Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבות כבר נכתב אודות הקרוז הבינונית.

בתחילה תומחרה מול מובילות הקבוצה ולעתים מעליהן,

אח״כ בהנחה מסויימת ואילו כעת מוצעת ההאצ׳בק יד 1 מליסינג, ב- 82,800.

זה מחיר נמוך מהצעות דומות על פיאסטה או ריו.

אז הפלסטיקים עדיין קשים, ההגה עדיין מנותק והשורשים עדיין לא נצבעו לגמרי.

אבל האם במחיר הנוכחי, מול המתחרות החדשות במחיר, הקרוז סופסוף מציגה חבילה אטרקטיבית?

פורסם

במחיר הזה מדובר לדעתי בתמורה טובה לכסף. אני חושב שהייתי מעדיף את הקרוז על כל חסרונותיה על פני הריו האיטית והרעבה לדלק או על פני הפיאסטה עם הגיר הרובוטי המהולל שלה.

http://motori.co.il/camp.php?id=112

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

פותח השרשור ,אתה צוחק נכון?

82 אלף ש''ח לרכב משפחתי חדש זה כלום!!, ולא סתם רכב משפחתי, אחרי העידכונים הקרוז החדשה טובה אפילו מאוד עם איכות חומרים טובה ברובה, תיבת הילוכים חלקה, יפה ,אמינה,מורווחת, נוחה מאוד, צריכת דלק של 1 ל11 בממוצע.

הסטיגמות שקראת עליהם הם מהדגמים הישנים 09 -10 שכן היו להם בעיות והם נפתרו עוד מסוף 2010,

פורסם

הצורה החדשה יפיפיה ומאובזרת די טוב,

יש אפילו חימום מושבים.

אפשר להגיד עליה הרבה,אך אין אפשרות לקחת ממנה את נוחות הנסיעה והאבזור המרובה יחסית למתחרות.

תמורה טובה סך הכל.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

הבעיות ממש לא נפתרו ב-2011.

הרכב כבד מאוד למרות גיר שישה הילוכים.

צריכת הדלק מזעזעת ולא מתקרבת למה שציינת.

אמינות הגיר ממש נמוכה. מכוניות רבות עברו שיפוץ גיר מוקדם מאוד (אני אישית מכיר 3 רכבים שהגיר שלהם מת בין 60 ל-80 אלף ק"מ).

למרות כל זה, במחיר של הקרוז 5 דלתות של היום, אין לה יותר מידי מתחרים. הרכב מרווח ונוח מאוד וגם ניראה טוב מאוד לדעתי.

אם השואל מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה, אז נושא ירידת הערך לא רלוונטי ולכן העסקה כדאית.

בתקוה שהגיר יחזיק מעמד.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
הבעיות ממש לא נפתרו ב-2011.

הרכב כבד מאוד למרות גיר שישה הילוכים.

צריכת הדלק מזעזעת ולא מתקרבת למה שציינת.

אמינות הגיר ממש נמוכה. מכוניות רבות עברו שיפוץ גיר מוקדם מאוד (אני אישית מכיר 3 רכבים שהגיר שלהם מת בין 60 ל-80 אלף ק"מ).

למרות כל זה, במחיר של הקרוז 5 דלתות של היום, אין לה יותר מידי מתחרים. הרכב מרווח ונוח מאוד וגם ניראה טוב מאוד לדעתי.

אם השואל מתכוון להחזיק ברכב תקופה ארוכה, אז נושא ירידת הערך לא רלוונטי ולכן העסקה כדאית.

בתקוה שהגיר יחזיק מעמד.

בכל אופן, ב-3 שנים ראשונות, אין מה לדאוג לגיר. לדעתי, העסקה כדאית מאוד מבחינת מחיר-תועלת.

פורסם
במחיר של הקרוז 5 דלתות של היום, אין לה יותר מידי מתחרים.

יותר מידי?

אז מי מתחרה בקרוז במחיר הזה?

כי רכב במידה מלאה אני לא מכיר במחיר אפילו קרוב לזה.

