעדכן.

אתמול בצהריים ירדתי לאוטו וביצעתי ניקוי של חצי ממושב הנהג לבחינת האפקטיביות.

כמו שרואים בתמונה, גם לפני הניקוי המצב היה לא רע בכלל, וזאת על אף שהריפודים לא עברו שום ניקוי 9 שנים.

1. כיסא הנהג לפני:

IMG_0001.jpg

2. הדבקת מסקינגטייפ וריסוס החומר. הקצף נעלם תוך שניות עד 2-3 דקות, את השאריות שהותזו על הפלסטיקים מסביב ניגבתי מיד לאחר צילום התמונה.

IMG_0005.JPG

3. המתנתי עד שנעלם כמעט כל הקצף והתחלתי לשפשף עם מגבת ישנה, כזו עם סיבים קשים. לאחר מכן ביצעתי כמה סחיטות וניגובים עם מגבת לחה ולאחר מכן ספגתי כמה שאפשר עם מגבת יבשה.

4. נתתי לרכב להתייבש 24 שעות ואלו תמונות של אחרי:

תצלום0135.jpg

תצלום0136.jpg

קשה מאוד לשים לב להבדלים בעין, אני משער שזה בגלל שהמושבים היו די נקיים טרם הניקוי. בתמונת ה"אחרי" הראשונה ניתן לראות את ההבדל בקידמת הכיסא אבל נראה שהמצלמה יותר מדגישה את ההבדלים מאשר העין האנושית.

היום בצהריים כשפתחתי את הרכב יצא גל ריח מסריח מאוד של החומר, אבל לאחר כמה דקות הוא נעלם כלא היה והמושבים אינם מסריחים או מריחים בכלל, הפתעה לטובה.

סה"כ אני מרוצה מהתוצאה. מאמין שברכב מלוכלך יותר התוצאות יהיו טובות אף יותר ובמחיר של 30 שקלים~ לבקבוק שיספיק לכל המושבים ברכב זו קנייה לא רעה בכלל.

איתמר

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

במקום לפתוח שרשור חדש אעדכן את זה.

המושבים בטנדר שלי עברו קרוב לרבע מליון קילומטר, ולמרות שהם שלמים ונראה שדי שמרו עליהם אני בספק אם אי פעם הם עברו ניקוי כלשהו.

בסופ"ש האחרון עשיתי ניקוי יסודי לרכב שכלל גם את ניקוי המושבים, הפעם לא עם ה Colon המדובר אלא עם STP Tuff Stuff שגם איתו יש לי נסיון מצויין מניקוי הספה בבית.

ריסוס החומר, המתנה של דקה ושפשוף יסודי עם מגבת יבשה בעלת זיפים קשים, כזו שעברה כבר 350 כביסות בלי מרכך. הכיסאות חדשים!!! :-D

6346992_orig.jpg

IMG_20170324_190526.jpg

IMG_20170325_143736.jpg

פורסם

תודה רבה על העדכון!

STP קצף לריפודים אף פעם לא אכזב אותי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...