Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקסנט 96 נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בדקתי היום שמן ונוזל קירור ברכב ושמתי לב שמיכל העיבוי כמעט התרוקן לגמרי, ושהנוזל בו קיבל גוון חום והוא כבר לא צלול. כבר בעיה ראשונה וישר חשבתי שאולי חדר שמן למערכת הקירור. כשבדקתי את השמן וראיתי שלא חסר זה רק חיזק את דעתי כי הרכב בעיקרון אוכל שמן ותמיד צריך להשלים. צירפתי תמונה של הנוזל עם הגוון החום, ניתן לראות מעין משקע חום כזה על הפקק של הרדיאטור. הנוזל עצמו אמור להיות ירוק וצלול.

20140805_190211 (Large).jpg

אחרי שפתחתי את הפקק של הרדיאטור ראיתי שחסר קצת נוזל. השלמתי את הכמות ואז ראיתי שהמפלס שלו יורד מייד לאחר שאני ממלא ושמתי לב שיש מעין חור קטן בצינור גדול שמחובר לרדיאטור שממנו בורח הנוזל ומטפטף על משהו שנמצא מתחת אליו. צרפתי תמונה של המקום בו ראיתי את החור ואת מה שעליו מטפטף נוזל הקירור.

20140805_190140 (Large).jpg20140805_190144 (Large).jpg20140805_190156 (Large).jpg

רק לציין שבינתיים הרכב הזה נוסע בלי שום בעיות בלי להראות התחממות או לעשות קולות מוזרים ופעם אחרונה שבדקתי הייתה מזמן ודי סביר שאני נוסע כך בלי לדעת כבר הרבה זמן. רק היום לפני שבדקתי את האוטו עשיתי נסיעה של 70 ק"מ בלי שום בעיה...

מישהו יכול להסביר לי מה אני בדיוק רואה ?

תודה.

20140805_190140 (Large).jpg

20140805_190144 (Large).jpg

20140805_190156 (Large).jpg

20140805_190211 (Large).jpg

פורסם

בתמונה אכן ניראה צינור עליון המיתחבר בין הרדיאטור לבין בית הטרמוסטט. לרוב זו אכן מחלה שהוא נוזל גם באקסנטים וגם בגטסים. בנוסף צריך לשים לב שבית הטרמוסטט בעצמו לא אכול כבר ודרוש החלפה.

פורסם

הצבע החום יכול להיות מסיבה נוספת - ערבוב בין שני נוזלי קירור שונים.

אל תזניח. תבדוק גם נזילות נוספות במיוחד בפלנש שיכול להתפרץ בפתאומיות. קרה לי באמצע נסיעה, מזל ששמעתי רעש מוזר (בריחה של נוזל) וישר עצרתי ודוממתי מנוע. פתחתי מכסה מנוע וכמה שניות אחרי זה הוא התפרץ כמו הר געש.

תעשה שטיפה למערכת הקירור, תחליף בלאי, מלא נוזל חדש לפי הוראות היצרן.

• תוכן חדש...