חשבתי שאין מתחרות כלל.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

שלום

מישהו אמר לי פעם:'אני לא מספיק עשיר כדי לקנות מוצר זול...'

מישהו נתן מדוע המחירים כל כך זולים? יכול להיות שהרכב לא כל כך רע (ואני מסכים שהמחירים באמת נמוכים ומגרים) אבל צריך לקחת בחשבון ש-:

- זהו רכב 5 דלתות שאינו פופולארי מספיק (כמה שברולט כאלה ראיתם על הכביש? ממש ממש מעט - דגם הסטיישן והארבע דלתות פופולאריות יותר). יהיה קשה למכור אותו בעתיד

- זהו עדיין ליסינג - בעתיד, בנוסף לשם שברולט, זה לא מקדם מכירה חזק....

- אנשים לא טמבלים - כולם מכירים את המבצעים ולכן בעתיד מחיר המכירה ישקף זאת היטב. לדעתי אין ארוחות חינם....

עם זאת, במחיר הזה באמת שלא ניתן להתקרב לרכב משפחתי חדש, למי שזקוק ורוצה רק רכב חדש. צריך לקחת בחשבון שגם ממחיר קניה כזה יהיה הפסד לא קטן בעתיד במכירה (ובטח במצב השוק היום).

מפתיע לראות על דגמי הקרוז מדבקת Economy או חרטה דומה. די בהצצה בנתוני צריכת הדלק להבין שאם הנסועה תהיה ממוצעת (נגיד 15K) הפערים בפועל רק על הוצאות הדלק יחסית לרכב מודרני יהיו אלפי שקלים בשנה. לא מאמין שהרכב יעשה יותר מ- 10 ק"מ לליטר אם הנתון הרשמי בסביבות 14(!) ק"מ/לליטר....אני מאמין שפחות

מעניין מה עם הביטוח - האם חברות הביטוח יבקשו תשלום פרמיה מלאה (כמחיר של רכב חדש) או בהתאם למחיר הקניה (או משהו באמצע)?

ההחלטה לא פשוטה. שהמחיר הנמוך לא יסנוור. אני נוטה לחשוב שאם לוקחים את כל הפרמטרים אין פה ממש עסקה שלא תחזור על עצמה.....

אני דווקא הייתי נוטה להוסיף 9K וללכת על דגם ה- 1.8 סטיישן - הרבה יותר פרקטית (ועדיין יפה), מנוע חזק ולא פחות חסכוני מה- 1.6, מאובזרת טוב יותר ולדעתי בעתיד יהיה קל יותר למכור אותה (אנשים התאהבו בפרקטיקה של רכבי הסטיישן בשנים האחרונות)

יהיה מעניין לראות עוד כמה חודשים בכמה ימכרו את דגם ה- 1.4 טורבו שכנראה ומוצלח יותר (לפחות בנוגע להספק יחסית לצריכת הדלק).

פורסם

הבעיה בהוספת 9 אש"ח היא שזה לעולם לא נגמר.

בגזרת המחיר הזאת, השוק צפוף וכל פעם ב'קצת' יותר אפשר לעלות עוד קצת.

לא הרחק משם ישנן פורטה, פוקוס (עם גיר בעייתי משלה) ואחרות.

אחרי שני ניסיונות רעים עם בדיקת רכבים 'במצב תצוגה' החלטנו להימנע מקניית רכב משומש אך מהעבר השני אנחנו קצת מתבזרים עם זהות הרכב השני בבית.

מחפשים בעיקר רכב אמין שייתן שקט וקצת מרווח, מחפשים תמורה טובה ולא ממש סגרנו תקציב יעד.

לרגע, בהיתקלות בקרוז במחיר המופחת, נדמה היה שאולי אפשר לקבל יותר מאשר חשבנו בפחות מאשר חשבנו.

על ההתלבטות האישית אולי אפתח שרשור ייעודי, לגבי הקרוז - הגיר והמנוע קצת מרתיעים אותי.

סביר שלא בצדק אבל כמובן שזה שיקול שכל אחד יעשה עבור עצמו.

• תוכן חדש...