Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חבר של המשפחה רכש רכב מדהים, הרכב הוא מחברת לקסוס משנת 2007.

הוא ביקש ממני שאנסה לסדר לו את הצבע ברכב, שכן הוא ראה ימים הרבה הרבה יותר יפים.

מיד בהתחלה ראיתי שיהיה קשה מאוד, המצב היה לא סימפטי :

IMG_3581.jpgIMG_3582.jpgIMG_3583.jpgIMG_3588.jpgIMG_3591.jpgIMG_3592.jpgIMG_3593.jpgIMG_3594.jpg

מניסיוני על לקסוס מודל 2010 שהעלתי בעבר

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?535698-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%93%D7%99%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1-GS&highlight=%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%A1

הצבע השחור של הלקסוס עם פד חיתוך צהוב ( הפד ההמומלץ לחיתוך של הקס לוגיק, חותך משמעותי יותר מהכתום שהוא מותאם לפוליש)

הנחתי שחוץ מאזורים מסויימים של שלייף הצבע יחליף.

ניגשתי למסימה עם אותם הכלים, הפד הצהוב והמנזרנה FG400 המדהים.

נמשיך בהודעה הבאה

פורסם

מהר מאוד גיליתי שכניראה הצבע הנל קשה הרבה יותר מהGS 2010, שכן האוטו הזה בזמנו היה יקר משמעותי מסדרה אחרת והרבה יותר יוקרתית, ומשנתון אחר.

מה גם שהבעיות בצבע היו מהותיות- החלטתי לעבור לפד חיתוך הWOOL הסגול של לייק.

לפני:

IMG_3609.jpg

אחרי המעבר הראשון:

IMG_3610.jpg

אחרי המעבר השני:

IMG_3612.jpg

מהר מאוד הבנתי שיותר מ70 אחוז מהסריטות אני לא אצליח לאוריד, האוטו זקוק לשלייף וטיפול יסודי ברמה גבוהה מאוד.

אני יעלה עוד תמונות שמראות קצת הבדלים ואציין שבסופו של דבר הוחלט שלוותר על טיפול מקיף יותר ( שלייף לכל האוטו :shock: ופוליש שני שלבים אחרי)

IMG_3613.jpg

לפני:

IMG_3615.jpg

אחרי:

IMG_3616.jpg

50:50

IMG_3604.jpg

מיותר לציין שהאוטו כניראה נשטף בקביעות עם מטאטא, והסריטות היו עמוקות הרבה יותר מהסווירלס מארקס הנפוצות.

תוך כדי העבודה הגעתי למסקנה שכדי למזער נזקים, ואחרי הפוליש יישמתי את הגלייז המדהים של פיניש קר, אחרי סיימתי עם הקוליינט, מה שיתן לרכב לפחות חודשיים של הגנה וברק.

המאבק בסימני צואת הציפורים, לא נפתר גם בעזרת שלייף 2000-3000, אבל מה שכן אין ספק שהוא שיפר את המצב.

פורסם

העבודה נראת מאוד מספקת לאור המצב הראשוני של הרכב, כמובן שאם ביכולתך להגיע למצב טוב יותר לאחר שלייף, זה תלוי ברצון ובזמן שלך בלבד.

סה"כ תוצאות מכובדות מאוד ותמונות נהדרות, כל הכבוד.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

אם הייתי בעל הרכב, הייתי יותר ממסתפק בתוצאה שכזאת.

במיוחד שמלכתכילה לא איכפת לי מי יודע מה מהמצב החיצוני :)

רז, זוכר את התמונות על של הגלייז על הוולוו, מעניין לראות את ההבדל על הרכב הזה.

בכל מקרה נראה שעשית אחלה עבודה בהתאם למצב ולכלים שעמדו ברשותך.

"יאללה בירי".

פורסם

כן לא ירד בחלק מהאזורים יותר מ70 אחוז, יש אזורים שהיו בעייתים מאוד.

לגבי הסימנים צואה הצלחתי רק לגרום למרקם החלק של הצבע לחזור ולהוריד את הצבע הצהוב שהיה לצריבה.

• תוכן חדש...