Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 406 מתחממת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם! רקע פיגו 406 2001 1.8 אוטומט.

הופיעה אצלי בעיה מוזרה ברכב, לפני יומיים אני מגיע מחדרה לחיפה וממש ליד הבית עולה המד חום לכיוון האדום ואז יורד לאט לאט ל90 שני המאווררים עובדים חזק..

אני מתחיל לעשות מספר בדיקות , מנקז אוויר. לאחר מספר דקות אני מתחיל לשים לב שהמאווררים לא נכנסים לפעולה במהירות הנמוכה, יש לצין שכאשר אני מדליק את המזגן המאוור הימני נכנס לפעולה במהירות גבוה.י(ימין אם להסתכל על המכסה מנוע ממושב הנהג)

לאחר מספר דקות מנוע שעובד בסרק ללא מזגן ואופ הם נדלקו שנהם אבל החום עלה קצת והיה לחץ בצינור העליון, בגלל זה החלפתי היום טרמוסטט כדי לשלול אותו. יש לצין שהיום נסעתי איתו לעבודה והוא לא התחממם כלל.!!

היום לאחר החלפת הטרמוסטט אני מניע , מוסיף מים מנקז אוויר נותן למנוע לרוץ. לאחר מספר דקות אני מתחיל לשים לב שהמנוע מאוד חם וזה נראה לי מאוד מוזר. מגיע ללוח שעונים והמד מראה קצת אחרי 90. יש לצין שהמעבררים לפני התקלה נכנסו לפעולה קצת לפני 90 ושניהם היו מסתובבים קה במהירות הנמוכה והכל היה סבבה.

מה יכולה להיות התקלה ששני המאווררים לא נכנסים לפעולה? אולי רילה שרוף?

לאן להסתכל? מה לבדוק?

נ.ב על בית הטרמוזטט יש שלושה יוניטים העליון הוא של השעון בלוח שעונים. ואת שני הנותרים אין לי מושג אבל כשנתקתי את האמצעי המעורר הימני נכנס לפעולה במהירות גבוה ומרביץ ללא הפסקה גם אם המנוע מודממם ורק ספיץ פתוח.

תודה מראש!

רוסלן

פורסם

כנראה בעייה עם המאווררים , בדוק את הריליי שמפעיל אותם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני החלפתי אותם בחדשים, ובכל זאת הם לא נכנסים לפעולה במהירות נמוכה.

רק מה שקורה שכאשר החום מגיע ל 100 מעלות נכנס לפעולה המעברר הימני ( עם ל סתכל מתא הנוסעים)

פורסם
אני החלפתי אותם בחדשים, ובכל זאת הם לא נכנסים לפעולה במהירות נמוכה.

רק מה שקורה שכאשר החום מגיע ל 100 מעלות נכנס לפעולה המעברר הימני ( עם ל סתכל מתא הנוסעים)

ריילים חדשים

פורסם

אם אחד המאווררים לא פועל, אין מהירות ראשונה, ובמהירות השניה יעבוד רק מאוורר אחד; אז המאוורר השמאלי לא תקין, נסה להכות בו עם מברג ארוך,

וראה אם עובד....בדרך כלל מחליפים את שניהם ביחד!

פורסם

שלום רוסלן , תנסה להתחיל ולהחליף יוניט מאווררים , אצלי היה בעיה דומה, שהמאווררים לא היו נכנסים בכלל , ורק שהייתי מפעיל מזגן הם היו נכנסים.

החלפתי ליוניט תחליפית והם היו נכנסים מאוחר והרכב עדיין היה עולה טיפה מעל החצי , אחרי שהחלפתי ליוניט מקורית של הרכב, שכחתי מהתקלות והמאווררים חזרו לתקנם ומסתובבים כמו שצריך.

תנסה ללכת למקום שיתחבר למחשב של הרכב וייראה אולי קיים תקלה במחשב, ויינסה להפעיל את המאווררים דרך המחשב לראות מה התקלה.

פורסם

ב 406 כמו גם ב 306 וב ZX - ישנם 2 מאווררים.

במהירות נמוכה הממסרים עושים חיבור טורי, ובמהירות גבוהה הממסרים עושים חיבור מקבילי.

ברגע שאמרת שרק אחד עובד במהירות גבוהה - בוודאות יש לך בעייה עם המאוורר השני.

כך היה גם ב 406 שלי,

תגרום למאווררים לעבוד ע"י הפעלת מזגן, או עצירה כשהטמפרטורה עח 95-100 מעלות.

דפוק עם מברג על המרכז של המאורר - לא על המניפה עצמה.

ותיווכח בעצמך.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

• תוכן חדש...