Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי יסודי לרכב באיזור הרמכז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום, רכשתי היום מונדאו 2007 והיא מהשכרה. מבחינה מכנית הכל מעולה אבל כמו שניתן להניח הבפנים שלה דיי מגעיל,

הרבה מסטיקים ולכלוכים שלא רוצים לצאת.

רציתי לבקש מקום באיזור המרכז שיכול לנקות לי את הרכב כאילו הוא יצא מהמפעל היום (או לפחות שיראה כמו המונדאו 2002 שלי),

ורציתי לשמוע מה יכול להיות טווח המחירים לעבודה טובה.

אני רוצה רק חידוש פנימי, בחוץ הכל בסדר.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי צריך מכון דיטיילינג.

המגונים האלה הם היחידים שיכולים להביא את הרכב למצב כאילו רק הוצאת אותו מהחברה.

מתריע מראש שהסכום מגיע ל-4 ספרות בקלות ולפעמים הקידומת היא גם 2.

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי, עם כל הכבוד ראיתי את הפרוייקט שהבאת את הרכב שלך ע"י מכון PDR

ולא כל דבר צריך בשבילו מכון דיטיילינג, אפשר לעשות גם במו ידינו. וכן, גם ע"י כך שלהביא את הרכב למצב חדש.

נמרוד, יש תכשיר שנקרא APC, יש כמה סוגים של חברות שמספקות את זה: Meguiars, Chemical Guys ויש גם של שופרסל.

הכי זול זה המוצר של שופרסל, אני אישית משתשמ ב Meguiars כך שלא יודע בדיוק איך המוצר של שופרסל, אבל מביקורות נראה שהוא עושה את אותה הפעולה.

לנקות את הריפודים זהו דבר שמצריך עבודה קשה, אבל בסופו של דבר משתלמת.

אז כדי לנקות את הריפודים, אני מניח שיש לך ריפודי בד, אז הדילול המומלץ הוא 1:10, על כל 1 מ"ל חומר APC ממלאים 10 מ"ל מים. הבנת את היחס? ;)

ואפשר גם לרדת בדילול אם אתה רואה ש 1:10 לא עושה עבודה טובה, אפשר גם 1:8, 1:7, 1:6.

אז איך הולך התהליך? משפריצים את החומר המדולל בכמות נדיבה על הריפודים, לוקחים מברשת(חשוב שלא תהיה גסה מדי, יש כאלה שהמליצו על מברשת

נעליים) ומתחילים לשפשף את הריפודים יחד עם הקצף שיוצא עם החומר(פעולת ההקצפה חשוב שתהיה, ועם הקצף מתחילים לקרצף).

לאחר מכן עוברים עם מטלית ואוספים את הלכלוך שיוצא מהריפוד.

*יש לעבוד ביום חם, כשיש שמש כדי שהריפודים יתייבשו מהר. יש גם לדאוג שהריפודים יהיו נקיים לפני תחילת הניקוי.

לעוד שאלות, אתה מוזמן לשאול. מצטער אם פספסתי איזה שלב כלשהו.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סהכ אני טוען שאפשר למקסם תוצאות במכון דיטיילינג עם ידיים מנוסות ומכשור.

יש תמונות שנוכל לראות את המצב?

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בחוץ הכל בסדר ואתה רוצה רק טיפול פנימי, אז לדעתי אתה יכול לנסות לעבוד לבד.

בדיוק כמו שרשמו לך לעבוד עם APC, זה מה שאני עשיתי לפני שבוע. עבדתי על הפנים של הרכב. ובשישי האחרון על החיצוני (אצלי היה צורך)

לא מסובך הנושא הזה. יש בפורום פה הסברים ומדריכים להכל. ותאמין לי אתה תחסוך המון כסף !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלומי, עם כל הכבוד ראיתי את הפרוייקט שהבאת את הרכב שלך ע"י מכון PDR

ולא כל דבר צריך בשבילו מכון דיטיילינג, אפשר לעשות גם במו ידינו. וכן, גם ע"י כך שלהביא את הרכב למצב חדש.

נמרוד, יש תכשיר שנקרא APC, יש כמה סוגים של חברות שמספקות את זה: Meguiars, Chemical Guys ויש גם של שופרסל.

הכי זול זה המוצר של שופרסל, אני אישית משתשמ ב Meguiars כך שלא יודע בדיוק איך המוצר של שופרסל, אבל מביקורות נראה שהוא עושה את אותה הפעולה.

לנקות את הריפודים זהו דבר שמצריך עבודה קשה, אבל בסופו של דבר משתלמת.

אז כדי לנקות את הריפודים, אני מניח שיש לך ריפודי בד, אז הדילול המומלץ הוא 1:10, על כל 1 מ"ל חומר APC ממלאים 10 מ"ל מים. הבנת את היחס? ;)

ואפשר גם לרדת בדילול אם אתה רואה ש 1:10 לא עושה עבודה טובה, אפשר גם 1:8, 1:7, 1:6.

אז איך הולך התהליך? משפריצים את החומר המדולל בכמות נדיבה על הריפודים, לוקחים מברשת(חשוב שלא תהיה גסה מדי, יש כאלה שהמליצו על מברשת

נעליים) ומתחילים לשפשף את הריפודים יחד עם הקצף שיוצא עם החומר(פעולת ההקצפה חשוב שתהיה, ועם הקצף מתחילים לקרצף).

לאחר מכן עוברים עם מטלית ואוספים את הלכלוך שיוצא מהריפוד.

*יש לעבוד ביום חם, כשיש שמש כדי שהריפודים יתייבשו מהר. יש גם לדאוג שהריפודים יהיו נקיים לפני תחילת הניקוי.

לעוד שאלות, אתה מוזמן לשאול. מצטער אם פספסתי איזה שלב כלשהו.

תודה רבה לך ,

האם תוכל להביא לי תמונה מגוגל של איך הדבר (ACP) אמור להראות פחות או יותר?

אתה מדבר על דבר כזה?

MegsAPC.jpg

סהכ אני טוען שאפשר למקסם תוצאות במכון דיטיילינג עם ידיים מנוסות ומכשור.

יש תמונות שנוכל לראות את המצב?

ישבתי אתמול וניקיתי את הרכב סביבות השעתיים, בסה"כ הצלחתי להוריד כמעט הכל ועדיין יש כתמים מכוערים על הבד (אומנם הם קטנים אבל עדיין).

אז כנראה שמכון דיטיילינג אני לא יצטרך אבל יהיה נחמד להוריד את זה.

ואם אפשר לנצל את השרשור של עצמי, במונדאו שלי, 2002, הבדים הם בהירים.

במונדאו המדוברת, 2007, הבדים שחורים.

האם הטכניקות הסרה יהיו זהות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אין לך בנמצא את הapc של מגוואיירס , תקפוץ לשופרסל ותביא את הapc שלהם לפחות להתחלה , לא תצטער , הוא עולה משהו כמו 15 ש״ח .

סבבה תודה ,מה השם של המוצר אתה יודע? פשוט apc ? אני יודע שהם אוהבים לשים שמות עבריים ..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...