Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

504L, בקליאו עוד לא נהגתי - מקווה שיזדמן בקרוב, אבל יצא לי לנהוג ב-208GTI והמון ב-OPC. מכוון שלא נהגתי בקופר S ומיד לאחר מכן ב-208, די קשה לי להשוות. כן אומר שנהנתי מאוד (במפתיע) מה-208, היא בהחלט שיפור מהותי ביחס לדורות שקדמו לה וביחס לחלק מהמתחרות.

בכל מקרה, כולן היו פחות מהנות ושובבות מהפיאסטה - בפערים מורגשים יותר ופחות. היא גם נשמעת טוב יותר מרובן (שם הקופר S דווקא מצטיינת לטעמי).

נ.ב, נקה את תיבת הה"פ שלך. תודה.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מה זה A-CLASS משפחתית?

הגולף אמנם לא סופר מיני אבל בהחלט יש לה צורה קומפקטית לכן שיקללתי גם אותה.

לגבי האלפא והמיני , זה עניין של טעם. לדעתי האודי תיקח בכל סקר דעת קהל מול שתיהן אבל כידוע היופי הוא בעיני המתבונן. לגבי הקליאו (באמת? ועוד לא סתם יותר יפה אלא "הרבה יותר יפה") אני חושב שהקצנת או שאתה צריך ללכת לרופא העיניים הקרוב כי על כל אחד שיחשוב שהיא יותר יפה מהA1 יהיו בערך 200 שיגידו לו שהוא עיוור.

אני אומר שתמשיך ללחוץ, עוד כמה דקות יגיע המסוק שמחלק את מדליית " הסופר מיני הכי יפה", תקווה רק שהחברים פה יחזרו מניתוחי הקרנית והיתר יחזרו מהאופטימטריסט עם משקפי ראייה חדשות וכולם יאהבו את ה-A1 וחמאס כבר לא יבנה מנהרות ובר רפאלי תזרום עם כולם ובמקום מים יזרום בברזים דום פרניון.

:)

איזה סרט יפה זה יהיה נכון?

הוא ריאלי פחות או יותר כמו הסרט שלך שה-A1 הכי יפה, היא אומנם לא מעוורת בכיעורה אבל גם לא ממש יפה וכל עוד אתה אוהב אותה זה מה שחשוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי האלפא והמיני , זה עניין של טעם. לדעתי האודי תיקח בכל סקר דעת קהל מול שתיהן אבל כידוע היופי הוא בעיני המתבונן. לגבי הקליאו (באמת? ועוד לא סתם יותר יפה אלא "הרבה יותר יפה") אני חושב שהקצנת או שאתה צריך ללכת לרופא העיניים הקרוב כי על כל אחד שיחשוב שהיא יותר יפה מהA1 יהיו בערך 200 שיגידו לו שהוא עיוור.

לא עשיתי סקר אבל אתה מוזמן לעשות. רק זכור להוריד את הסמלים לפני.

אני עומד מאחרי מה שכתבתי. הקליאו לטעמי היא הסופר מיני הכי יפה, משמעותית יותר מה A1 ואני רואה מצויין, תודה על הדאגה.

emotion of motion

פורסם

צורמת קצת האמירה החוזרת, נשנית, מודגשת וכמובן נכונה על ענין הטעם האישי יחד עם ההתעקשות על יופיו של האוטו שלך. אתה חושב שהוא יפה, את זה הצלחת להעביר, את הטעם שלך יהיה קצת קשה יותר להטמיע, אבל הנסיון בהחלט מרשים.

פורסם

ממש כך. בדיוק כמו הגולף, הג׳ולייטה והסדרה 1 שהזכרת.

מה שכן, הS1 בהחלט נראית טוב מאוד במציאות לטעמי, במיוחד כשהיא עומדת ליד A1, אז שמים לב להבדלים בינהן.

התמונות לא עושות עימה חסד.

!AWDSOME

פורסם
צורמת קצת האמירה החוזרת, נשנית, מודגשת וכמובן נכונה על ענין הטעם האישי יחד עם ההתעקשות על יופיו של האוטו שלך. אתה חושב שהוא יפה, את זה הצלחת להעביר, את הטעם שלך יהיה קצת קשה יותר להטמיע, אבל הנסיון בהחלט מרשים.

יש דברים שהם כבר לא עניין של טעם, כמו להגיד שהקליאו יותר יפה מהA1. אבל אני מבין יש גם אנשים שחושבים שמורן אטיאס יפה יותר מבר רפאל- זכותם, אבל הם מיעוט.

פורסם (נערך)

הקליאו נראית יותר טוב מ-A1. A1 אין לה עיצוב מעניין או יפה. נעים לעין מזוויות מסוימות. סה טו.

אגב, באותה מידה ניתן לטעון שהיחס יהיה 200 ל-1 לטובת הקליאו (נניח ותעיף את הסמלים). אבל כיוון שאף אחד מאיתנו לא באמת בדק את הטענה הזו וגם לא יבדוק, אני ממליץ להניח אותה בצד.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם (נערך)
הקליאו נראית יותר טוב מ-A1. A1 אין לה עיצוב מעניין או יפה. נעים לעין מזוויות מסוימות. סה טו.

אגב, באותה מידה ניתן לטעון שהיחס יהיה 200 ל-1 לטובת הקליאו (נניח ותעיף את הסמלים). אבל כיוון שאף אחד מאיתנו לא באמת בדק את הטענה הזו וגם לא יבדוק, אני ממליץ להניח אותה בצד.

ברור גבר, מה שתגיד.

עריכה אחרונה על ידי Mjko
פורסם
שמע,

אתה חתיכת חוצפן שאין לתאר, שולח חצי פורום לטיפולי עיניים בגלל שרכשת רכב מכוער?

משהו.

תמצא לי את הבנאדם שיקח קליאו על פני זה:

אודי.jpg

ולהוא שהשווה אותה לפיאט - בטח החצ'קונים של גיל 14 מפריעים לך קצת לראות אבל אל תדאג עוד כמה שנים וזה עובר.

פורסם

Mjko, כל פוסט אתה יוצא יותר ויותר ילד. תפסיק, לא יאה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
תמצא לי את הבנאדם שיקח קליאו על פני זה:

[ATTACH=CONFIG]392611[/ATTACH]

ולהוא שהשווה אותה לפיאט - בטח החצ'קונים של גיל 14 מפריעים לך קצת לראות אבל אל תדאג עוד כמה שנים וזה עובר.

הנה, מצאת אחד. אני.

לא רק זה, בהתחלה בחרתי במיטו תלתן ירוק שלטענתך חרא אוטו על פני A1, ולאחר מכן כדי להוסיף חטא על פשע- בקליאו RS המכוערת על פני A1.

לטעמי, יותר יפות. שים לב שאני אומר לטעמי- איש איש וראות עיניו.

אם כבר, לחברים המכובדים כאן יש ראיה על-חושית, לא רק שהם רואים 6-6 הם גם מסוגלים לראות מבעד לסמלים...

עריכה אחרונה על ידי Maor Bracha

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...