Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

alfa 159 Vs Audi A3

133hp
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הן שונות באופי ושונות (מאוד) גם ביופי 8) אם זה גם משחק תפקיד בשבילך.

(לדעתי, יש ניצחון מוחץ לגדולה פה מבחינה זו - הרבה יותר דרמטית ויפה. הקטנה חיוורת משהו בעיצובה).

alfa 156 2.5.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגת פעם ב159 עם הגיר הרובוטי?

לא גיר מוצלח בכלל,העברות של זקנה בת 90 עם פרקינסון,מוציא את כל הכיף מהרכב.

יש לו התנהגות חביבה,לא הייתי קורא לו רכב ספורטיבי,תוסיף לזה את האמינות המפוקפקת(טיימינג בעייתי בגרסת ה2.2 מזרקים וכו') ועלויות אחזקה גבוהות.

לא ממליץ בכלל.

האוודי תהייה לא פחות ספורטיבית,יותר מהנה עקב הגיר המוצלח בהרבה,ויש לי תחושה שגם תהייה יותר אמינה.

מיטו? נחותה בכל פרמטר מהאוודי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

159 שטופלה כראוי- לא סובלת משום בעיות אמינות. זה לא אותו מנוע JTS שקיים במודלים הישנים יותר. בוא נאמר, באם שני הרכבים יסבלו מבעיית אמינות, אני מניח שעלות התחזוקה תהיי באותו הקו, פחות או יותר.

אני מסכים ש ה159 היא לא רכב ספורטיבי, אבל בוא נאמר שכאשר אני רואה 159 בכביש, אני מתפעל "קצת" יותר. אבל אני לא אובייקטיבי.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אני לא באמת יודע מה ההבדלים בין הJTS הישן לחדש(לא ידעתי שבכלל יש חדש) לפי ווקיפדיה ה2.2 JTS היה ב159 משנת 2005-2010 והוא לא יוכל לקנות בתקציב שלו רכב מעל 2010.

ותפסיקו להגיד 159 שטופלה כראוי לא סובלת מבעיות אמינות,כל הרשת מוצפת במקרים של רכבים שנאלצו להחליף שרשרת טיימינג גם ברכבים עם ק"מ נמוך.

זו לא בעיה נקודתית,ואני אכלתי מרורים מהרכב הזה.

אין ספק שוויזואלית ה159 מרשימה בהרבה,אך זה לא רכב מוצלח בגרסאת ה2.2.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מי שנהג ב-159 כמו כוסית החליף טיימינג. מי שנהג כמו שצריך, לא החליף. זה עד כדי כך פשוט. לגבי הגיר - הוא ממש לא נורא, ביחד לכל חד מצמדי אחר הוא גם כנראה הכי טוב מסוגו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב לציין שהלכתי לראות 159 אחת (כפי שציינתי למעלה) , הוצאתי היסטוריית טיפולים ולהלן הממצאים המחשידים:

ב-36,397 עשו טיימינג

ב- K44 עשו טיימינג שוב פעם!

ב- 56K החליפו צינור מיים עליון + צינור חימום

ב-66K החליפו סט מצמד

68K החלפת אגזוז ואתחול יחידת גיר

70K החלפת מקשר הגה + מוטות

72K בד' מחשב, תקלת זיהוי מיקום. פירוק והרכבה צמת חוטים כיווץ מגעים לבורר הילוכים ואיפוס תקלות

72K החלפת צמת חוטים + החלפת יחידה רובוטית

80K החלפת גל זיזים

בקיצור ניתן לראות שאפילו שהרכב מטופל כראוי יש כאן משהו מאוד מאוד חריג בנוגע לאמינותו, אני לא יודע אם מדובר על הרכב הספציפי שבדקתי או על 159 באופן כללי אבל זה מוזר.

אגב הרכב עדיין עומד על פחות מ-100K

**כמובן שבין לבין יש טיפולים שוטפים שלא ציינתי

פורסם

לימון. נראה כמו מקרה של בעלים לא קשור לאוטו או פשוט אוטו חסר מזל. לא הייתי לוקח, לא חסר היצע של 159 2.2.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא הייתי פוסל את האודי, סהכ רכב מאוד מבוקש היום לצעירים ונמכר מעל המחירון.

