Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון - Alto / i10 / C1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, בתקציב של עד כ32K +-, מה עדיף?

אני מחפש רכב עם גיר אוטומטי, רצוי כמה שיותר אמין מבחינה מכנית. גם רצוי כמה שיותר חסכוני (למרות שאני מאמין שבמכוניות שהזכרתי ההבדל לא משמעותי)

נוסע כל יום לעבודה - מאשדוד לתל אביב - כ34ק"מ

אשמח לתגובות מבעלי נסיון :)

תודה!

פורסם

כל הנ"ל לא רעות בעיר פחות טובות בבינעירוני, C1 הכי חסכונית ובטוחה, אלטו חסכונית אך ספרטנית והיונדאי יותר "אוטו" משתיהן אבל פחות חסכונית.

הייתי שוקל גם פנדה שמורה כאופציה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
כל הנ"ל לא רעות בעיר פחות טובות בבינעירוני, C1 הכי חסכונית ובטוחה, אלטו חסכונית אך ספרטנית והיונדאי יותר "אוטו" משתיהן אבל פחות חסכונית.

הייתי שוקל גם פנדה שמורה כאופציה.

לגבי האלטו - מה כוונתך ב"ספרטנית"? כן היא לא הכי מאובזרת, אבל אני במילא לא הכי מחפש את זה. (אוטו ראשון שלי, מה אני מבין?)

את האמת אני מאוהב באלטו והפוסט הזה בעיקר לגרום לי להיות קצת אובייקטיבי ולהכיר עוד אופציות.

מה שאני צריך זה אוטו שיקח אותי 3-4 פעמים בשבוע לעבודה בת"א. אולי בהמשך כל יום.

ולכן מה שהכי חשוב לי זה אמינות רכב מבחינה מכנית. מבחינת חיסכון בדלק, אם ההבדל הוא בין 1 ל-10 לבין 1 ל-12, אני יחיה עם זה בסדר גמור.

לגבי הפנדה .. פיאט זה לא הכיוון שלי :(

פורסם

אין לי אלטו ובזהירות הראויה ממה שכותבים עליה כמעט בכל פורום ומקום, היא גם חסכונית וגם אמינה, רק "פשוטה" ומרגישה זולה (אבל היא באמת זולה), לפני שהגיעו המתחרות הישירות שנמכרו סביב 60000 ש"ח האלטו הייתה מלכת הקטיגוריה ואם אתה מחבב אותה, אין סיבה שלא לרכוש..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אם אוטומט אז לדעתי ה 107/C1 שכן יש להם גיר רובוטי שחסכוני מאוד,היונדאי אוטומטית לא ממש חיסכונית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים.

בגלל שאין לי הרבה נסיון (בלשון המעטה) במכוניות וכן ברכישת מכונית, מה דעתכם על רכישה דרך מגרש מכוניות? (אלבר וכול אלא)

אני אומנם משלם קצת יותר, אבל אני מקבל אוטו שמרגיש כמו חדש ושלפחות את הטיפול האחרון שלו היה איכותי...

אגב, רק חיזקתם לי את הדעה לגבי האלטו .. מקווה שזה דבר חיובי.

פורסם (נערך)

תודה חברים.

לא צריך להגזים בנתון צריכת הדלק. כן אני מעונין ברכב חסכוני, אבל בראש ובראשונה אני רוצה רכב שמבחינה מכנית מתפקד היטב.

אני לא רוצה להרגיש בקופסאת שימורים ולפחות מבחוץ כך נראת ה107.. :shock:

בגלל שאין לי הרבה נסיון (בלשון המעטה) במכוניות וכן ברכישת מכונית, מה דעתכם על רכישה דרך מגרש מכוניות? (אלבר וכול אלא)

אני אומנם משלם קצת יותר, אבל אני מקבל אוטו שמרגיש כמו חדש ושלפחות הטיפול האחרון שלו היה איכותי...

