Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

משפחתית עד 30,000 2006-2008


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אשמח לעזרה, אנחנו מחפשים רכב משפחתי מכיוון שיש לנו ילד נוסף בדרך והרכב הנוכחי(סוזוקי איגניס) קטן מדי.

בעיקרון מחפשים רכב בעד 30,000 אבל אם יהיה טיפה יותר למשהו טוב אפשר להתגמש.

רכב משפחתי שיהיה מרווח ומקום לשני ילדים מאחורה בנוחות.

האיגניס הייתה שנת 2005, ובעיקרון מחפשים לעלות טיפה לאיזור 2007-8 אולי 2008 יהיה יקר טיפה.

הציעו לנו כמה אנשים סוזוקי ליאנה אבל יש גם כמה קולות נגד.

האם יש משהו מעניין בתקציב הזה לדעתכם?

המון המון תודה לעוזרים.

פורסם

מיצובישי לנסר באמת אפשרות טובה, אמינה וזולה לאחזקה.

אפשר גם לחפש סוזוקי ליאנה. מדוע אמרו לכם שהיא לא טובה?

 

אם אתם מחפשים משהו בסגנון של האיגניס אבל קצת יותר גדול ומשפחתי אז לניסאן יש רכב שיתאים לכם בדיוק לדרישות - ניסאן נוט.

 

%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%9F-%D7%A0%D7%95%D7%98-5dr-SB-1.jpg

 

זה מיניוואן קטן של ניסאן, בתצורת האצ'בק-מיניוואן בסגנון של האיגניס אבל כמובן יותר גדולה. מגיעה עם מנוע 1,600 סמ"ק חסכוני יחסית וכמובן גיר אוטומטי. מכונית אמינה מאוד, לא יקרה לאחזקה ומאוד שימושית למשפחה בגלל הגג הגבוה. בתקציב שלכם אפשר למצוא בקלות אחת ממודל 2007-8, עם קילומטראז' ממוצע.

פורסם

סוזוקי ליאנה היא אופציה ראויה, המאזדה 3 - גם היא נכנסת בתקציב משום שהיא נסחרת במחירים נמוכים בשל היצע גדול.

 

היא פחות חסכונית מהליאנה/איגניס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תמיד ניתן לשקול את הרנו מאגן, השוק מוצף ובמחיר הנ"ל ניתן לרכוש רכב במצב טוב משנתון 2007-2008 ואף להשאר עם עודף ליישור קו (במידת הצורך)

פורסם

האמת שאחותי מחפש רכב בדיוק באותם קריטריונים.

 

עד עכשיו התמקדנו בעיקר במאזדה 3 ופורד פוקוס, והאמת, הנוט בכלל לא עלתה לי בראש.

 

מחיפוש קצר ביד2 יש כמה אקזמפלרים של הנוט בתקציב טיפה יותר גבוה מ30K, אבל לאחר מיקוח אולי אפשר לרדת קצת. בכל מקרה, נראה כי אין יותר מידי כאלה במחיר טוב ובנתונים נורמליים.

 

לנציג קרסו שהגיב כאן, האם יש לכם כאלה בטרייד אין שלכם? כאמור, תקציב של 30K ש"ח, עדיפות כמובן לקילומטראז' כמה שיותר נמוך.

A good drive is measured with G's, not KMH

 

Always go sideways

פורסם

מיצובישי לאנסר קלאסיק יכולה להתאים בול. מכונית אמינה, מרווחת יחסית, זולה לאחזקה ובקלות אפשר להשיג אחת משנתון מתקדם יחסית בתקציב. מצד שני היא די בזבזנית בדלק, חלשה יחסית, לא הכי מודרנית שיש ודי ספרטנית בתא הנוסעים.

סוזוקי ליאנה תהיה חסכונית יותר וזריזה יותר מהלאנסר. גם היא מכונית זולה לאחזקה ובעלת מרווח טוב (פחות טוב מבלאנסר בקשר למרווח ברכיים וכתפיים אך עדיף במרווח הראש משמעותית). בכללי מדובר במכונית אמינה מאוד, אבל היא לא הכי נפוצה ולכן עלויות החלפים יהיו קצת גבוהות יותר. חסרונות: במהירויות גבוהות ישנה רגישות לרוחות צד, לא הכי יציבה ומתנהגת, לא ממש נוחה בעיקר על שיבושים גדולים שמצליחים להוציא אותה מהכלים.

