Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ב-80 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קחי בחשבון שאם הסיאט הייתה לך גדולה,הסוניק עוד יותר ארוכה.

אבל לדעתי היום היא עיסקה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב הכמות של ה-i20 שיש ביד 2 היסטרית!

אין ממש צורך לחפש יותר מדי. פשוט לקחת לבדיקה.

אני לא רוצה לדמיין מה יקרה כשאני ארצה למכור את הרכב.

כשאני משווה את ה-i20 לסוויפט למשל מבחינת היצע הפערים פסיכיים.

פורסם

השוק היום מוצף ברכבים, לטוב ולרע (טוב- חלקי חילוף זולים, היצע גדול משמע מכיר קנייה נמוך יותר, לרע- מחיר מכירה נמוך יותר...כמו בבורסה, יש צד אחד שבוכה וצד אחד שצוחק :wink:).

אין כמעט רכב היום שאפשר להגיד שקל למכור אותו, רק אם יש לך איזה רכב נדיר או רכב במצב ממש נדיר.

פורסם

תודה:) ממש לא בא לי לחרב את המזל הזה עם קניה של-i20 שעוד 3-4 שנים אני אתקע איתה.

שווה לדעתכם לשקול רכב אחר רק בגלל סחירות עתידית?

פורסם

כפי שכתבתי והדגשתי ע"י הקישור, לאף רכב כמעט היום אין סחירות. אף אחד לא יודע מה מצב השוק. זוכר מה קרה לסובארו ומאזדה שהיו מלכות המכירות?

זה יכול לקרות לכל רכב ואי אפשר לנבא את העתיד במיוחד לאור הסימנים האדומים של בועה בשוק הרכב.

קח רכב שאתה אוהב ועונה על הצרכים שלך.

פורסם

התמונה שאני מקבל משיטוט ביד 2 מראה שאם אני אקח רכב שלא נפוץ בליסינג (סוזוקי סוויפט, SX4, קאיה ריו וכו'..) שנמכרות במחיר שלא רחוק מהמחיר של ה-i20 (אולי כמה אלפים בודדים יותר) אני אהנה מתמורה דומה לכסף ויהיה לי קל יותר למכור אותו.

מה דעתך?

פורסם (נערך)

אז היום נסעתי לראות יונדאי i20 יד שניה שנת 2012 (צורה ישנה).

הרכב שמור מאוד ונראה מעולה.

נסעתי עליו במשך כמה דקות. המושבים נוחים אבל מעבר לזה הרכב מעט מטלטל, התאוצה מעט איטית והתחושה סה"כ די פלסטיקית.

בגדול לטעמי ה-i10 החדשה לא פחות נוחה מה-i20.

שאלתי את בעל הרכב למה הם מוכרים הוא אמר שהם קונים i10 חדשה במקום.

הוא אמר שיש לבן שלו i10 חדשה והוא מאוד מרוצה ממנה. תא המטען מספיק גדול גם לעגלה, הרכב נוח והביצועים טובים ביחס לקטגוריה.

כמובן ששני הרכבים הם מקטגוריה שונה, אבל נניח ומדובר ב-i10 מנוע 1250, מהשוואה שעשיתי בין שני הרכבים הגבול מעט מטושטש (ה-i10 מעט יותר איטית, בכמה ס"מ יותר קצרה ותא המטען 250 ליטר לעומת 290 ב-i20).

מה שגורם לי לתהות- האם יתכן ש-i10 חדשה מהווה קניה טובה יותר מ-i20 משומשת (כמובן ש-i10 חדשה מנוע 1250 יקרה יותר בכ-8K)?

אשמח לשמוע דעות :)

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

היא מאוד מאובזרת,מבחינת המנוע כניראה שבועמס אתה תרגיש יתרון ל1.4 אבל בנסיעה רגילה ה1.25 יהיה בסדר,לדעתי במושבים ב 10 יותר תומכים,.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז...מה הייתם בוחרים?

השימוש הוא משולב עירוני-בינעירוני, לרוב נהג אחד מקסימום שניים.

מתכונן תינוק בטווח של השנתיים-שלוש הקרובות (יש ברשותנו רכב סדאן נוסף).

פורסם

אם ככה הייתי בוחר בI10 חדשה.

• תוכן חדש...