Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי יונדאיי i30 לפני כשבוע.

בבדיקת שלפני הקנייה היה רשום שהצלחות הקדמיות שוחקות ויש צורך בהחלפה שלהם. חברת כולמוביל טיפלה לי בזה ואיפילו הלכתי למוסך והוצאתי את ההיסטוריה של העבודה על האוטו ואכן רשום שהוחלפו צלחות קדמיות.

הבעיה היא שאני בולם אני שומע רעש של חיכוך בעיקר בבלימה איטית במהירות נמוכה. האם אלה הרפידות שעבר זמנם? בבדיקה לפני קניייה לא בודקים את מצב הרפידות? כי בדוח לא היה מוזכר שום דבר על כך. אולי זה קשור לצלחות?

עוד משהו: לגבי צריכת הדלק ראיתי באתרים שהצריכה הממוצעת היא 1:12 פלוס מינוס בנסיעה משולבת. אני תידלקתי 41 ליטר ובינתיים נסעתי 150 קילומטר והמד דלק מראה לי בידיוק על החצי כלומר לפי החישוב הזה 20 ליטר ל150 קילומטר = 1:7.5 הייתכן?

פורסם

א. תתחדש!

ב. ממה שאני יודע, כשמחליפים צלחות אז מחליפים כבר רפידות, ייתכן ולא החליפו לך רפידות, תבדוק בהיסטוריית טיפולים/קבלה של הטיפול האחרון שביצעו.

ג. מה היה פרופיל הנסיעה? רק עירוני? חצי-חצי? 30-70?

פורסם

1:12 זאת צריכה שמתאימה ל90% בין עירוני ו10% עירוני מאשר משולב מהנסיון שלי עם I30CW 2011 שהייתה לי.

אבל לא ככה מודדים צריכת דלק, מד הדלק לא לינארי וכאשר המיכל מלא המד יורד מהר יותר מאשר בחלק האחרון שלו

בכל מקרה מדידה נכונה-

א. ממלאים מיכל מלא

ב. מאפסים את הTRIP (או רושמים כמה ק"מ סה"כ הרכב עשה)

ג. לאחר נסיעה טיפוסית של לפחות 300-400 ק"מ ממלאים שוב דלק

ד. מספר הק"מ שנסעת לחלק למספר הליטרים שתדלקת בסעיף ג' - זאת הצריכה שלך.

מיכל אחד לא אומר הרבה ואתר תקבל ממוצע אמיתי אחרי בערך 3-4 תדלוקים

פורסם

אוקי אבדוק את הנושא.

אגב הנסיעה היייתה רק עירונית לכן אני בטוח שזה לא יהיה 1:12 אבל 1:7.5 נראה לי מלחיץ

פורסם

כבעל רכב זהה החישוב לא נכון.בצע מה שאמרו לך ואפילו אחמיר עם זה-

מלא פול טנק עד שהאקדח קופץ,לחץ על לחצן הטריפ ואפס את האודומטר (מד מרחק שהוא לא מד האוץ),חזור לתדלק שוב ואז חלק את מספר הק"מ שנסעת במס' הליטרים שתדלקת.

הרכב הזה צורך בעיר ללא מזגן בסביבות 1:9 /1:9.5 ועם מזגן 1:8.5 לערך מניסיון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...