Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבות מוזרות על ניסאן ג'וק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמה שינאה וגועל נשפך פה מאוהבי מוטוריקה כלפי הרכב הזה, מדהים אותי כל פעם מחדש. אנשים נוסעים על מאזדות, טויוטות, יונדאי ורנו. רכבים די משעממים בנוף ארצינו, חייב לומר. מעבירים ביקורת כל כך חריפה על רכב שמאוד מיוחד ומושך מבטים, לטוב ולרע, אבל בהחלט מעניין בעין. איכות חומרים והרכבה אומרים... הוא אכן פלסטיק, לא שונה מהרוב שהזכרתי קודם. באמת מעניין אותי על אילו רכבים נוסעים ה"שונאים הסידרתיים" של הג'וק.

הרכב הזה לא שונה ומיוחד, גם ממנו יש ממנו טונות על הכביש ושאר העיצובים של ניסאן גם הם לא שיא היופי והשלמות.

עיצוב זה עניין אינדיבידואלי וזכותו של כל אחד לאהוב/לשנוא את העיצוב של הרכב המכוער הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב הזה לא שונה ומיוחד, גם ממנו יש ממנו טונות על הכביש ושאר העיצובים של ניסאן גם הם לא שיא היופי והשלמות.

עיצוב זה עניין אינדיבידואלי וזכותו של כל אחד לאהוב/לשנוא את העיצוב של הרכב המכוער הזה.

סלח לי, איזה רכב יש לך? בוודאי שמותר לא לאהוב. דעה זה תמיד מבורך לדו שייח. פשוט לפי דעתי לפחות 70% מנותני ביקור לא נסעו עליו אף פעם... בלי קשר למראהו... די צורב הידע משום כלום נסיון.

ממש לא בא להגן על הרכב, שלא תבין לא נכון. אבל גרוטאה... לא בולם... לא אוחז.. לא נוסע... בחיית הוא ממש לא נופל בפרמטרים האלה מרוב המשפחטומטיות המשעממות בשוק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוא נגיד שרכב כמו שלי לא רואים בתדירות כ"כ גבוהה על הכביש כמו הג'וק או המשפחתומטיות. הרכב שלי גם לא משעמם לנהיגה כמוהן.

שים לב שכל ההודעות שלי בנושא מתייחסות לעיצוב בלבד, לא לאיכות הרכב או התנהגות הכביש שלו.

יצא לי לנהוג מעט בג'וק שכור ולמרות האנטי שיש לי כלפי העיצוב לא הרגשתי בחסרונות משמעותיים, אבל גם לא ביתרונות משמעותיים על מכונית סופרמיני ממוצעת.

פורסם
בוא נגיד שרכב כמו שלי לא רואים בתדירות כ"כ גבוהה על הכביש כמו הג'וק או המשפחתומטיות. הרכב שלי גם לא משעמם לנהיגה כמוהן.

שים לב שכל ההודעות שלי בנושא מתייחסות לעיצוב בלבד, לא לאיכות הרכב או התנהגות הכביש שלו.

יצא לי לנהוג מעט בג'וק שכור ולמרות האנטי שיש לי כלפי העיצוב לא הרגשתי בחסרונות משמעותיים, אבל גם לא ביתרונות משמעותיים על מכונית סופרמיני ממוצעת.

אני מאוד רחוק מהמיין סטרים גם כן, מאוד רחוק. עדיין, בתור חובב מוטוריקה אני רואה בכל דבר את היתרון שלו ולג'וק הזה לא חסר.

עניין של הגובה שלו כבר מעמיד אותו ביתרון מסויים ביחס למיני האחרות. הפרש במחיר אולי מוריד חזרה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, אין ספק שלרכב יש יתרונות, אבל הפיגוע הויזואלי הזה דואג להסתיר אותם.

זה בערך אותו הדבר עם המיקרה דור קודם. רכב מצוין, זריז, נח, אמין וגם די כיפי לנהיגה. אבל מה? נראה כמו ציור של ילדה יפנית בגן חובה.

את העיצובים של ניסאן אפשר רק לאהוב או לשנוא.

פורסם

לדעתי גם רכב מגניב,יש לו שיק והוא בסה''כ שונה מהשאר וזה כבר טוב.

לכזה ידני לא הייית מתנגד (לחבר יש אוטומטית,שונא אותה)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יפה, מכוער, מה זה חשוב. נדמה לי שאין מחלוקת על כך שמה שמוכר את האוטו הזה ובכמויות מאוד מרשימות הוא העיצוב שלו. קל וחומר כשמכל בחינה אחרת, פונקציונלית או דינמית הוא מאוד בינוני.

פורסם

הרכב כרכב הוא ממוצע לחלוטין, מה שמייחד אותו לטובה או לרעה הוא העיצוב שלו.

אישית, אני לא יכול להסתכל עליו וחושב שהוא אחד הרכבים המכוערים שיצאו בשנים האחרונות. למי שאוהב אותו וקנה אותו אני מאחל רק שיהנה ממנו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בפנדה הקודמת הכיעור היה פרקטי לפחות. מסכים בקשר לשאר הדוגמאות.

• תוכן חדש...