Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה באנגליה - רשמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד כמה נקודות:

אין טעם לדעתי לשכור רכב ספורטיבי או חזק כי תחושת בטחון ושליטה מלאה זה משהו שמגיע אחרי יחסית הרבה זמן, עד שזה מגיע נוסעים רגוע ולא מנצלים את יכולות הרכב.

אני בכל רכב השכרה לפני היציאה בודק מפלסי נוזלים. בחלק מהמכוניות ידית פתיחת מכסה מנוע נמצאת בצד הנוסע. כלומר יצרנים לא משקיעים בהעברת ידית לצד ימין. היא נשארת באותו מקום כמו בגירסה עם הגה שמאלי.

להשקיע זמן בכיוון מראות. במראות צד זה פשוט, מכוונים רגיל. את המראה הפנימית מתוך הרגל אנו רוצים לכוון לזווית הפוכה ממה שהיא אמורה להיות. לשים לב.

יוצאים, מרגישים בערך כמו נהג חדש בפעם הראשונה שיצא לנסיעה בלי מורה.

לשמור כל הזמן על צד שמאל. לא מרגישים אותו בכלל בהתחלה. אנחנו רגילים לשבת ברכב בצד שמאל. וזה מבחינתינו נקודת היחוס שלנו לרוחב האוטו.

כשזה משתמה ויושבים בצד ימין, רוחב הפרוזדור שתופס האוטו על הכביש גודל מאוד מבחינתינו.

כשעוצאים לעקיפה, מרגשים כאולו נוהגים במשאית, לוקחים מרווח ביטחון גדול מאוד.

בנסיעה רגילה, כמו שכתבתי יש נטיה להיצמד לשמאל יותר מידי.

אין בעיה מיוחדת להשתלב בתנועה וגם כיכרות לא מהוות בעיה אחרי יום - יומיים.

מה שדריש כתב נכון מאוד - בכביש ריק עלולים בטעות לעבור לצד ימין.

חניה במקביל בצמוד למדרכה זה סיפור, כיוון ששוב - לא רגילים להעריך נכון את מיקום הגלגלים ביחס למיקום הנהג.

בכביש מפותל, מכוניות ממול מופיעות מהצד הלא נכון, וזה קצת מלחיץ.

אבל בגדול, אם נוהגים בזהירות ונשארים מרוכזים כל הזמן, אפשר להסתדר ללא בעיה מיוחדת.

מכשיר ניווט חובה.

פורסם

בנסיעה הראשונה שלי לאנגליה אמרתי ניקח ליום אחד רכב ככה לטייל לאורך התמזה לבקר את המלכה במלון שלה בוינדזור, באוקספורד .

ההתרגלות הייתה די מהירה פרט לכניסה לרחוב אחרי פניה שאז אתה כהרגלך נצמד לימין, וקצת בכיכר.

חזרה ללונדון לפי המפה יודע היכן לרדת , אבל תיקון בדרך משבש את כל הניווט.

לפתע רואה אוטובוס שלפי מספר הקו מגיע בסמוך לשכונה שהייתי אמור להגיע אליה.

הנה הוויז שלי.

אני נוסע אחר האוטובוס , הוא עוצר בתחנה ככה גם אני.

אחרי כ 3-4 תחנות , יוצא אלי לפתע נהג האוטובוס מנסה להבין מה הסיפור. אני מסביר לו הוא בחיוך ובנימוס אומר , אסע לאט שלא תאבד אותי, אקדים איתות במקרה של פניה לרחוב אחר.

ככה הגעתי בבטחה למקום חפצי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ככה זה בעיר שבה כדי לקבל רשיון לנהיגת רכב ציבורי צריך להיות ראוי לכך. אאל"ט הלימודים לקבלת רשיון נהיגת מונית בלונדון אורכים לא פחות מ-3 שנים, ומסתיימים במבחנם קשים מאד, ברמה של לבנות מסלולי נסיעה לנקודה לנקודה אחרת בהתאם לעומסי התנועה הפויים בשעות שונות של היממה. למעשה לימודים ברמה של לימודי תואר אקדמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

~

אכן, נהגי המוניות הלונדונים צריכים לעבור תכנית ארוכה ויסודית בשם The Knowledge.

לא יודע איך זה עובד בערים אחרות בממלכה ובאוטובוסים, אבל מדובר במקצוע מכובד למדי

ולא במשהו שמתגלגלים אליו אחרי שעושים רשיון ג' בצבא.

פורסם

הרכב הזה נפוץ מאוד באנגליה (לא פלא, שם מיוצר), צריך לנסוע לאט ובזהירות, לפחות בהתחלה.

לא שיצא לי לנהוג שם אבל מנסיעות עם אנשים ברחבי בריטניה די מתרגלים לרעיון, הבעיה היא כשאתה חוזר לארץ ונוהג חזרה, אז צריך לעשות סוויץ' כי לרגע זה נראה לך שמשהו פה מוזר (;

פורסם

כל מי שמתכוון לנהוג במרכז לונדון - יש היטל עומס של כ 10 לי"ש ליום אותו יש לשלם מראש! הקנס הוא מאוד גבוה ונאכף על ידי מצלמות אוטומטיות.

פורסם

השוק שאנשים מקבלים בנהיגה בממלכה הבריטית מובן מאוד,

ככה זה במדינה שלמלמדים אותך לנהוג פרופר לבין מדינת הקומבינה שבה מלמדים אותך לעבור טסט על אוטומט.

אגב, למה לא שכרתם דיזל ידני? הרבה יותר טוב מכל הבחינות בתור רכב השכרה מבנזין.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...