פורד פוקוס מכונית טובה מאוד. אם הייתי צריך רכב והדרישות שלי היו דומות לשלך והתקציב זהה, כנראה שזו הייתה הבחירה שלי. היא נוחה, מרווחת, איכותית, בטיחותית, מאובזרת בצורה סבירה, מודרנית פי כמה מהלאנסר והליאנה והיא גם די מהנה לנהיגה בזכות אחיזה גבוהה, היגוי טוב ושלדה מצוינת (אשר נמצאת גם במאזדה 3). חסרונות: היא לא חסכונית בכלל (צריכת דלק די דומה ללאנסר), עצלה וכבדה יחסית בגרסאות ה-1.6 ובמהירויות בין-עירוניות היא רועשת יחסית.

מאזדה 3 מהשנתונים האלה לא תיכנס לך טוב בתקציב. אלה שיכנסו לך כנראה שנשחטו, נאנסו ובעלי פגיעות כאלה ואחרות או ק"מ גבוה. מאזדה 3 2007-2008 במצב טוב נמכרות בסביבות ה-40-45 אלף (לפי מה שראיתי ביד 2). בתקציב הזה תוכל לפזול לכיוון שנתונים 2005/6 ברמת הגימור הבסיסית שמציעה רק 2 כריות אוויר כסטנדרט ולא 6 כמו בדגמים לאחר מתיחת הפנים. בכללי מדובר ברכב אמין מאוד, זול לאחזקה (למעט ביטוח יקר יחסית), זריז, היגוי ושלדה מצוינים, מהנה מאוד לנהיגה (ביחס למשפחתית), מודרני, די נוח, מרווח מספק (רק שהכניסה והגישה למושב האחורי לא הכי נוחה), צריכת דלק סבירה. לא חסכונית, אבל עדיפה על הלאנסר והפוקוס. חסרונות: התפשרות בשנתון, גישה למושב האחורי לא הכי נוחה, תא מטען סביר בגודלו אך פתח ההטענה צר, הליאנה והנוט יהיו חסכוניות יותר, ביטוחים יקרים, נסיעה נוקשה יחסית בעיקר בעיר. מחוץ לעיר במהירויות גבוהות זה דווקא יתרון.

ניסאן נוט בהחלט אופציה שלא הייתי חושב עליה. עכשיו אחרי שהזכירו אותה כאן, אני מצטרף להמלצה ובהחלט ממליץ לך לשקול אותה ברצינות.

פורסם

אין לי קשר למוכר, אבל זה נראה לא רע בכלל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?539087-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%9E%D7%92%D7%90%D7%9F-2008-%D7%99%D7%93-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%A7-quot-%D7%9E-%D7%A0%D7%9E%D7%95%D7%9A-32000-%D7%A9-quot-%D7%97

 

על פניו לקבל רכב משפחתי נוח, מרווח, בטיחותי, ק"מ סביר למדי ויד ראשונה במחיר כזה - זה לא רע בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

cars lover, אתה קצת רחוק במחירים של המאזדה.

ב-30-35 אפשר למצוא מאזדה 3 יוצאת ליסינג מ-2008 במצב סביר לגמרי, אולי נסועה מעט מעל הממוצע.

בתקציב דומה יכנסו גם דגמי הקומפורט מידיים פרטיות.

המחירים בלוחות אולי קצת מטעים אבל מאזדה 3 זה אחד הרכבים שהכי קשה למכור היום, לי יש אחת כזאת שמפורסמת און ואוף כבר כמעט שנה גם ביד 2 וגם עם שלטים על החלונות וההתעניינות שואפת ל-0, היה קונה אחד שממש התעניין וביקש לראות את האוטו, מעבר לזה אולי 4 או 5 טלפונים.

רוב המוכרים פונים גם לטרייד אין ומקבלים שם הצעות דיי מעליבות וכשהם מתייאשים מזמני המכירה הם מוכנים להתגמש גם מול רוכשים פרטיים.

פורסם

מה שאהבתי בנוט שכמושב אחורי זז על מסילה ולכן אפשר להגדיל את תא המטען או מרווח לרגלים בהתאם לצורך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...