Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן מישהו שכבר עבר את זה בעבר ?

ביום רביעי התקשרו אלי מחברת FEDEX (הטעות הראשונה שלי שלא שמתי לב דרך איזה חברה מתבצע המשלוח) ונאמר לי שאני צריך אישור ממשרד התחבורה. ביום חמישי הגיעה הבחור לבדוק ולא נתן אישור וקיבלתי את המייל הבא: "שלום,

המשלוח לא קיבל אישור של משרד התחבורה, מה יש בדיוק במשלוח ואם זה חגורות לאיזה כלי הם משמשים?

בברכה"

מישהו יכול לעזור לי ולהדריך אותי איך אני משחרר אותם מהמכס?

פורסם

הזמנת רתמות?

תן תמונה.

סביר להניח שאם כתוב על החבילה חגורות בטיחות אתה לא תוכל להכניס את זה לארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הזמנת רתמות?

תן תמונה.

סביר להניח שאם כתוב על החבילה חגורות בטיחות אתה לא תוכל להכניס את זה לארץ.

אין לי תמונה של החבילה עוד לא ניגשתי למכס.

עלו לי כמה גרסעות לספק להם אני ישמח לעצות שלכם. 1. להגיד שאלה רטמות קשירה לטנדר. 2. שאני בונה בבית סימולטור נהיגה שיראה כמה שיותר ריאליסטי.

פורסם

יצרתי קשר עם הפקיד ואמרתי לו שאלה "רתמות לסימולטור של PS3" לא התשתמשתי במילים "חגורות, בטיחות וכו".." והחגורות בדרך אלי מחר הם כבר יהיו אצלי עם שליח עד הבית 113.gif . וכמובן כולם רוצים לאכול אז יש כמה עמלות לשלם

פורסם

שאלה ברצינות ולא בשביל להיות הורס שמחות: מה קורה אם חס וחלילה את מעורב בתאונה ונפגע. ח"ח מאושפז ותובע את הביטוח. אם זו תביעה רצינית הם יהפכו כל אבן כדי להראות שלא צריך לשלם לך. חגורות בלי אישור משרד התחבורה? שהכנסת באופן לא חוקי?.

אני שואל אם אתה מרכיב אותן לנסיעה יום- יומית. אם זה לרכב למסלול או שאתה משאיר את הרגילות גם, אז לא רלוונטי.

פורסם

על פי הבנתי בלי קשר לאיפה נרכשה הרתמה, ברגע ששוטר תופס אותך רק עם רתמה הדין בחוק כנסיעה ללא חגורת בטיחות.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם

אם זאת החגורה שיש לה אבזם מרכזי שנועל את החגורות במרכז הבטן. כבר לפני כ 15-18 שנים אנשים הורדו מהכביש וחטפו דוחות.

פורסם
יצרתי קשר עם הפקיד ואמרתי לו שאלה "רתמות לסימולטור של PS3" לא התשתמשתי במילים "חגורות, בטיחות וכו".." והחגורות בדרך אלי מחר הם כבר יהיו אצלי עם שליח עד הבית 113.gif . וכמובן כולם רוצים לאכול אז יש כמה עמלות לשלם

מזכיר את המערכון הקלאסי של מבריח הקפה - אוכל לציפורים

פורסם

החגורות המקוריות לא כאלה כבדות אפשר להשאיר אותן גם ובמידה ומשהו להשים אותם בנוסף ולהגיד לשוטר שזה רק להרגשה של חחח :wink:8)

ובמידה של הורדה.. אויי נו באמת כול אחד נהיה לי פה נסיך. על פילטר מורידים היום נו אז מה נפסיק לחיות ?! חוזרים לטסט עם חגורה מקורית וממשיכים כאילו לא היה כלום.

אגב היום קיבלתי אותם פורנו זאת לא מילה גסה ! SABELT אדומים 4 נקודות 3 אינצ'

פורסם

איזה רכב יש לך (הרכב שאתה הולך להתקין בו את החגורות), אם יורשה לי לשאול?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...