Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש את זה בכל מיני דגמי סיטרואן. לא נוח למעשה, איך אפשר ויזואלית לדעת באיזה מצב נמצא ההגה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי מסתכל על ההגה כדי להבין איפה הוא נמצא. מה הקשר? :?

הפטנט הזה קיים עוד מ C4 דור ראשון ואני לא אתפלא אם גם היו רכבים בעבר עם אותו גימיק. סיטרואן נימקו את זה בכך שזה מאפשר לכרית האוויר להיפתח בצורה האידאלית בשעת תאונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

^

לדעתי זה יותר גימיק שיווקי (חלק מכל העיצוב השונה של סיטרואן בתוך הרכב).

בכל מקרה אחרי כמה נסיעות מתרגלים לזה ולא שמים לב להבדל, ללוח המחוגים שהועבר למרכז הרכב קצת קשה יותר להתרגל.

פורסם

בפעם הראשונה שנסעתי עם ידידה בC4 שלה זה היה לי מאווד מוזר בעיין.

לא יודע מה הייתרונות והחסרונות אבל מהרגל כרגע אני לא מעדיף את זה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

לא בעד בכלל הפטנט הזה די דיכאוני, כל היופי שהגלגל ההגה מסתובב ביחד,

בדוק אלה שיש להם סיטרואין לא יודעים באיזה כיון ההגה חחח, אני בטוח שזה נאחס ולא נוח.

פורסם

לי זה הרגיש הזוי, לא נוח ולא טבעי. לאחרים לא הפריע כלל ואף היה נחמד שהכפתורים ישרים ששההגה מסובב.

תנסה ותראה איך זה מרגיש לך, לא יעזור מה יגידו כולם - זה אוטו בשבילך שאתה צריך להחליט מה נוח לך

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני יודע שאני הולך קצת קיצוני אבל כפתורי האיתות של הפרארי נמצאים על גלגל ההגה עצמו ומסתובבים ביחד עם גלגל ההגה, ברגע שאתה מסבובב את ההגה ואז צריך לפנות לאחד הכיוונים קצת מבלבל להבין בזמן נהיגה איפה צריך ללחוץ כדי לאותת לכיוון הנכון.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם
מי מסתכל על ההגה כדי להבין איפה הוא נמצא. מה הקשר? :?

תתפלא, לא מעט אנשים. הרבה שלא מסתכלים, תמצא את הגלגלים שלהם באופסייד כאשר הם חונים.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אפשר לדעת גם במכוניות האלה איפה נמצא ההגה לפי המיקום של החישורים.

מדובר בפרץ טיפשות לא מוסבר של סיטרואן אי שם באמצע העשור הקודם. הם השיקו את ה-C4 ואמרו לעצמם "אם נעשה שרק הבחוץ של ההגה מסתובב, נוכל לשים מלא מלא כפתורים על ההגה ואז הנהג לא יצטרך להתמתח כדי ללחוץ על כפתורים". ואז, כרגיל, הם הגזימו ושמו על ההגה גם נורות התראה של האיתותים ועוד כמה דברים, אבל לא היה מספיק מקום על ההגה, אז חלק מהנורות עברו לדש בורד, חלק מהכפתורים נשארו איפה שהם היו מלכתחילה, והתקבל קלאסטר-פאק לא נורמלי. הם הבינו שהם עשו שטות וב-C4 הנוכחית הם ירדו מה"רעיון".

ה-C5 הנוכחית היא מתיחת פנים של הדור שיצא בשנת 2008, כשמישהו בסיטרואן עדיין חשב שההגה המטומטם הזה הוא רעיון טוב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היה לי את זה ב-C4 הישנה שלי, מעבר לדקה הראשונה של הנהיגה הראשונה ברכב שבה קצת התלהבתי מהפיצ'ר, הוא היה לי שקוף לחלוטין לכל ארוך 3 שנות השימוש ברכב. בקיצור פיצ'ר לא מועיל ולא מזיק.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם
המצאה של סיטרואן ?

מה הפלא ;)

640px-EdselRanger-interior.jpg

האמריקאים עשו את זה הרבה לפניהם. הפטנט הצולע הזה מצטרף לשלל המצאות קצת יותר מוצלחות שהגיעו אלינו מהיבשת החדשה כגון המזגן לרכב, התיבה האוטומטית ומגדש הטורבו.

• תוכן חדש...