Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע: אפור עכבר

ק"מ: 51,000

יד: ראשונה

דגם: מפואר glx-l

רציתי לדעת על הרכב סה"כ אני צריך רכב שלא יעשה לי בעיות אצלי במשך שנתיים/שלוש.

צריכת דלק.

תקלות של הדגם הזה אם יש.

ומה הדגם המפואר שונה משאר הדגמים?

מחיר מחירון לוי יצחק: 73,600

ביקשו קצת מעל המחירון והגעתי ל70,000

השאלה אם העסקה כדאית או שאפשר למצוא יותר טובות?

פורסם

מדובר על רכב 2012 ודגם מוצלח,ככה שהסיכוי שיעשה תקלות נמוך מאוד.

לגבי הבדל ברמות איבזור תיקרא פה:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=9152&compare-version[]=9151&compare-version[]=9154

קח בחשבון שבתוספת של 9 אלף אתה יכול לקנות רכב חדש כמו הסוניק,עם אחריות ל 3 שנים,תא מטען הרבה יותר גדול לכן תעשה את השיקולים הכלכליים שלך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן הבעיה שהסוניק או בכלל שברולט השוק שלהם בריצפה.

ותהיה בעיה למכור את הרכב בעתיד.

ראיתי בקרת אקלים ברכב מזה אומר?

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שנתיים שלוש יכול להיות לפני.

האמת שחיפשתי a1 אבל המחירים של 2011 בשמיים ואין יותר מידי מבחר.

פורסם

אבא שלי רכש לפני חודשיים וחצי את הדגם המדובר.

הוא עמוס באבזור: כניסה ויציאה ללא מפתח, הנעה ללא מפתח, בקרת שיוט, בקרת אקלים. בגלל שהוא בן אדם יחסית מבוגר ועבר לרכב הזה מרכב מאוד פשוט ומיושן טכנולוגית (מאזדה שנת 2000) לקח לו קצת זמן להתרגל לכל החידושים אבל עכשיו הוא ממש נהנה מהם.

מבחינת צריכת הדלק הוא מבלה 85-90% מהזמן בתוך ירושלים ומקבל 14.2 ק"מ לליטר (לפי בדיקת המשאבה).

לגבי עלויות אחזקה אין לי הרבה מה להגיד כי הוא עדיין לא עשה טיפול אצלינו וגם הביטוח הוא לנהג יחיד 55+.

בכל אופן, אצלי במשפחה מאוד מרוצים מהרכישה (ברמה שגם גיסי החליט שהוא רוצה אחת כזאת בדיוק).

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...