Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

דיאטסו אפלאוס 96 אוטומט

1. בזמן נסיעה אחורה ולאחר מכן לחיצה על דוושת הבלמים יש דפיקה באוטו מאין בום כזה שבה נראה לי מלמטה משהו כזה

הקטע שזה קורא רק בזמן נסיעה אחורה ולחיצה על הדוושת הבלימה גם עם האוטו עדיין לא עצר פשוט בזמן הבלימה זה קורה

מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?

2. יש מצב גם שזה קורא גם בזמן נסיעה אחורה ללא קשר ללחיצה על הבלם אבל עוד לא הספקתי לבדוק אז מה יכולה להיות הבעיה עם המקרה כזה?

מה יכול להיות במצב 1 ומה במצב 2 נראה לי 2יכול ליהיות יותר גרוע

מבקש חוות דעת שלכם + עלויות

והמון תודה

פורסם

מספר 2 סותר את מספר 1.

מה לגבי לבדוק במגרש חניה ריק, ואז לראות אם הבום הזה מופיע בלחיצה על הבלמים או סתם בנסיעה אחורנית ולחיצה על הבלמים לא גורמת ל"בום" להתרחש?

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
מספר 2 סותר את מספר 1.

מה לגבי לבדוק במגרש חניה ריק, ואז לראות אם הבום הזה מופיע בלחיצה על הבלמים או סתם בנסיעה אחורנית ולחיצה על הבלמים לא גורמת ל"בום" להתרחש?

יוסי.

שלום שום דבר לא סותר...

יתכן שמשאבת קליפר תפוסה וגורמת לבעיה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

לי דווקא זאת נראית בעיה בהילוך האחורי בתיבת ההלוכים האוטומטית....:?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם לי זה נשמע כמו בעייה בתושבות גיר \ מנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אז ככה:

1. בזמן נסיעה אחורה ולאחר מכן לחיצה על דוושת הבלמים יש דפיקה באוטו מאין בום כזה שבה נראה לי מלמטה משהו כזה

הקטע שזה קורא רק בזמן נסיעה אחורה ולחיצה על הדוושת הבלימה גם עם האוטו עדיין לא עצר פשוט בזמן הבלימה זה קורה

מה יכולה להיות הבעיה במקרה כזה?

והמון תודה

מצטרף לבעיה- אני בעל פיג'ו 106 96 1600 אוטו'

האוטו נוסע ברוורס וברגע שאני לוחץ ברקס יש "בום"- מה יכולה להיות הבעיה?

ועוד משהו- בזמן שהאוטו בהילוך רוורס- יש גרגורים מהגיר- פשוטו כמשמעו- אך שמעבירים לכול הילוך אחר זה מפסיק, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה לכם!!!

פורסם
רק בעיית תושבות!!!

לא הייתי שולל על הסף בעייה בברקס האחורי.

הייתה לי אותה תופעה ברנו אקספרס , אחרי הח' ברקסים היא נעלמה.

אני לא אומר שאלה לא תושבות , אבל כל עוד לא נסעת ברכב אין לשלול גם אפשרות זו.

• תוכן חדש...