Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

כבר הרבה זמן שאני נוסע עם מראת צד משופצרת באזיקון מכיוון שהיא נשברה לי, מראה חדשה עולה לא מעט כסף (ושום מילה על מוסך מורשה).

ולא מתאים לי לקנות משומשת שאני לא יודע מתי שוב אני יצטרך להחליף אותה.

מצאתי את המראה הזו בebay במחיר סביר אם פיצ'רים נוספים (נורות לד לאיתות צד, קיפול/פתיחה אוטומטית).

למוצר יש אישור E-Mark .

משהו ניסה?

רכב: לאנטיס 2003

פורסם
שלום,

ולא מתאים לי לקנות משומשת שאני לא יודע מתי שוב אני יצטרך להחליף אותה.

רכב: לאנטיס 2003

אשמח אם תסביר למה אתה מתכוון שאתה אומר ש-תצטרך להחליף אותה כי היא משומשת?

פורסם

במוסך מורשה העלות 750 ש"ח (ליחידה אחת), אני יכול משומשת מפרוקייה ב-300-350 ש"ח, אבל אני לא יודע כמה זמן היא תחזיק לי ולכן אם יש אפשרות להביא זוג חדשות במחיר סביר עם עם פיצ'רים יעילים, למה לא?

פורסם

גם אני איני מבין על מה הפחד מחלק משומש.

אם החלק שלם, עם כל התושבות / פינים / גומיות / קליפסים / המראה עצמה / פלסטיקה -לך על זה.

לא הבנתי אילו פיצ'רים מועילים אתה עוד יכול לקבל ממראה (שתקרין לך אולי טום וג'רי כל שעה עגולה ? ).

תרכיב את אותה סוג מראה בדיוק (לא בטוח שגם אם תשיג מראה תואמת עם איתותים - שיש לך חווט. אתה באמת רוצה להתעסק עם זה ? ככה תגיע למחיר של חלק חדש מהיבואן).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...