Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לרכוש את הרכב הנ"ל ורציתי לשמוע חוות דעת אני לא מכיר אף אחד עם רכב מהסוג הזה אבל הוא עונה לי על הצרכים,

המטרה היא נסיעות מחוץ לעיר בלי פקקים ובלי עליות ,כביש ישר - 4, כל כיוון 40 ק"מ והחסכון שלו בדלק.

השאלה היא האמינות, הסטיגמה שיש לרכבים האלו המון בעיות במחשב/חשמל עד כמה זה נכון?

הרבה אנשים אומרים לי לא ללכת על הצרפתיות אבל הכיס מגביל (באזור הK40).

אם מישהוא חושב שכדאי אולי רכב אחר אשמח גם לשמוע(רק לא מכוניות הסופר מיני),אבל בעיקר על הרכב הזה.

פורסם

לא יודע לגבי אמינות. אבל הסטיגמה השלילית של רנו עוזרת לך לרכוש אותה במחיר טוב.

נהגתי לא מעט על הקליאו מהדור הזה בגרסת ה 1.6 אוטומטית. זו גרסה לא מוצלחת מבחינת מנוע + גיר (לא זולה, חלשה, לא נעימה ושתיינתי).

ממה שאני מבין ה 1.2 מוצלחת יותר, בודאי בהתחשב במחירה הצנוע. ברור שזה לא רכב מהיר אבל לדרישות שלך בטח יספק.

תמתין למומחים גדולים ממני בכל הקשור לאמינות

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא יודע לגבי אמינות. אבל הסטיגמה השלילית של רנו עוזרת לך לרכוש אותה במחיר טוב.

נהגתי לא מעט על הקליאו מהדור הזה בגרסת ה 1.6 אוטומטית. זו גרסה לא מוצלחת מבחינת מנוע + גיר (לא זולה, חלשה, לא נעימה ושתיינתי).

ממה שאני מבין ה 1.2 מוצלחת יותר, בודאי בהתחשב במחירה הצנוע. ברור שזה לא רכב מהיר אבל לדרישות שלך בטח יספק.

תמתין למומחים גדולים ממני בכל הקשור לאמינות

הסטיגמה השלילית היא מוצדקת לצערי. זאת האמת

פורסם

אולי תפרט למה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לאחותי יש את הרכב כבר יותר משנה במהלכה הרכב עבר כ10K ק"מ. הוא מודל 2012 ושום תקלה עדיין לא צצה. מאוד חסכוני בנסיעה מהסוג שאתה מתאר. הקלאו נותנת הרגשה של רכב גדול יותר מבפנים מבחינת חלל ואבזור. המנוע אמין וחסכוני אך מעט חלש.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש כאן עוד בחור שקנה בהמלצתי קליאו כזאת משומשת והוא מרוצה בנתיים.

כפי שקראת את הביקורת שלי - הרכב אמין. יש לי אותו שנתיים ו4 חודשים, כנראה שעד סוף החודש אגיע ל39 אלף ק"מ. בבעיות חשמל לא נתקלתי למען האמת.

מנורות נשרפו לי אחרי שנה וחצי בערך היות שאני נוסע עם אורות דלוקים בכל השעות, בכל עונות השנה, בעיר ומחוץ לעיר. (זה לא נקרא תקלה בכל מקרה)

כפי שנאמר לך המנוע לא חזק במיוחד, ואת זה יש לקחת בחשבון. עם זאת כשהרכב ריק או עם נוסע אחד הביצועים סבירים למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש לי 2012 שקניתי חדש, עשה 50000 ק"מ.

למעט בעייה בקלאץ שהיה חורק וטופלה הדוושה במוסך מורשה במשך כמה דקות ושריפת מנורת חזית ומנורה אחורית לא היו בעיות, הרכב נעים ונוסע היטב עד שצריך לעלות לירושלים או עליות אחרות ואז ממש הוא סובל .

צריכת דלק טובה כ-15 ק"מ לליטר בממוצע, מזגן טוב ובכלל תמורה טובה לכסף.

• תוכן חדש...