Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם.

קניתי לא מזמן מאזדה 3 2007, והאזעקה שלה נורא חלשה (גם בפתיחת\נעילת דלתות).

נראה לכם שלהחליף את הרמקול יעזור? או שזה משהו יותר עמוק במערכת?

אם זה הרמקול, זה תיקון שאני יכול לעשות לבד ב20 דקות. אם זה מעבר - אני כבר אצטרך לגשת לבעל מקצוע:roll: אני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות רמקול (150 שקל, מחיר סביר?) ולהתקין, שאני לא סתם אוציא כסף וזה בכלל לא זה.

* סורי אם לא קשור לכאן, אבל היה נראה לי הפורום הכי קרוב לנושא.

פורסם

רוב הסיכויים שעוצמת הרמקול מוגבלת ע"י מוח האזעקה.

חיבור הרמקול דרך ממסר 10A 12V שיקבל את הפיקוד דרך מוח האזעקה אבל את הזרם החשמלי לפעולה ישירות מהמצבר - יהפוך את הרכב שלך למערכת כריזה ניידת :-D

זה מה שעשיתי באזעקה בזמנו של הקורולה 96 שהיתה לי - הרכב היה מעיר מתים.

אבל זה לא חוקי היום ואני שמח שזה לא חוקי היום - האזעקות האלה הן רק מטרד.

ובגלל שאנחנו מדברים על משהו לא חוקי - אני לא נותן לזה יד מעבר למידע שכבר מסרתי.

ננעל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...