Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

:wink:שלום, יש לי יונדאי i25 שנת 2012

כאשר הרכב עומד ב N אין רעשים ורעידות.

כאשר הרכב עומד ומשולב D + ברקס ישנם רעשים שמלובים ברעידות (לא הכי חזקות)

כאשר הרכב עומד ומשולב R + ברקס ישנם רעשים קצת יותר חזקים ורעידות.

כאשר אני עוזב את הברקס הרעשים לרוב נעלמים, כאשר אני נותן גז אפילו מעט הם והרעידות לגמרי נעלמים.

כאשר הרכב על P או על N לפעמים ישנם ירידות בטורים מ800+- ל650+- מלווים ברעש טיפה חזק יותר וברעידות חזקות יותר כל זה לרגע ואז מתייצב זה לא קבוע לפעמים זה קורה ולפעמים לא.

בדרך כלל יש את הרעשים אבל לפעמים פה ושם אין בצורה נדירה.

בדקנו תושבת גיר ומנוע (צד ימין) והם תקינים, בנוסף הוחלפו פלגים והרכב עבר בדיוק טיפול.

לגביי הרעידות והרעשים הם מונוטוניים זאת אומרת קבועים.

מידע נוסף: כאשר אני עומד בלי מזגן ומפעיל בבת אחת את המזגן על 4 הרכב נכנס לרעידות חזקות יותר לרגע ואז נרגע.

כאשר אני עומד ומסובב את ההגה בעמידה ישנם לפעמים גם את אותו העניין של הרעידות היותר חזקות כמו עם המזגן.

אשמח לדעת מה הבעיה. חשוב לי מכיוון שהרכב רק נקנה ואני דואג שיש בעיה עם הגיר או המנוע.

עריכה אחרונה על ידי normal
פורסם
כשאתה מסובב את ההגה ויש רעידות הטורים יורדים?

כן יש נפילה קטנה של איזה 50-100 טורים ואז חוזר לעצמו.... לא כל הזמן זה קורה

ירידה בטורים תמיד באה עם הרעשים המדוברים.

פורסם

א.לבדוק את כל התושבות שוב- השבוע נאמר לי שביונדאי יש מחלה ידועה של תושבת תחתונה.. אין לי מושג אם זו תושב מנוע/גיר.

ב.אם א' תקין לנקות בית מצערת ומנוע צעדים במיוחד אם הרכב לא שומר סל"ד סרק יציב /בהדלקת אורות/מזגן /צרכנים חשמליים הסל"ד אינו יציב.

לדעתי,כל התיאור שנתת מאפיין קלאסי של בעיה מס' 2 אבל שיתחילו מסעיף 1,שתהיה רגוע..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתי מתחיל מתושבת גיר, אצלי בGETZ היו אותן תופעות, החלפת תושבת מנוע שלמה לא פתרה את הבעיה כלל, רק החלפת תושבת גיר (ותודה למוסך שידע לבודד את הבעיה ולחסוך לי הרבה נסיונות אחרים)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

תודה לכולם, אז אם נלך לפי ההמלצה על בית מצערת (נקיון) האם יש צורך לבדוק / לנקות / להחליף חישן MFX? או איך שקוראים לו "מודד נפח אוויר"

תודה.

פורסם

יש עוד אפשרות...יכול להיות בעיה חשמלית כאשר אתה מסובב את ההגה יש משאבת הגה שנכנסת לפעולה וגם צורכת חשמל.

למשל אצלי שאני מסובב אני רואה שהיא צורכת חשמל הטורים יורדים אבל מיד הוא מתקן אותם.

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
יש עוד אפשרות...יכול להיות בעיה חשמלית כאשר אתה מסובב את ההגה יש משאבת הגה שנכנסת לפעולה וגם צורכת חשמל.

למשל אצלי שאני מסובב אני רואה שהיא צורכת חשמל הטורים יורדים אבל מיד הוא מתקן אותם.

עקרונית מה שאתה אומר זה הגיוני, אבל שכחת לרגע מה שכתבתי שפתחתי את הפוסט,

יש רעידות בלי קשר להגה,

חוץ מזה שלפעמים יש לפעמים אין

שאלה נוספת.. ובהתאם לתשובות האם יש לשלול בעיות גיר? או מנוע? (הרעשים שמלובים עם הרעידות מפחידים :-( )

תודה

• תוכן חדש...