Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים ל- GTI 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תשקול את uniroyal rain sport.

Why in the name of god would you want to consider a RAIN tire in a place like israel? these tires are made for places like Oregon and Washington where they have rain most of the year... you live in israel, you can use summer tires all year long - enjoy it

.Moti

פורסם

יפה - עדכון מהשטח.

מבדיקה עם אנטון ועם צמיג ישיר / פרץ, לא ניתן להשיג כרגע בארץ Toyo T1-S. מבאס קצת, אבל אפשר להתגבר.

בצמיג ישיר הציעו לי את ה- Yokohama 539 ב-500 לצמיג, במבצע של 2+2. מה שבעצם מוציא אותי בכ- 1170 ש"ח כולל מע"מ, שזה לא רע בכלל.

הבעיה - הצמיג הזה פחות טוב מהטויו, ודי ננעלתי עליו. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג את הטויו, במחיר סביר?

עוד קצת עדכונים:

אין falken azenis במידה שלי, וגם לא kumho.

יש Dunlop SP9000 במידה שלי, אפילו במלאי לפרץ.

ו-Goodyear יש רק F1 GS-D2.

המלצות? (מוטי?)

פורסם

ה A 539 צמיג טוב יש איתו קצת בעיות על כביש רטוב , FALKEN זה לא צמיג אלה מתאים יותר לנדנדה בגן ילדים , KUMHO ECSTA יכול להיות נחמד אם יש במידה , בקיצור קח את

ה GOODYEAR.

פורסם

אני רשתי רביעייה של toyo T1S לפני כשבועיים שלשה, המידה שלי היא 205/55R16 המחיר לרביעיה היה 2900 ש"ח כולל מע"מ

אני מרוצה עד הגג, חוץ מהעובדה שהצמיגים מרעישים בהחלקות ומקבלים תשומת לב מיותרת מהסביבה! :x

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
אני רשתי רביעייה של toyo T1S לפני כשבועיים שלשה, המידה שלי היא 205/55R16 המחיר לרביעיה היה 2900 ש"ח כולל מע"מ

אני מרוצה עד הגג, חוץ מהעובדה שהצמיגים מרעישים בהחלקות ומקבלים תשומת לב מיותרת מהסביבה! :x

בברכה נדב

איפה רכשת?

פורסם
יפה - עדכון מהשטח.

מבדיקה עם אנטון ועם צמיג ישיר / פרץ, לא ניתן להשיג כרגע בארץ Toyo T1-S. מבאס קצת, אבל אפשר להתגבר.

בצמיג ישיר הציעו לי את ה- Yokohama 539 ב-500 לצמיג, במבצע של 2+2. מה שבעצם מוציא אותי בכ- 1170 ש"ח כולל מע"מ, שזה לא רע בכלל.

הבעיה - הצמיג הזה פחות טוב מהטויו, ודי ננעלתי עליו. יש למישהו רעיון איפה אפשר להשיג את הטויו, במחיר סביר?

עוד קצת עדכונים:

אין falken azenis במידה שלי, וגם לא kumho.

יש Dunlop SP9000 במידה שלי, אפילו במלאי לפרץ.

ו-Goodyear יש רק F1 GS-D2.

המלצות? (מוטי?)

The Yoko A539 isn't made for a while already.. it's a discontinued model, I'd be intersted seeing the production date and wouldn't buy it in case it is more than a year old... that might be the reason that they give you good deal on it

.No Falken, Toyo or Kumho.. that a shame

I'm not familiar with the GY F1 GS-D2, only the F1 GS-D3 which is a GREAT tire, I don't know if you can get it but it is very good, see what you can come up with

.The Dunlop SP9000 is a good tire, if all else fails I'd go with it before I look into the Yoko

GTRS - you REALLY need to relax man, take a chill pill for a sec, you're talking nonsense, the Falken Azenis sport RT215 is the best street tire in the world, period

.Moti

פורסם
יש לך עוד כמה צמיגים שהם הטובים בעולם , הנה כמה תגובות שמצאתי לגבי הצמיג המהולל....

http://www.1010tires.com/TireReviews/Falken_Azenis_Sport_tire_reviews5.html

חפש תגובות על Goodyear Eagle F1 GS-D3 באותו לינק.

GTRS - I'm starting to question your knowledge of the english language, I have been sitting and reading this and as it seems to me the tire gets tons of praises and a top rating on dry pavement from almost everyone

I think you REALLY REALLY want to look further than the overall rating... both tires that I recommended and you think they aren't as good fall on the same categories - Snow traction, which is obviously very important because you get SO much snow in israel, and treadwear, which means that it's a grippy tire because grippy means that it will wear a bit faster... if you question me and my knowledge in tires you may have an unpleasant surprise

:roll: ?Did you actually read and looked into the ratings

I have a benefit that you don't have when it comes to reviewing tires - I actually have hands on experience with them, you don't, period

What is theory for you, is experience for me... how many of these tires that you're talking about have you actually been driving hard on? not a corner or one time of hard acceleration, real driving, hard, race track driving, gymkhana driving, I suspect non

.Moti

פורסם

תשמע מה אני יגיד לך , על GOODYEAR כן נסעתי ובשבילי זאת חוויה שיש רמה כזאת של צמיגים, ונכון על TOYO עדיין לא , צמיגים של FALKEN כבר ראיתי בחיים שלי והם לא נראו טוב בשום מובן ובטח שלא עושים טוב לשם של החברה , אז נכון אולי הFALKEN הנ"ל הוא מסדרה שונה אבל מכאן לומר על צמיג שהוא הטוב בעולם , אני חושב שטעות בידיך לחשוב ככה (למרות שמותר לך).

דרך אגב הדרוג של הGOODYEAR היה טוב יותר.

לילה טוב.

• תוכן חדש...