Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התעללות באזרח זה לחייב אותו להפקיד את סכום הקנס לפני המשפט, ולקנוס אותו בסכום כפול במידה ויצא אשם.

זאת גישה שיוצאת מנק' הנחה שאתה אשם לפני בירור, במטרה לייאש את האזרח שיוותר על משפט גם כשיש לו סיכוי לצאת זכאי.

זה יותר מזכיר התנהלות של עסק שחור ומסריח שדורש תשלום מראש ולא תמיד מספק מוצר מאשר מערכת של מדינה מודרנית שאמורה לקיים צדק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא סתם לייאש את האזרח, זאת התנהלות שאומרת שיש למדינה מה להסתיר, והיא מעדיפה את הכסף עכשיו ומייד ושלא תיגש למשפט.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

טרונצ'ו לזה בדיוק הכוונה:

חיטוי שלא באמצעות אלכוהול

כלומר כן יש חיטוי, אבל הוא לא מתבצע באמצעות אלכוהול אלא כימיקל אחר, על מנת שלא יזהם את הבדיקה. (אי חיטוי כלל עלול לזהם את הנבדק, חיטוי באמצעות אלכוהול כנראה יזהם את הבדיקה עצמה ויראה ערכים גבוהים מאשר האמיתיים).

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל טוב :D

ומה דעתך על הרעיון עצמו?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה מדבר על להצמיד לכל ניידת משטרע. ניידת מד"א.

או להכשיר אנשים נוספים. בלקיחת דמים, והם יהיו ניידת בנוסף?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש הגיון בענישה מדורגת בנושא השכרות בדיוק כמו שהיא קיימת בעבירות אחרות.

אין הגיון לחייב בבדיקת דם לאחר שהינשוף קיבל הכשר משפטי , ורף האכיפה הועלה ל 290 מק"ג מ 240 מק"ג על פי החקיקה, כדי למנוע הפללה של אנשים חפים מפשע.

ויש לזכור לינשוף מגיעים רק אלה שלא עמדו באמות המידה כמו הינשופון או בדיקת מאפיינים, שהם לבדם יכולים להביא להרשעה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

לא לכל ניידת, שהרי ינשוף היום אין בכל ניידת, ובכל מקרה יש פריסה מיוחדת במוקדים שבהם כנראה תמצא נהגים שיכורים.

מה הבעיה לשים בפריסה כזאת איש מד"א מוסמך ללקיחת דם?

ישה

אתקן אותך הנשיפון אינו קביל משפטית, בדיקת מאפיינים כן אך ע"י סעיף שונה.

יש הרבה טעם לבדיקת דם במקום הינשוף, הינשוף מסתמך על כמות אדי האלכוהול בליטר אוויר נשוף, היחס בין אדי אלכוהול בליטר אוויר נשוף לכמות אלכוהול בדם משתנה בין אדם לאדם.

נכון להיום הבדיקה הכי מהימנה לשכרות היא אלכוהול בדם.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה זמן עד שמקבלים תוצאות בבדיקת דם כזאת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בדיקת מעבדה - כמה ימים.

אם כי לדעתי ניתן לקצר תהליכים עם ערכות מוכנות שאליהן האיש מד"א המוסמך יכול להכניס את הדם ויתנו תוצאה בצורת צבע שונה.

אגב בנוגע לדיון שהיה בעבר ואני לא זוכר בדיוק איפה, עו"ד צורי סבן טוען שלפי נהלי המשטרה ז' (בדיקת דם), 1 (מתי תילקח בדיקת דם):

סיבה ד. היא בקשה של החשוד בעצמו.

מקור

עוד משהו מעניין מאותו מקור: ערכות לבדיקת אלכוהול בדם כבר קיימות באגף התנועה, והשוטר הוא זה שמספק את הערכה למי שלוקח את הדם.

כמו כן יש הנחיות למי מותר לקחת בדיקת דם, רופא/ה, אח/ות וחובש.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...