Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סקודה סופרב 2013 1.8tsi DSG7 כאשר אני לוחץ על הברקס או עולה על במפרים אני שומע רעש בין הילוך 2-3 בד"כ יש רעש מתכתי

הסתכלתי בגוגל ומצאתי שיש לעוד אנשים

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...99%D7%A8/page6

הלכתי היום לסקודה זני בירושלים ונעניתי שצריך לעשות כיוון מצמדים במחשב, חיכיתי לקח כמה דקות עד שהוא עשה את התהליך במחשב ואמר לי לצאת לדרך, כאשר יצאתי לדרכי בדקתי והנה שוב עוד פעם הרעש המתכתי המציק ,

חזרתי מיד למוסך ואמרו לי שככה זה בגיר DSG7 וכנראה שאני שומע מוסיקה ובגלל זה עד היום לא שמעתי את הרעש הזה שהוא תקין בכל גירי הDSG7 ,לאחר מכן חזרתי לבית אבל עדיין יש לי הרגשה שמשהו כאן התפספס,

אז פניתי אליכם חברי הפורום לדעת אם מישהו מכיר את התופעה של הרעש הזה שאגב מופיע לי רק בין הילוך 2-3 בבמפרים או בעצירה

זה תקין או שצריך לחזור שוב למוסך ?

זה הרעש שיש לי תשמעו כאן תודה על העזרה

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רעש ידוע בתיבת dsg,דובר על זה לא פעם ולא פעמיים,נהגתי הרבה על אוקטבה דיזל 1.9 שם הגיר עם 6הילוכים ולא שמעתי את הרעש,(אולי בגלל טרטור הדיזל),הרעש שאתה מתאר נשמע גם בהורדת הילוך של התיבה ללא קשר לבאמפר.

נחכה לעוד תשובות מחברים שנוהגים על הdsg7.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

נוהג על לאון עם DSG 7 ,אותו רעש בדיוק, הפכתי את רשת וכן בדקתי את הנושא עם מספר אנשים שאני די מחזיק מהם בתחום ה VAG, הרעש נשמע לרוב במהירות נמוכה בכביש משובש(עליה על במפר) וממה שהבנתי נובע מחופש טבעי בחלקי הגיר (בכביש משובש זה רועד), וגם לא תמיד ניתן לשמוע אותו ואין הרבה מה לעשות עם זה כי ככה בנוי הגיר.

יש הרבה דאגות לגבי הגיר הזה אבל הרעש שפורסם בסרטון הוא סוג של "תקין", אבל מעצבן....

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חברים כמה פעמים העלתי כותרת ולא מצאתי תשובה מספקת לא מצ'מפיון שמנסים לומר סתם תשובות להתפטר,

אז ככה זאת הבעיה יש לי סקודה סופרב 2013 מנוע 1.8TSI DSG7 ובכל פעם שאני מאט את הרכב עולה על באמפרים יש רעש של מתכת נוגעת במתכת השאלה שלי שוב זה האם זה תקין או לא?

יש חשש שהגיר נהרס לי כי מה שאני הכי פחות רוצה זה להחליף חלקים לרכב כי אף פעם הוא לא חוזר להיות כמו שהיה

אני מודה לכל מי שיעזור ויגיד לי סוף סוף מה זה הרעש הזה בכביש משובש או באמפרים או שמאטים בין הילוך 2-3 בד"כ

פורסם

יש לי לאון 1.2 עם DSG7, אצלי כבר חודש וחצי ועברה 2500 ק"מ.

אותו רעש בדיוק, מהירות נמוכה בכביש משובש ובמפרים.

עד היום אני מנסה להבין אם זה תקין או לא.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אם אני לא טועה זה בכל הילוך ככה (לא רק 2 ו3), בגלל הרעש אתם שומעים את זה רק בנמוכים.

אגב, כשאתם מעבירים לN אתם גם שומעים לפעמים רעש דומה?

פורסם

יש לי a3 1.8t dsg7 , אני גם שומע את אותו הרעש המתואר , ביררתי לגבי זה ונאמר שזה תקיון , זה רעש נורמלי שנוצר מהמצמדים .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

לא, בa3 החדשה זה dsg7 , לא יודע לגבי הדגם הקודם , אולי יש dsg6 בדגם הקודם

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

אגב, מאחר ומשום מה אי אפשר לשמוע סאונד מהוידאו שצרפת, הרעש שאתם שומעים זה מן רשרוש שנמשך כמה שניות או רעש מתכתי בודד של העברת הילוך (שנמשך בקושי שנייה)?

• תוכן חדש...