Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ב-80 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סוניק- במידה ויהיו ילדים אין בעיה להכיל עגלה בתא מטען,בטיחותית,חדשה לכן יש לך 3 שנות אחריות,איבזור טוב יחסית למחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלינק שפירסמת מדברים על שברולט אוואו שזה באמת חרא של רכב,הסוניק לא מוזכרת שם.

תיראה לי יש ספייס סטאר שגם לא מככבת טוב בכתבות,אבל אני מרוצה ממנה,לכן אסור שתפסול רכב רק על סמך כתבה,תבדוק בעצמך.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כפי שכתבתי כאן בשרשור נפרד,

לאחותי וגיסי יש את השברולט השלישית והם מאוד מרוצים, לא סתם הם נאמנים למותג.

הראשונה היתה קוואליר 96' שנמכרה עם 350000 ק"מ, לאחר מכן מאליבו 2005 שגמעה כמעט 180000 ק"מ, וכרגע עם שברולט אפלנדר 2007 מוסבת לגז עם 170000 ק"מ. כולן טופלו במוסך מורשה יבואן בלבד.

מלבד טיפולים שוטפים, לא היו בעיות מיוחדות והרכבים הפגינו אמינות טובה מאוד שלא תבייש אף רכב יפאני.

ולשאלתך מה אני הייתי קונה ב- 80K- הונדה סיויק האצ'בק ידנית :-D (אני יודע שהתכוונת לאוטומט, אבל זו הבחירה שלי :-D ).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)

איתמר- אם כך לא היית ממליץ יותר על שברולט קרוז 2012 באותו המחיר?

ומה לגבי צריך דלק של שברולט? באתר kml אני רואה שצריכת הדלק של הקרוז עומדת על 1:8 ושל הסוניק על 1:10.

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

אתה ממהר לפסול רכב בגלל כמה אנשים פה ששמעו ממישהו אחר שמישהו אחר שמע משהו. ברשותי פיאסטה רובוטית. הרכב עבר 20 אלף ק"מ ואין שום בעיה עם הגיר. הרכב מהיר, מהנה, יציב על הכביש, הגה כיפי - נהנה מכל רגע. הגיר אמנם דורש הסתגלות (כמו כל גיר רובוטי), אבל ברגע שאתה מתרגל - אתה פשוט עף איתו. מציעים את הרכב ב-85-6 אלף שקל בליסינג, ובמחיר הזה מדובר בתמורה מעולה. מישהו פה הציע לך ספלאש באותו מחיר. זו פשוט בדיחה ועלבון לאינטיליגנציה, עם כל הכבוד. תעשה נסיעת מבחן ותחליט.

פורסם
איתמר- אם כך לא היית ממליץ יותר על שברולט קרוז 2012 באותו המחיר?

ומה לגבי צריך דלק של שברולט? באתר kml אני רואה שצריכת הדלק של הקרוז עומדת על 1:8 ושל הסוניק על 1:10.

על קרוז לא הייתי ממליץ לך בהתאם לצרכים שלך אבל על הסוניק אולי כן. לכן אני חושב שאתה צריך לשקול את האפשרות, לבצע נסיעת מבחן ולהחליט מבין כל האופציות שהציעו לך כאן :).

פורסם

היי שימי תודה על העצה:-)

מסתבר שעבור כ-80 אלף שקלים יש המון (!) אופציות בשוק הרכב.

מפאת קוצר הזמן לא מתאפשר לי לבצע נסיעת מבחן על כולן ולכן עלי לבחור 2-3 דגמים ומהם להחליט.

לכן בשלב הראשון אני קורא מבחני רכב, אוסף חוות דעת ונתונים כדי לצמצם את האפשרויות שלי.

בנוגע לפיאסטה- הבנתי שהדגם שעבר מתיחת פנים וכלל גריל שמזכיר את זה של אסטון מרטין מוצלח הרבה יותר מהדגם הקודם ובאופן כללי נחשב רכב מוצלח מאוד.

הסיבה שפסלתי את הרכב היא מחירו הגבוה כרכב חדש והעובדה שאין כאלו לאחר מתיחת פנים ביד 2.

בנוגע לגיר, במידה ויש אחריות על הרכב אז זה פחות מטריד אותי (יש פער עצום ברמת האמינות בין הגיר של הפיאסטה לגיר DSG למשל שמבטיח לי ביקורים תכופים במוסך).

פורסם

לפי חבר חן פרחי שיש לו סוניק משולב בערך 1/12 סביר בהחלט.

פורסם

אני חושב שאתה צריך לבדוק 3-4 אופציות ואז להחליט. אם אני הייתי במצב שלך הייתי מתלבט בין:

1) יונדאי I20 .

2) שברולט סוניק.

3) פורד פיאסטה.

4) הונדה ג'אז (יד 2).

פורסם

איציק - הלינק שלך מהמרקר הוא מ-2011, לא מעודכן.

אם מדובר ברכב יד 2 הייתי בודק את הטויוטה ספייס-ורסו, את הניסאן טידה או נוט ואת הסוזוקי SX4 בגרסת 4 דלתות.

ד"א - לפי הויקיפדיה הסוניק משווקת בחלק מהשווקים בשם אביאו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בגדול אני לא חובב רכבי סדאן.

מאז ומתמיד היו לי רכבי 5 דלתות.

הסדאן היחידה שעלתה כאן היא הסוניק. קראתי כאן בפורום שהרבה ממליצים עליה כעסקה הכי טובה בסדר גודל של 80K.

אתר KML (שעד כמה שידוע לי מדייק לא רע בפירוט צריכת דלק של רכבים) מפרט שהצריכה של הסוניק בפועל היא 1:10.25 מה שקצת מרתיע אותי מלבצע נסיעת מבחן עליה.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7_2011-%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94_10452

בגדול אעשה כאן סיכום בינתיים:

1. יונדאי i10- מחר נסיעת מבחן. אם הרכב ירגיש ממש כמו רכב יתכן מאוד ואקנה אותו.

3. סוזוקי סוויפט- אופציה לא רעה. בקרוב אבצע נסיעת מבחן אצל חברים.

2. יונדאי i20- אופציה לא רעה. במידה ושתי הראשונות לא ימצאו חן בעיני מקווה שהרכב הזה יתאים (רכב יותר משעמם מהסוויפט בעיני).

4. פורד פיאסטה- אופציה מעולה אך הדגם לאחר מתיחת פנים נדיר ביד 2 ויקר כחדש (כנראה שארד ממנו).

פורסם

Knl לא תמיד מדייק,למשל פה בעל כזה רכב מדווח על 1/12 משולב,קח בחשבון שהיונדאי גם לא בדיוק חסכונית ולא הפיאסטה לפני מתיחת פנים.

פורסם

לגבי הפיאסטה- אני יודע לכן אם אקח אותה זה רק את הדגם שלאחר מתיחת הפנים.

לאט לאט זה מתחיל להרגיש כמו ה-i10 או הסוויפט.

אגב, המימדים שלהן ממש דומים וגם הביצועים, עם זאת הסוויפט נתפסת בעיני רבים כיותר "אוטו" מאשר ה-i10 למרות שכמעט ואין פערים ביניהן.

• תוכן חדש...