המנוע חזק מאוד וזמין וגיר 6 הילוכים DSG הוכיח את עצמו לאורך זמן.

הרכבים עצמם לא אמינים ותמיד יש איתם תקלות קלות ומעצבנות ,יקר גם באלפא וגם בהאודי.

הפנים של ההאודי אלגנטי וקלאסי ושל האלפא מעוצב וציבעני יותר.

שתי המכוניות אוכלות אוטוסטרות מהירות ולא נחשבות לספורטיביות .

עדיין הכוח של ההאודי מרגש יותר מהיר יותר וממכר.

מה שכן אפשר לומר, ששוק השיפורים הזמינים יהיו להאודי (תוכנות,שבלולים וכו) .

בנוגע למיטו אן לי מושג וגם לא נסעתי באחת מעולם.

בהאודי ובאלפא כן נהגתי.

פורסם

נראה שבמחיר דומה אתה יכול לרכוש שתי אלפות שונות מאוד. ברור שאחת מהן נותנת לך יותר, השאלה האם אתה צריך את היותר הזה.

העדפה של הופעה מרשימה,הגה, אחיזה, מרווח ועוד עומדות מול העדפת הופעה צעירה יותר,יותר תזזיתיות לטוב ולרע, יחס כוח למשקל טוב יותר, חנייה קלה יותר, צריכת דלק נמוכה יותר וכנראה עלות אחזקה נמוכה יותר.

כמדומני המיטו אמינה יחסית ולא יקרה לתחזוקה שוטפת אם כי גם הן מתחילות להזדקן. בדוק שכל ההילוכים עוברים כראוי, שההגה מתפקד היטב במצבים שונים- פה ושם ישנן תקלות יקרות ושהמושבים הקדמיים מתקפלים ללא בעיה.

רומן, ההיסטוריה של ה159 הזו אכן נשמעת חריגה, אך יצא לי לראות רשימות ארוכות גם ב156 ו166[כמובן, זה משהו אחר] בכל אופן,כמות הבעיות בולטת דווקא בשנים הראשונות בהן מצפים לשקט, כאילו לאחר שהמוסך עשה הגהה על תקלות המפעל הדברים מסתדרים, מוזר. אגב, זו סתם התרשמות שאינה מבוססת על בחינה של מדגם מייצג.

למכירה חתולה ממין זכר במחיר פצצה.

פורסם

צר לי להרוס את החגיגה אבל 65k לא יספיקו ל3.2 שמורה במצב באמת נהדר(לא הייתי קונה אחת במצב פחות מזה) ,חלפים יקרים אפילו יקרים קצת יותר מהגרמנית,אך מנגד אני חושב ש159 מטופלת ביד אוהבת תחזיק אמינות טובה יותר מהגרמניות.

Porsche 944 turbo

פורסם

נכון, 65K ממש לא יספיקון לדגם 3.2 שלא לדבר על יישור קו במידה וצריך. רוב בעיות הטיימינג ב 159 נבעה מהחלפת שמן שלא בזמן, אמנם זו הייתה ההוראה אז, אך שמן לא אמור להחזיק 30K. כמובן שזה גרם לבעיות בוצה, ומכאן הדרך לחופש בטיימינג ולתקלה הידועה קצרה מאד. דרך אגב, הוזכר פה מקודם שנסיעה בטורים נמוכים רוב הזמן גומרת את המנוע, וזה ממש נכון!

פורסם

אכן, הכוונה היא, בתדירויות די תכופות, לטפס לטורים גבוהים- בלי להתקמצן, הדבר מונע הצטברויות של פיח ומשקעי שמן שונים במערכות. וכמובן- התוצאה הכי טובה- מונע שיעמום בנסיעה 8):evil:

פורסם
אכן, הכוונה היא, בתדירויות די תכופות, לטפס לטורים גבוהים- בלי להתקמצן, הדבר מונע הצטברויות של פיח ומשקעי שמן שונים במערכות. וכמובן- התוצאה הכי טובה- מונע שיעמום בנסיעה 8):evil:

וביקורים דחופים ב"YELLOW" :)

Porsche 944 turbo

פורסם

חולגי - כמו שכתב דרשקאווה, הצטברות פיח ובוצה. לכן - באלפא נוהגים כמו באלפא ומחליפים שמן בתדירות סבירה ולא פעם ב-30k.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...