אגב, רק חיזקתם לי את הדעה לגבי האלטו .. מקווה שזה דבר חיובי.

מתכנן לקנות עוד כשבועיים +-

תודה ולילה שקט לכולנו.

עריכה אחרונה על ידי dorke
פורסם

איך אתה אומר שה107 קופסת שימורים השכול הרכבים שציינת הם רכבי מיני?

הc1 ו 107 זה אותו רכב רק עם סמל שונה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
איך אתה אומר שה107 קופסת שימורים השכול הרכבים שציינת הם רכבי מיני?

הc1 ו 107 זה אותו רכב רק עם סמל שונה.

את האמת שאת הC1 הכנסתי לטופיק בשניה האחרונה. בהחלט אפשר להוציא אותה מן המשוואה. קטנה מידי! (לא שאני איזה גורילה. אני די קטן בעצמי)

הדו קרב היה בין הi10 לאלטו. הבנתי מביקורות שהi10 יותר מאובזרת אבל אני מוכן לזנוח קצת את הנתון הזה.

ההפרש ביניהם לא כזה גדול ואני אהיה מוכן להשקיע (וגם לחכות עוד קצת עם הרכישה) במידה ויהיה צורך. ולכן, הפוסט הזה.

הסיפור מאחורי האלטו -

לפני שנתיים שכרתי רכב עם בן דוד שלי בשביל טיול לצפון. ומאז האלטו בראש שלי .. :oops:

עריכה אחרונה על ידי dorke
פורסם (נערך)

תראה- עבדתי בחברת ליסינג גדולה.

להלן ההשוואה שכבר כתבתי בפורום הנ"ל:

1. בחברת ליסינג יש לקונה ערבון שהאוטו אכן טופל טיפולים תקופתיים-בהתאם לסרגל הטיפולים של האוטו. חברת הליסינג שעבדתי בה הקפידה לקנוס לקוחות אשר חרגו מטיפול מבחינת קילומטרז' במידה ונגרם נזק כתוצאה מחריגה מטיפול. לעומת זאת, קניה מאדם פרטי-לאדם אין כסף הוא לא מטפל באוטו וגורר טיפולים. יש כסף-מטפל, אין כסף-לא מטפל. בחברת ליסינג גדולה יש ערבון שהרכב אכן טופל בהתאם להוראות היצרן.

2. אכן, חברות הליסינג יראו לכם היסטוריית טיפולים, אך בטוח ייפו את התוצאות ולא יציגו לכם תיקונים מסויימים באם התרחשו (תאונות שהוחלף טמבון, כנף וכו...).

3. תמיד אבל תמיד לקחת את הרכב לבדיקה במכון/מוסך מטעם הקונה. לא להאמין לאף אחד. קניה מחברת ליסינג זו כמו קניה ממגרש/אדם פרטי. לבדוק טוב טוב.

4. לאחר קניה מהחברה, יש לוודא העברת בעלות וקבלה של רישיונות הרכב בהתאם. לא לדחות.

5. לקרוא טוב טוב על מה אתם מקבלים אחריות ובאיזה תנאים.

6. קונה בזול מוכר בזול.

אם תשאל אותי? אני בעד קנייה מחברת ליסינג היות ויש לך ערבון מבחינת טיפולים, לאוטו יש אבא ואמא ולא אדם פלוני אלמוני- במידה וימצאו ליקויים בבדיקה חברת הליסינג כחלק מהחוזה תתקן את הליקויים-ולא כמו מאדם פרטי שפשוט במעמד הבדיקה לא ירצה לתקן ובזבזת 450 ש"ח על הבדיקה.

לפני כשבוע, כתבה כאן בפורום מישהי שלקחה מאוויס יונדאי I20 לבדיקה. להלן הקישור-אני ממליץ לך לראות מה כתבו לה כאן בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539036-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-i20-2011-%D7%99%D7%93-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%A2%D7%95%D7%A5-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA

שיהיה בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי nsw1989

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...